- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
pushalias #34998 üzenetére
Most is ott tartok.
A jelenség ugyanaz, nem színes pixelekből áll a kontúrelmosás, hanem a Win8-féle szürkéből. Legfeljebb a jelenség mértékén lehet töprengeni. Az lehetséges, hogy ez nem konkrétan a Win8-féle szürkén ClearType-olás, de a képek minősége miatt ennél többet nem lehet biztosan mondani (nagyítva sem), az a biztos, hogy a kontúrelmosás csak szürke pixelekből áll. Jobb kép kell, és talán közelebb lehet jutni a megoldáshoz (persze a HW-gyorsítás kikapcsolását érdemes előbb megjátszani, az gyorsan megvan), persze nem sokkal (ha egyáltalán), mert a hiba így is látszik, legfeljebb nem önmagában a Win8-féle ClearType okozza, de ezt majd kérdező elmondja.
-
-
pushalias
addikt
Nézd már meg amit én betettem screenshotokat ... nem az a klasszikus cleartype, de messze nem durva a helyzet ... abszolút nem néznek ki félkövérnek a betűk, nem olyan béna az élsimítás, stb. Valami más bibi is van a kolléga által betett screenshotokon, mert azok valóban nem szépek.
-
brd
nagyúr
-
-
pushalias
addikt
válasz
rgeorge #34986 üzenetére
Igazad van, és megvan az ok. Az IE ugyanis az aktuális méretet írja ki, tehát ha nem nagyítok rá, az kisebb lesz. Szokatlan, bár valahol adja magát.
(#34987) brd Azért eléggé fel kell nagyítani, hogy igazán látsszon. Egyébként nekem a grayscale cleartype messze nem ilyen zavaró, inkább csak más.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
janos666 #34977 üzenetére
"A TV-k és projektorok többsége"
Elvileg már a Win7-ben is lehetett a cleartype-t kijelzőnként eltérő módon beállítani. Kellene is, mert ahogy írtad, más más kijelzőkön eltérően kell(ene) megoldani.
De a gyakorlatban nem működik. Vagyis, beállíthatom külön, de nem jegyzi meg rendesen."ez valószínűleg a 8.1-ben sem lesz kijavítva ugye?..."
Nem. Én használom (tam) a 8.1-et, és ott ugyanilyen. Legfőképpen azért nem lesz kijavítva mert ez nem hiba, hanem szándékosan van így. -
Ice&Lime
veterán
ez valószínűleg a 8.1-ben sem lesz kijavítva ugye?...
pontosan ugyan ez a problémám nekem is, amit vázoltál, pont ugyan ez.
nem értem, miért nem lehet normális a betű élessége. ez az egyetlen egy kérdésem a win8-cal kapcsolatban már csak.
a clear type a jelentésének éppen hogy az ellentéte így sajnos.
-
pushalias
addikt
válasz
havri1 #34972 üzenetére
Ezek szerint Paintben be van állítva, hogy ez a default képméret. Ilyenkor ennek a közepébe dobja, ilyen egyszerű. Fájl fülön Properties ([Kép] Tulajdonságok), érdemes átírni valami kis méretre, nekem 50×50px.
(#34979) rgeorge Paintnek valamiért a mai napig van default képmérete, az a ludas, ld. feljebb amit írtam. W8 Paintje már tud cropolni amúgy.
-
janos666
nagyúr
Bedobok még valamit a kosárba:
A TV-k és projektorok többsége (amik HTPC mellett előfordulhatnak pl. prezentációk eszközeiként is) YCC 4:2:2-be konvertálja a bemenő RGB jelet, vagyis szétszedi fényerő és szín információra, és utóbbi kvázi-alpixelek felét kihajítja (megfelezi a színtérkép felbontását, elmaszatolja a színeket).
Ilyen kijelzőkön ugyan úgy működik a szürkeárnyalatos élsimítás, mint a rendes RGB vagy YCC 4:4:4 kijelzőkön, míg a színes maszatolgatás többet árthat, mint használ. -
vlevi
nagyúr
válasz
havri1 #34966 üzenetére
Ez a windows8 egyik tulajdonsága, én hibának nevezném, sajnos hozzá kell szoknia annak, aki win8-t használ. Már épp kezdtem hozzászokni a Windows XP-ben megjelent, és azóta sokat finomított Cleartype-ot, amikor elkezdik kidobni
Több fórumot végigolvasgattam, és nekem az a válasz jött le az egészből, hogy a cleartype-ot próbálják száműzni, ahonnan lehet, mert az elforgatható kijelzőkkel nem tud mit kezdeni a CT. Ez ugyanis színes pixelekkel operálva végzi a betűk élsimítását.
A Win8-ban megjelenő (Metro felületen, Internet explorerben, Office2013-ban, illetve a windows intéző címsorában is) betű élsimítás viszont csak szürke pixeleket használ.
A gond ezzel csak az, hogy nagy pixelsűrűségnél (ami mondjuk egy 10"-s tábla, 1366x768 felbontás, 150dpi körül) ez nem észrevehető, és szépnek néz ki. De egy 24" FullHD monitor csak 92dpi-t jelent, és ott már igencsak látszik.Sajnos ez is egy olyan dolog, hogy beáldozták az öszvér (táblagép+asztali) felület miatt a hagyományos asztalt.
Azokban az alkalmazásokban, amik még nincsenek felkészítve a win8 új betű megjelenítésére, ott "még" olvashatóak a betűk. -
havri1
félisten
Helló!
Hosszú idő után elindítottam az IE böngészőt. Gyors, tetszik, csak a betqket érdekesen mossa el..Nem éles, hanem olyan, mintha a Clear Type be lenne kapcsolva, de a monitor nem támogatná. (Nem ez lehet a baj, csak hogy éreztessem a hibát). Mitől lehet ez?
-
-
Rossi
addikt
Üdv!
Több kérdésem is lenne, lehet hogy van köztük picit off is, ez esetben elnézést kérek:
Rendeltem egy fél konfigot, a másik fele meglévő alkatrész lenne.
1. A még csak másfél éves Corsair Vengeance ram-ok gyanúsak kicsit, így futattnék egy memtestet indításként ssd, hdd-k nélkül, külön-külön a két modulra. Fog ez működni csak alaplap + cpu + vga + odd felállásban? Illetve a memtest melyik verzióját ajánljátok? CD-re írnám ki.
2. Corsair Force GT SSD-t rendeltem, 120GB méretben, erre menne a win 8. Kell-e bármire figyelni a telepítésnél (HDD-ket ne kössem be addig pl.), BIOS-ban valamit állítani?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
flash-
veterán
értem köszi a választ.
bootidő is jobb lett ugye?
meg emlékszem még tavaly olvastam hogy win8nál nem indul el minden szolgáltatás csak amire szükség van szóval gondolom akkor az erőforrásokat sem terheli annyira,ezért jól gondolom hogy elvileg a win8 még régebbi gépen akár gyorsabban is futhat mint a win7? -
sagem
addikt
válasz
flash- #34954 üzenetére
Én megjelenése óta használom, s nemigen volt vele bajom, simán használható játékra, persze. Azt nem mondanám, hogy ez ajánlott, mert nem jobb játékra, mint a win7 (de szerintem nem is rosszabb..szóval ízlés klrdése, hogy ki mit választ). A rendszer meg stabil persze, s most jön majd az ingyenes 8.1 ami sokat javít még a dolgokon. Nálam egy alaposan belakott sok-sok éves win7-re települt, automatikus frissítéssel, s probléma nélkül abszolválta a feladatot, s működik azóta is
-
flash-
veterán
kérdezném tőletek hogy játékra is már a windows 8 ajánlott?
egyáltalán már stabil ajánlott rendszer a win8?
-
jbauer05
tag
Az új drivereknél valamilyen energia felvételi gondjai vannak a videokártyámnak. Mikor feltelepítette a win8 fájljait, utána kéri, hogy állítsam be a profilom színét utána meg nevemet, wifit meg egyéb ilyen dolgokat elsötétül a gépem és lefagy. Van megoldás rá, registryben buherálni amit win7 alatt meg is tudok csinálni, de win8 alatt nem, mert egyszerűen kifagy, és csökkentett módba se tudok menni, mert azt írja ki, hogy nem fejeződött be a telepítés így nem tud belépni.
-
pauliboy23
senior tag
Köszi, nekem csak 32bit lenne, az én 2.8-as intelem nem támogatja.
-
bon
őstag
válasz
pauliboy23 #34950 üzenetére
Támogatni a kell a PAE, NX, and SSE2 utasításokat. az ark.intel.com oldalon megutod nézni, hogy támogatja e a procid. De Windows 8.1 64bit-nél tvovbb szigorodíik a követelmény: CMPXCHG16b, a PrefetchW és a LAHF/SAHF is kell.
-
pauliboy23
senior tag
Sziasztok!
Úgy tudom, hogy a Win8 csak Prescott magos P4-re telepíthető. Tudtok mondani nekem pontos proci típust? Most nem szeretnék új gépet építeni;-)
-
< CyberBob >
őstag
-
Vartanus
őstag
Halihó!
Korábban kérdeztem rá a gadget dologra,és ajánlottatok 3.féltől származó progit, nos most jutottam el oda,hogy nekiláthatnék,de egy kérdés felmerült bennem. Vas László ezen cikkében,melyben a w 8 modern UI-ról ír a végén említést tesz a start menü becsempészésére szintén 3rd party progikkal,viszont ezt is hozzá teszi: "Én nem használok ilyesmit, és mindenkinek felhívnám a figyelmét arra, hogy e programok – legyenek akár ingyenesek, akár fizetősek – elég mélyen belepiszkálnak a rendszerbe, és könnyen előfordulhat, hogy bonyodalmakat okoznak."-nos ennek következtében én le is mondtam a start menüről,de kérdezem én,hogy esetleg 3rd partys gadget okozhat-e véleményetek szerint bármi nemű galibát?Kb. 1-1,5hónapja váltottam w 8-ra újrarakással,és jóópár hónapig nem szeretném újra rakni a gépem egy esetleges hiba miatt,ezért kérdeztem a fent említett dolgot.
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
Partyface007
őstag
válasz
janos666 #34939 üzenetére
image backup hiányában el se kezdtem volna ezeket a helyedben... , minden tiszteletem hogy ezeket végigkínlódtad de egy clean install sokkalta rövidebb idő lett volna (nem mellesleg kevesebb hibaforrás) de hát ízlések és pofonok.....
ráadásul ha egy tisza windows is fagyogat akkor lehet mégiscsak valami hardware hiba...
-
sch_a
addikt
válasz
Psychonaut #34934 üzenetére
-
janos666
nagyúr
Volt egy HDD egy szál MBR partícióval, amire egy Windows 8 is telepítve volt, ami haldokolni látszott (felugrott a SMART-os Current Pending Sectors érték, az élesen futó Windows alól indított HDSentinel felületolvasás teszt alatt olvashatatlan szektorok látszódtak, kékhalálozott a Windows, stb).
Kivettem a HDD-t a laptopból, rádugtam egy asztali gépre, futtattam egy chkdsk x: /B parancsot, ami jelzett is filehibákat (WinSxS mappa alól is).
Na, itt kellett volna okosan egy bit:bit képfilet készíteni a lemezről, de mivel a PC-n nem volt hirtelen kéznél több száz Gb szabad hely, viszont a laptop winchesteren tárolt adatok nagy része már eleve megvolt a PC-n is (épp ilyen esetekre, ha bedöglene egy winyó), ezért töröltem a laptop winyóról mindent, amiről volt másolat a PC-n, aztán csak úgy lazán átmásoltam a többit filet "ömlesztve" (Windows mappástól, mindenestől) egy üres BACKUP mappa alá a PC-n.
Napokon át kínoztam a laptop winyót írás és olvasás tesztekkel. Ezalatt a SMART szerint "meggyógyult", és a tesztek sem jeleztek már hibát. Úgy tűnt, hogy vagy a HDD vezérlője helyezte át a hibás szektorokat a tartalék területre úgy, hogy hazudott a SMART-os Reallocation Count, vagy netán csak "fel kellett frissíteni" a szektorokat (több éves winchester, bár a Windows 8 nyilván nem lehet rajta túl rég, tehát kicsit sántít ez a gondolat, viszont a WD winyók ritkábban hazudnak a SMART-ban, szóval passz).
Ekkor kézileg ugyan úgy létrehoztam a partíciót, mint régen volt (ACTIVE flag-el együtt), majd visszamásoltam mindent a laptop HDD-re a PC-s BACKUP mappából. Aztán elsőre nem bootolt, de Windows CD-ről indítva a CMD-ből megoldottam, hogy tényleg újra bootolható legyen (már nem is tudom pontosan mit csináltam, de kb. fixmbr, fixboot, fixbcd, vagy hasonló parancsokkal operáltam).
Aztán miután bootolt, futtattam sfc /scannow parancsot, ami nyilván talált hibás fileokat, de nem tudta helyreállítani őket. Próbáltam DISM-el online módban (hogy Windows Update-ről húzza le, amit cserélni kell), de úgy sem ment, így visszapakoltam a HDD-t a PC-be, a PC Windows mappáját adtam meg a DISM-nek, mint offline forrás. El is intézte, lefuttattam az sfc-t még a PC-ről, és cserélte is a hibás fileokat. Elvileg minden pöpec lett.
Szóval a Windows 8 x64 most szépen bootol erről az MBR partícióról, mint régen, viszont mégsem hibamentes. Vannak időnkénti kékhalálok, de nem tudom kibányászni a syslog-ból, hogy mik, mert ott annyi látszik hibaként, hogy nem tud a naplóba írni. Bár máskor tud, újrainduláskor jön is a hibaüzenet, hogy váratlan leállásból indul épp újra, és INFO-k vannak az összeomlás előttről is.
Azt hiszem talán a filejogosultságok keveredhettek össze, mert van egy program, ami induláskor azt mondja nem képes létrehozni a temp mappáját (régen tudta, most adminként futtatva sem megy neki).
Bootoltam megint CD-ről és reseteltem a filejogokat icacls-el, de semmi sem változott. (Egyedül a System Volume Information alatt volt kép file, amihez nem tudott hozzányúlni, de az szerintem nem érinti a Windows-os progit.)
A laptop hardware szerintem stabil. Órákat futott már a BIOS saját stress test-je és Windows alól a Linx, illetve Furmark is, lefagyáshoz pedig elég neki ha fut egy Firefox vagy Word.
Tehát tömören: A hardware elvileg hibátlan, ahogy az sfc-vel és DISM-el ellenőrizhető rendszerfileok is. Mégis fagy a gép, ilyenkor nem tud írni a log-ba, és van egy prgramom, ami nem működik, mert nem tud temp mappát létrehozni (sajnos fogalalmam sincs, hogy hol szeretné ezt megtenni).
Még valami ötlet reinstall előtt?
(Így Windows 8.1 előtt, talán mégis haldokló HDD-vel nincs hozzá sok kedvem.)Még arra gondoltam felrakom rá a Windows 8.1 preview-t, hátha telepítés közben felülíródik a bakis valami. Mivel ha jön a végleges Win8, akkor úgyis reinstall kell, de legalább csak később (addig megdögölhet végre a HDD, vagy más hardware elem, ha akar), és közben legalább tesztelem a 8.1-et is.
-
flash-
veterán
sziasztok
mindenki mindent mondd,de érdeklődnék hogy jelen állás szerint ajánlottabb már a windows 8?
gyorsabb?kevesebb erőforrásat használ?ssd esetén gyorsabb a boot?
játékoknál is ajánlottabb már mint a windows 7? -
Orgi
addikt
Sziasztok,
vélhetően alaplapot cserélnék, AMD 785g-ről 970-re. Ezt gondolom problémák nélkül fogja viselni a nemrég telepített W8? Másik kérdésem, hogy az új alaplap uefi-s lenne, okoz ez majd problémát (most régi fajta van, így is van telepítve a rendszer), vagy csak nem fogom tudni kihasználni az újdonságait (míg újra nem telepítem egyszer?). -
Ice&Lime
veterán
válasz
jbauer05 #34935 üzenetére
én olyat csak kettőt ismertem eddig, amivel ki is lehetett venni és betenni, amik stabilak és hatékonyak voltak, az az nlite és rt7lite volt.
én úgy tudom még nincs win8-ra használható olyan program, mint amiket említettem.(és az rt7lite nem fogadott be nálam win8-as iso-t.)de érdekelne mikor jelenik meg egy rt8lite a közel jövőben például...?...ezt tudja esetleg valaki?
-
jbauer05
tag
Üdv segítséget kérnék!
Azt tudom, hogy van olyan program amivel drivert lehet beleintegrálni a win8 telepítőjébe. Viszont létezik olyan program amivel ki is lehet törölni belőle? Nekem 9600m gt videokártyám van és ennek a driverét kellene kitörölni a telepítőjéből. Röviden kifagy attól a drivertől a gépem és nem fejezi be a telepítést. Gondolkoztam azon, hogy beleintegrálom a jó drivert amivel rendesen működik, de akkor nem lesz gond azzal, hogy kettő drivert telepít fel? -
sch_a
addikt
Modern UI-s appot mennyire esélytelen külön ablakban futtatni? Nincs erre valami hack? Elég kényelmetlen ez az oldalra dokkolósdi...
-
kispéé
senior tag
válasz
Psychonaut #34913 üzenetére
Ez a megoldás csak akkor megoldás, ha egy user van az egész gépen. Úgy működik. De nálam kettő van, erre nem gondoltak a ms-nél.
Cattus: Az csak a felébresztésre vontatkozik.Egyébként az még a megoldás hogy mindkét usert átváltom helyi felhasználóra és nem kérek jelszót de akkor meg az az a anomália kerül elő, hogy az egyikkel belépek (már helyi fiókkal ugye) és mondjuk például elindítom a Skype-ot akkor hozzá kell rendelnem egy Live-ID-t. Ezzel automaikusan a többi app is azzal az ID-vel lép müködésbe. De abban az esetben ha már a másik helyi fiókkal is belépek ott már nincs lehetőségem hozzácsatolni egy Live-ID-t hanem egyszerűen megszűnnek létezni a metro app-ok, azt írja hogy "csatlakozás sikertelen. Próbálja meg később." Hihetetlen....
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34927 üzenetére
először csak azt akartam, hogy olyan lehetőség legyen, hogy a start képernyőről lehessen rövid elérési úttal az asztalról végezni a kiválasztott műveletet például egy adott kedvenc honlapot, mert nem szeretem a start képernyőn beépített változatot és abban böngészni.
az csak egy plusz, hogy választható hozzá bármilyen képecske.
-
üszök
őstag
Hol tudom ki kapcsolni a gyors indítást? Angolul ha lehet.
-
Hunork
veterán
válasz
kaszaf #34925 üzenetére
Köszönöm a választ
, nekem meg sima DVD-s változat, ha jól rémlik LV kiadás. Nem tudom, mi lehet a gond, nem lehet rá kattintani a menüben...Új játék, betöltés, kilépés, minden megy.
Hihetetlen. De este egy reinstall majd talán segít, meg megnézem, hogy áll patch ügyben a gamma. Köszönöm a választ! Viszont a Steam verzió magával hordozza, hogy jó, ezért marad nekem a töprengés...
-
bon
őstag
válasz
Ice&Lime #34922 üzenetére
Meg lehet külön programmal nélkül is csinálni. IE-re tudom leírni, de szerintem más böngésznél is így van. jobb gomb az asztalon új parancsikon, betallózód az iexplore.exe, majd az idézőjelen kívülre odaírod a weboldal címét majd elmented és kitűződ a kezdőképernyőre.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34919 üzenetére
köszi, kipróbáltam, működik.
ezt nem lehetett volna megcsinálni külső program nélkül?
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #34918 üzenetére
Teljeskörű védelmet az IS-ek adnak, nem tudom mire gondolsz, de nálam nem zavart egyik se, sima AV-hoz képest, win tűzfala azért kicsit gyenge..., akad olyan - F Secure IS - aminek nincs saját személyi tűzfala, hanem winét turbózza fel, ez elérhető magyar nyelven is, ahogy KIS is.
Azért magyar nyelv hiánya nem akkora érvágás, főleg olyannál nem, mint Bitdefender, ami szinte alig kérdez, elég keveset ugat.
Ez itt lassan off lesz, szerintem vírusírtó topicban folytasd, mert itt sokan úgyis Defendert favorizálják -
GEPESZ66
veterán
válasz
King Unique #34916 üzenetére
Nekem tetszik a Gdata, ill. a Bitdefender is, de jobban szeretem, ha magyar nyelvű a program.
Az IS programokkal az a tapasztalatom, hogy sokszor bezavarnak, jobb az AV a WIN tűzfalával, vagy amelyik IS a WIN tűzfalát használja. -
GEPESZ66
veterán
válasz
King Unique #34916 üzenetére
Kérdeztem, de engem igazán WIN8-on érdekel.Azért kérdeztem meg még egyszer, mert hátha most más fórumtárs is olvassa a fórumot, s neki más a tapasztalata.
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #34909 üzenetére
Mért nem vírusírtó topicban kérded
, v már kérdezted is aszem és kaptál választ, ott tudják a tutit szerintem.
ESS, F-Secure IS, KIS szerintem jó választás lenne, de van újságos kód G Datához is, nálam az fut win 8-ason, Bitdefender is jó, 08-15-ig lehet még 1 éves promót aktiválni. -
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34912 üzenetére
olyat lehet csinálni, hogy a start képernyőre tenni egy ikont, ami megnyit a böngészőben egy megadott honlapot, de nem ugyan ott a start képernyőn, hanem már az asztalon a böngészőben.(a régi módszerrel)
pl. firefoxban van kedvencek közt egy honlapom, aminek az elérési útját ikonként szeretném kitenni a start képernyőre, de már az asztalon akarom böngészni nem a start képernyőn vagy maetro ui-val.
lehet ilyet is csinálni? 6.2 is vagy csak a 8.1 képes erre? -
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34912 üzenetére
köszi, akkor nézegetem most már.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni olyanoktól, akik ezen a rendszeren játszanak a Stalker Clear Sky játékkal.
Win8 alatt csak nekem nem megy a Clear Sky Beállítások menüje? Csak úgy tudtam orvosolni, hogy a Stalker SOC konfig fájlt bemásoltam, így ugyanolyan paraméterekkel megy, mint az első rész.A forgalmazó sem tudott mit lépni, én meg olyan vagyok, hogy mindig érdekel a tökéletes megoldás, mert az enyém csak részben az, és attól tartok, hogy ha felmegy például a Misery MOD, akkor nem érek vele semmit, mert nem tudok állítani benne semmit...
Ha valakinek van JÓ megoldás, kérem ossza meg velem!
A játék ettől még minden más szempontból tökéletesen fut, csak a Beállítások / Options menüt nem tudom megnyitni... -
GEPESZ66
veterán
Szerintetek mit használjak WIN8-on.
Jelenleg a Defender van fenn.
NOD32 (újságos kód)
ESS (újságos kód)
KAV (újságos kód)
F-Secure IS (újságos kód)
KIS (vásárolt)
AVG antivírus (vásárolt)
Azért az még a jövő zenéje, hogy WIN8.1-en mennyire fognak ezek bugmentesen futni (kivétel a Defender).Gondolom jól látom? -
kispéé
senior tag
Adott két microsoft fiók, mindkettő jelszóval levédve, megoldottam, hogy indításdnál ne az utoljára bejelentkezett felhasználót adja, hanem a listát az userekről. Hogyan lehetne megoldani azt, hogy a jelszót ne kérje, gondolom ehhez már vmi 3th party app kellene, mert ez a microsoft nem hajlandó arra hogy mindent testreszabjunk
-
Psychonaut
veterán
válasz
Ice&Lime #34902 üzenetére
Azért van időkorláthoz kötve, mert nem végleges verzió. Ahogy véglegessé válik, jön belőle majd a szokásos, telepítéstől számított időkorlátos próbaváltozat - legalábbis nagyon meglepő lenne, ha nem így lenne.
SZERK: kicsit kiegészítettem, hogy még egyértelműbb legyen.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
VoidXs #34900 üzenetére
akkor még marad a 8.0 (6.2) úgy néz ki.
(#34901) Psychonaut: nem értem.
8.1 preview: 2014. január 15-ig. miért van lekorlátozva eddig és a sima meg akkor miért nincs korlátozva... magát a korlátozást nem értem a 8.1 esetében csak. és azt hogy vele szemben a 6.2-t lehet feltenni bármikor nem csak 2014.január 15-ig. ezt nem értem.(#34903) VoidXs: oké, 6.2 mostantól így hívom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest