Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkésző
tag
válasz Fürkésző #49253 üzenetére
Az időkódokból végül kiderült, hogy röpke 5 perc híján 5 óra (!) alatt a 22 májusi frissítésből 20 fel is ment. Durva. Most jöhet ez a gép... Nem vagyok nyugodt.
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Fürkésző
tag
válasz Fürkésző #50804 üzenetére
A választ valójában (#50803) Gubek-Einste üzenetére szántam:
(#50808) pendre54 esete mégis arra ösztönzött, hogy eltávolítsam a KB3035583-as frissítést. Még legalább 1 nap, mire kiderül, ez megoldja-e a problémát (mert a mai sikertelen "Frissítés Windows 10 Homa-ra" bejegyzés már elkészült. )
Azt azért továbbra sem értem, milyen alapon önkényeskedik a Windows és kezd bele olyan verziófrissítésbe, amire nem kapott engedélyt, de még csak "ráutaló magatartás" sem volt, azaz a frissítésre sem iratkoztam fel.
A legszebb, hogy a Windows oldalán hasonló hibát mind olyanok jeleztek, akik akartak frissíteni Windows 10-re.
Arra is kíváncsi lennék, hogy akik nem távolították el a KB3035583-as frissítést és nem is frissítettek még Windows 10-re, azoknak is teleszemeteli-e a frissítési előzményeket a fontos frissítésként jelzett, sikertelenül telepített Frissítés Windows 10 Home-ra bejegyzéssel a rendszerük, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés (több gépen is)? ld. #50738#
[ Szerkesztve ]
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
addikt
válasz Fürkésző #50809 üzenetére
Üdv!
Mint ahogy írtam is, ha letölti a frissítést, akkor onnantól számítva 3 napon belöl ki kell jelölni e telepítés időpontját, még véletlenül se volt a párbeszéd képernyőn "elvet", vagy "mégse", stb. funkció.
Egy olyan lehetőség lenne, erre már utólag hívták fel a figyelmem, hogy az összesen 3 nap választási lehetőség közül egyet kijelölök úgy, hogy aznap mondjuk a hajnali 3,00 órát adom meg, amikor tuti, hogy ki van kapcsolva a gép, tehát nem tud telepíteni. Viszont ezután minden egyes nap ezt kell játszani mindaddig, amig ténylegesen telepíteni akar az ember, na de elnézést, ne így kelljen már 2015-ben intézni valamit."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
egykori
őstag
válasz Fürkésző #50823 üzenetére
DS39 írja a megoldást, én is ezt csináltam. A másik topikban írtam le.
[ Szerkesztve ]
-
Fürkésző
tag
válasz Fürkésző #50833 üzenetére
HELP!
Sajnos mindjárt eléri a C:$windows.~BT mappa nagysága a 6GB-ot, azaz menthetetlenül letöltődik a telepítő. Ha nem akarom (csak majd talán hónapok múlva) telepíteni, akkor mit tudok tenni? Törölhető ez a mappa gubanc nélkül? Vagy valami céleszköz kell hozzá? Itt olvastam, hogy csak 3 napnyi időt ad a telepítés elhalasztására a Windows (bár aki írta, regisztrált a frissítésre).Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
törölt tag
válasz Fürkésző #50834 üzenetére
Választ sajnos nem tudok adni a problémádra. De a windows-os topicokban olvasottak után kikivánkozik már nagyon belőlem, hogy elmondjam. Jónéhány operációs rendszert volt alkalmam már használni. Köztük nem egy olyat, amiről szerintem a felhasználók 99.999%-a még csak nem is hallott. De ilyen förtelmesen ócska f*s update rendszerrel, mint a windows-oké még nem találkoztam. Egy MSDN iso telepítés után képes 10 percet azon sz@rozni, hogy mit is tudna frissíteni. Miután letölti és felszenvedi a frissíréseket a gépre, egy ujraindítás után frissíti a már frissített fájlokat. És így tovább, amíg egyszer csak elfogy. Órákon keresztül tököl, mire kapunk egy up-to-date rendszert. És egy játékos gépről beszélünk, nem egy irodairól. Ott hatványozottan érvényesül a MS rémálom. A többi kezdettől fogva magával hordozott marhaságairól (pl. registry) még nem beszéltünk.
Bocs, h kifakadtam, de az imént szivatott meg életem során sokadjára a win és a fórumot olvasgatva és mások problémáit átérezve ez lett belőle. Remélem 1x eljön az az idő, amikor a nagyobb játékokat (pl. Gta) már opengl alapon kinyomják linuxra is és nem kell a játékgéphez windows-t használnom. "Akkor lészen majd a paradicsom a földön"
-
Doky586
nagyúr
válasz Fürkésző #52448 üzenetére
A lemezkarbantartót még életemben nem használtam, pedig már sok éve használok W7-et..
Én utoljára se a win intézőjével se TotalCommanderrel se Linux pendriveról bootolva nem sikerült törölnöm azon mappát. De az Unlocker nevű program sikeresen törölte (igaz nem túl gyorsan).
-
félisten
válasz Fürkésző #53053 üzenetére
Az meg a másik, már jöttek azzal hozzám, ez is user error, hogy de a win10 és akkor mehet fel? Mondom 1x élsz ha rámész.
Ezeket a kis bosszúságokat nem tudom megmagyarázni annak aki nem ért hozzá. Előre látom, hogy majd ezek miatt nekem megint menni kell műteni.
Amúgy nekem nem jön már elő, nem tudom miért, de nem jön elő. Elfelejtette.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sajog159
aktív tag
válasz Fürkésző #60352 üzenetére
Szia,
Elindítottam a Win update. Volt is benne az nVidia hangkártya is, kipipáltam, stb.
Újraindítás után nem indult simán: indítási hibaüzenet. "Induljon a hibaelőtti állapotban" opciót választottam (nem emlékszem mi volt a másik lehetőség). Elindult, e semmi javulás.
(Ja, sajnos a Darkness és Richter36 - #60355, 60366 - javaslatai sem hoztak eredményt)
Valamit rosszul csináltam?
Üdv
-
sajog159
aktív tag
válasz Fürkésző #60403 üzenetére
OK, értem.
Valóban, „Intel 82945G Express…” kártya van az alaplapon. És feltételezem most aligha várható, hogy ehhez az őslelet kártyához Windows küldjön (most már értem, miért írtál anno „Ha mázlid van, a megnyíló ablakban ott lesz a keresett driver.”)
Megpróbáltam az Intel oldalrólletölteni a xx945G express chipsethez való drivert, pontosabban egy könyvtárat, ahol indítható egy setup.exe file; a végén tényleg felinstallál egy drivert, de valami hibát jelez a setup utolsó lépésnél:
És nem is működik ez a driver.
Válaszolva a kérdéseidre: Windows 7/32 bit van a gépen és ehhez való drivert töltöttem, szándékom szerint.
Lassan ott tartok, mint annak idején a Kohn, akinek dögleni kezdték a libák, mire Grün: „Kevesebb vizet adjál nekik.”, de nem használt a jó tanács, mire a Grün: „Ne kukoricát adjál nekik, inkább korpát.”. Így ment egy ideje. Egy hónap múlva újra összeülnek meginni kis kósert és mondja a Kohn, sajnos megdöglött az összes libám, mire Grün: „Nagyon sajnálom barátom… pedig lenne még pá jó ötletem!”
Szóval vannak még libáim és nem is élet-halálról van szó!
Üdv,
-
-
efi99
őstag
válasz Fürkésző #64272 üzenetére
Az update beállításoknál 4 sornak kell látszódnia.
Ha csak 2 van, akkor legegyszerűbb lefuttatni az MBSA-t és utána 4 lesz és onnantól rendesen menni fog. Nem kell semmit buzerálni, dátumot állítgatni, szolgáltatást ki- bekapcsolni.[ Szerkesztve ]
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Fürkésző
tag
válasz Fürkésző #64745 üzenetére
Bocs Kékes525. Ez nemcsak neked szól, hanem új hozzászólás akart lenni. Sikerült félrenyomni.
-
Kékes525
félisten
válasz Fürkésző #64747 üzenetére
(#64746) King Unique
"Tegnap "felengedtem" (telepítettem) a havi összegzőt és nem kezdte el letölteni, nem upgrade-elte 10-re a rendszert..."
+1 én is pontosan ezt tapasztaltam. Én ma tettem fel a frissítést.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
jasonka
aktív tag
válasz Fürkésző #65409 üzenetére
Szia !
Sajna nálam ilyen nincs...
Ha kijelölök egy "nem-kép" fájlt (pl. egy Word dokut) akkor a jobb egérgombbal a "Szerkesztés" elő sem jön
(csak megnyitás,új dokumentum, nyomtatás, társítás, stb.).
Ha pedig képfájlt jelölök ki, akkor előjön ugyan a "Szerkesztés" - de csak vmi "Paint" képszerkesztő alkalmazás...
Mind1 - nem érdekes, csak próbálok "lóhalálában" ismerkedni a W7-tel, mert pár nap múlva WIN10-em lesz.. .Hja kérem ! A Belváros !...
-
Hegyirabló
veterán
-
Gallac
senior tag
válasz Fürkésző #67063 üzenetére
Üdv mindenkinek nálam is, tesóm gépén a 2019. Januári biztonsági frissités fentebb linkelt hibával a megvásárolt lincenc kulcsos verziónál nem települt.
Az aktivátorossal igen igaz több nap után...
Ma sikerült erős egy hét után húgom gépén is...
Fene sem érti, kezd véget érni a Win 7 korszaka is, mint annó a Win Xp éra isNekem a Win 7 jobban tetszik, mint a Win 10
[ Szerkesztve ]
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''
-
Redneck
nagyúr
válasz Fürkésző #67476 üzenetére
Lehet a kettő összefügg? Win 10 topikban írta valaki.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
sandró60
addikt
válasz Fürkésző #67544 üzenetére
Sajnos ezzel a módszerrel nem lehet eltávolítani.Amikor jobb egér gombbal próbálom az intéző újra indul.
Erre a Nokia 201 bejegyzésre rendszermappát ír.Fel se kínálja amit te linkeltél.
Gyakorlatilag az eszközkezelőben nem látni.
A számítógépre kattintva az "egyéb"-nél van egy ikon.Mint ahogy írtam "Nokia 201 rendszermappa" néven.[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz Fürkésző #68532 üzenetére
Vajon miért? Hangulatkeltés, amivel azt szeretnék elérni, hogy minél előbb és minél többen térjenek át a W10-re.
Írom ezt úgy, hogy mindegyik gépemen w10 van.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest