- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
29800 - 29701
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
A Feladatütemezőbe vedd fel. Az egyik tabon lesz olyan, hogy futtatás rendszergazdai jogokkal. Ezt ne felesdj el bepipálni.
-
judo001
csendes tag
Azzal még kiegészíteném az előzőeket, hogy a probléma kb. 1 hete jelentkezett, minden előzmény nélkül. Tudomásom szerint semmit nem állítottam a víruskeresőben, nem a levelezőprogram a gond, mert többel is kipróbáltam, mindegyiknél jelentkezik a gond. A RAM pedig bőven elég. A teljes Office-t újratelepítettük, ez sem segített.
J
-
judo001
csendes tag
Sziasztok!
Következőben kérném a segítségeteket:amikor e-mail-hez (vagy bármilyen honlapra) csatolok Word (2007) dokumentumot, a következő üzenetet kapom:A csatolt dokumentumot végül rendesen elküldi, csak igen zavaró a minden alkalommal felugró 2 ablak. Mi lehet az oka?
Kérlek Titeket, segítsetek nekem a problémát megoldani!Köszönöm!
J -
Asztee
aktív tag
Sziasztok ! Arra mi a megoldás , hogy a másik(?) felhasználó (nem rendszergazda) bejelentkezésekor automatikusan induló programok ne kérjenek rendszergazda engedélyt/jelszót vagy max csak egy alkalommal ? Köszi.
-
vlevi
nagyúr
Mellesleg azt nem bírom a CT-ban, hogy rengeteg alkalmazás van, ami marhára máshogy értelmezi. Mi a szart lehet ezen ennyit kavarni? Ráadásul 8.1-ben az IE megoldása a legocsmányabb.
IE, FF, Maxthon.
Ez utóbbi határeset, de szerint valahogy túl halvány. Megnéztem rázoomolva, és mintha nem fekete lenne a betű, hanem szürke. -
vlevi
nagyúr
Nekem is "fruitninjázni" kell, hogy megtaláljam, de vagy a control panelben, vagy a gépházban (még jó, hogy mostmár mindent két helyen kell keresni).
De fasza, ez a 8.1, ha a metros képernőn vagyok, akkor a kép jobb szélén hadonászva nem kínálja fel a control panelt, csak akkor, ha a desktopon vagyok.
-
edeleny
őstag
-
sss
őstag
-
vlevi
nagyúr
Számítógép/tulajdonságok/teljesítmény, satöbi, izé inkább lerajzolom

Ezt is ki kell kapcsolni.
u.i.: XP alatt nekem sem tetszett, de valahogy hetes alatt megbarátkozgattam vele. Főleg, mert a Microsoft által nyomatott Segoe UI font ( ami az Office 2007, 2010-ben kikapcsolhatatlan ) olvashatatlanul ocsmányul néz ki CT nélkül.
-
sss
őstag
Hi,
Már xp alatt is idegesített a clear type, meg win7 alatt is mindig kikapcsoltam. De most hiába kapcsolom ki reinstall óta, valahogy mégis olyan mintha nem lenne kikapcsolva, a szokottnál jóval vastagabb betűk stb. Van ennek valami trükkje?
-
vlevi
nagyúr
-
edeleny
őstag
Sziasztok.
nem tudom jó helyen teszem e fel a kérdésem!Amióta van PC-m (kb 10 éve), mindig két op. rendszer volt a gépemen.
Két külön vinyón. Telepítéskor mindig lehúztam a másik vinyót, így nem látta a másik rendszert. Mindegyik azt hitte, csak ő van a gépen. Az egyiket folyamatosan használtam, a másik csak adatmentésre, próbálgatásokra volt. Szinte az összes lehető windows kombináció folt rajta néhány napig.
Bios betöltéskor F8, majd kiválasztom a tartalékot ha oda akartam menni. Soha semmi gond nem volt.Pár hete a Win7 fő rendszer mellé feltettem a Win8-at. próbaképp. Ha megyek egyikről a másikra akkor indulás után mindig lemezellenőrzést csinál! Fut a CHKDSK. Roppant zavaró, hogy állandóan ezt csinálja!
Mi lehet a gond? Lehet orvosolni?
-
krealon
veterán
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Az alaplapi hálókártyát használom, de elég gyakran előfordul vele, hogy a Windows hibajelentés szerint nem érhető el...

Ha veszek egy új halókártyát és abba dugom át az UTP kábelt megoldódik ez a probléma? (az alaplapi hálókártya lehet rossz?) -
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
A Windows 7 Enterprise "Eszközkezelő"-je a következőt írja ki. Mi ez ill. hogyan lehet ezt javítani?
-
törölt tag
-
krealon
veterán
-
törölt tag
Sziasztok! Egy kisebb, igazából esztétikai gond miatt néztem be ebbe a Topikba, hátha kapok választ!

A PC-n, amint megnyitom a Start Menüt, ugye ott található ez a " Minden program " rész. Ebben a részlegben, a képen nyilakkal jelölt programok fel voltak telepítve, de már nincsenek a gépen. Próbáltam ezeket a mappákat manuálisan ( tehát jobb egér gomb, eltávolítás a listáról, ha jól emlékszem ez a neve az opciónak ) törölni, de a Start menü ezen részében nem reagál a jobb egérgombra, még azoknál a programoknál sem, amik jelenleg is fel vannak telepítve a gépre. Erre kérnék tehát valami okosságot, hogy ugyan tényleg csak egy kicsi apróság, de engem zavar, és hogy mit lehetne tenni hogy azt a pár üres mappát eltüntethessem onnan!
Előre is köszönöm a válaszokat! -
NEMO1968
őstag
Szia!
USB drivert próbálj szerezni,vagy telepísd újra.
Ha nem jó,próbálj meg egy CD-ről futtatott LINUX-ot. -
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy VPN programot telepíteni, de ezt a hibaüzenetet kapom:

Valami ötlet?
(az internet beállításokat visszaraktam alapértelmezettre)
-
nelsonmanian
senior tag
Van egy gép, ami csak akkor hajlandó felismerni a rádugott usb-s eszközöket ha bekapcsolás előtt rádugom.
Bekapcsolt állapotban nem reagál semmit, egyedül az usb töltés működik.
Mit lehet ilyenkor tenni? Az összes portot végigpróbáltam, mindnél ezt csinálja.
Alaplap neve: ASRock G31M-VS2
win7 home premium -
Steelmanus
addikt
Ha kikapcsold az Esemenynaplozast, kikapcsolod a Feladatutemezot is mert fugg tole. Mivel kikapcsoltad az esemenygyujtot is nem is lathatod azokat a hibakat amiket a Feladatutemezo irkalna a naploba marminy miket nem tudott elinditani.

Ha valamilyen szolgaltatast kiszeretnel kapcsolni, sosem az msconfig-ban tedd, mert ott nem lathatod a fuggosegeket, ha nagyon muszaj valamit kikapcsolni akkor a Futtatas - services.msc parancsal nyisd meg a szervizeket.
-
Dexter-2000
őstag
rendben van köszi a segítségeteket

-
krealon
veterán
"azt írja hozzáférés megtagadva"
Rendszergazdakent menni fog. Ha a gep domain-be van leptetve, akkor domain-rendszergazda kell.
-
Songo
senior tag
holnap kipróbálom meg egy másik wifin is.
Arra valaki tudna mondani valamit, hogy hol lehet megnézni mikor lépett be a win utoljára?
Az elöbb a teamviewer jelzett nekem egy olyan gépet online jönni aminek a közelében nincs (nem lehetne) ember az éjszaka. megnézném hogy valóban online jött avgy csak szórakozott? mert rácsatlakozni nem tudtam. -
Dexter-2000
őstag
-
brd
nagyúr
Saját tulajdonba veszed, és adsz jogot magadnak a törléshez (a mappa tulajdonságainál, a Security/Biztonság fülön tudod megtenni).
-
Dexter-2000
őstag
-
NEMO1968
őstag
-
Songo
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
vlevi
nagyúr
Easeus partition assistant át tudja méretezni a partíciókat, adatvesztés nélkül. Ettől függetlenül, nem várt esemény (áramszünet és társai) esetére egy mentés kötelező!
Az easeussal először megnyújtod a D-t, hogy eltűnjön mögüle az az üres terület, aztán hátrébbtolod a D-t, hogy maradjon előtte 30-40G üres hely, majd a legvégén megnyújtod a C-t, és kész. Fog vele barkácsolni egy ideig, de megcsinálja. Ha kell, akkor újraindítja a gépet, és még a win betöltődése előtt fogja megcsinálni.
-
Songo
senior tag
igen friss. már több félét is próbáltam. vezetékes hálóval nincs gondja wifinél azt írja van kapcsolat de valójában csak az első 5-10poercben van utána már semmi nem jön be és sehova nem tud felcsatlakozni. most rak fel a win megint valami frissítést ezután ha megint szakad újra eltávolítom és felrakoma drivert de mi lehet ez?
-
Kcsabi
tag
Ha a végén lévő kis 12 MB részre gondolsz, az nem jelent gondot.
Nagyobb gond, hogy 38 GB nem elég egy WIN 7-nek.
70-80 GB-nyi területen érzi jól magát.
Le kellene menteni a D-n lévő adatokat, az egészet törölni és újra létrehozni és eltűnik a végéről a 12MB is
Akkor már nem logikai meghajtó lesz a D sem, hanem elsődleges partíció csak nem aktív, mert a C már az és egy vinyón csak egy lehet.
Ha XP-vel particionálsz elkerülhető a win 7 által létrehozott 100MB-os rendszertöltő létrehozása is.
Nekem sincsen. -
föccer
nagyúr
-
fair play
csendes tag
Gondolom azért csak ezt az 1 és ilyen tüneti megoldást javasolják mert más megoldáshoz valamit át kéne irni a játékban.(?) Nem vagyok programozó lehet, hogy hülyeségeket írok.

Arra a kérdésemre nem kaptam választ, hogy ez a beállítás milyen hátrányokat okoz?Mert én sajnos más megoldást nem fogok találni így szaktudás nélkül.köszi a választ!
-
PumpkinSeed
addikt
-
Songo
senior tag
Sziasztok
1 kis segítséget kérnék. Adott egy MSI CR620-as kb 3 éves laptop. eddig win 7 volt rajta tök jól ment minden. most ismét win7 van rajta de ha wifit használunk akkor 5-10perc múlva eldobja a hálózatot. van valami ötlet miért lehet?
köszi
-
törölt tag
-
NEMO1968
őstag
Szia!
Talán próbáld a meghajtó tulajdonságai-kvóta fülön.krealon
Köszi,lett is. -
föccer
nagyúr
Lol, ez aztán a jó tanács. Gyakorlatilag csak tüneti kezelést ad, bármi is legyen a probléma.
Arról van szó, hogy valami folyamatosan hibázik a rendszerben amit a windows szorgalmasan jegyzetel az eseménynaplóban. A tanács szerint kapcsold ki a naplózást, és akkor minden rendben lesz.

Jebeslom derítsd ki, hogy mi kozozza a rengeteg hibát (pl nézd meg az eseménynaplóban és azt old meg. Remélhetőleg ez után nem lesz ami spammelje az eseménynaplót.
üdv, föccer
-
Bora1991
csendes tag
Hello
win7 64.bitest hogyan tudom úgy írni hogy tudjam butolni?
-
fair play
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:64 bites windows 7 ultimate-m van és ezzel az operációs rendszerrel akadt az egyik játék (GTA4) és ezt az akadást egy beállítás megváltoztatásával lehetett orvosolni ami nálam is segített...
Keresd meg az msconfig.exe fájlt (Start menü => futtatás => msconfig.exe) => Kattints a szolgáltatások fülre => keresd meg a Windows eseménynapló, valamint Windows eseménygyűjtő szolgáltatást => Vedd ki előlük a pipát => Ok => Újraindítás
A kérdés az lenne, hogy ha így hagyom a gépet, hogy a windows eseménynapló ki van kapcsolva, hogy ne kelljen mindig a játék miatt restartolni, annak mi az előnye (azon kívül, hogy így akadásmentesen tudok játszani) és a hátránya?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
brd
nagyúr
Az általad írt lassuláson az indexelés javíthat, többivel meg szerintem nem érdemes foglalkozni, maradhatnak kikapcsolva is akár, sok különbség nincs sebességben sem, de az SSD sem ettől fog tönkremenni. Az indexelés sebességén, ill. az írási mennyiségen ez alapján finomíthatsz, ha pl. tényleg csak a start menü ikonjait akarod keresni onnan, és dokumentumokat, vagy egyéb file-okat nem.
Dexter-2000: Meghajtónként tudod egyszerűen szabályozni, ha az megfelel, pl. ez alapján.
-
Dexter-2000
őstag
helló
azt hol tudom beállítani hogy az adott felhasználók maximum hány Gb-nyi területet használhassanak? -
ro_bert17
őstag

Őszintén szólva az intel, és a MS okosságai miatt kapcsoltam ki ezeket. Olvastam régen moonman véleményét erről, de nem volt gondom ezek kikapcsolásával, eddig mindig minden nagyon gyorsan elérhető volt így is.
De ezek szerint index, meg az előtöltések visszakapcsolásával visszagyorsulhatna a szóban forgó funkció? -
krealon
veterán
-
üszök
őstag
Köszi.
Ubuntus kérdésemre valaki? Vagy esetleg egy topik ahol segíthetnek?
Még egy kérdés.Kéne egy progi,amivel bootolható pendrive-t lehet készíteni 7-hez meg 8-hoz.
Még egy. a 7-es vagy a 8-as nem futtatható pendrivéről mint az ubuntu? -
szlovibuki
tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
A lan drivert cseréld le.
-
szlovibuki
tag
Sziasztok!
Windows 7-et használok, T-home dsl netem van és mióta ennél a szolgáltatónál vagyunk (1,5 éve) azóta olyanokat tapasztalok, hogy nincs internet. A modemen minden lámpa ugyanúgy világít, mint mindig. Sokáig azt hittem, hogy ez szolgáltatói hiba, de a múltkor mikor előfordult egy ilyen kipróbáltam rögtön telefonról is és a telefonon tudtam netezni, a gép pedig azt írta ki, hogy nincs hálózat. Csak ha újraindítom a gépet vagy a modemet akkor oldódik olyankor ez meg. Most már tudom, hogy a Windowsnak van baja, de mégis mi?
-
törölt tag
-
brd
nagyúr
-
zoli62
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy amikor a windows indítása van (az emblémával), s mielőtt bejönne az üdvözöljük, a fekete windows indítása felül "becsíkozódik"?
Asus EAX550-es videokártya.
-
brd
nagyúr
Tera, nem terra, utóbbi föld-et jelent (területként). Azért kellett átváltoztatnia, mert az MBR-alapú lemezkezelésnél max. 4 db partíciónak van hely a partíciós táblában, ezért a Windows a negyediknél már ún. Extended partíciót készítene, hogy tudjál mégis továbbiakat létrehozni. Hogy nálad mitől akart magától dinamikusra konvertálni (az egy másik lehetőség a 4-nél több partícióra), azt nem tudom, magától nekem még sosem akart ilyet, max. RAID létrehozásakor (ilyesmit nem csináltál?). Telepítés alatt OS telepítésére gondoltam.
utgyuru: Az lesz az. Elvileg megoldja a gondot, ha a Win7 partícióját aktívvá teszed.
-
fuze
őstag
1 terrabyteos winchester van szétosztva. Azt nem értem, hogy neki miért kellett átváltoztatnia mindegyiket, meg azt sem, hogy ha 100 GB-ból létre tudok hozni partíciót, a maradékból miért nem sikerült a telepítés alatt? Telepítéssel hogyhogy lehetnek gondok? Feltettem már néhány programot a C-re, nem volt probléma. Most egy játék telepítése közben viszont figyelmeztetett valamilyen merevlemez hibára a windows, meg hogy vegyem fel a gyártóval a kapcsolatot.

-
utgyuru
aktív tag
-
NEMO1968
őstag
-
brd
nagyúr
-
utgyuru
aktív tag
-
brd
nagyúr
Persze, először is, nem a hozzá nem értők ajánlásai alapján kellene beállítgatni az OS-t.
(Hint: nem attól lesz valaki hozzáértő, hogy tele van a cikkjeivel a logout.)Az indexelés, superfetch kikapcsolva, prefetech tiltva.
Másodszor, ezeket nyugodtan kapcsold vissza, az SSD-nél a RAM is egy nagyságrenddel gyorsabb, és az SSD-t ezek minimálisan veszik igénybe.
utgyuru: Ez "ilyen" Microsoft logika, úgy van jól...
-
Visormail
addikt
-
utgyuru
aktív tag
-
ro_bert17
őstag
-
brd
nagyúr
-
PumpkinSeed
addikt
-
brd
nagyúr
Dehogy, csak azok, ahol érdemes ezzel foglalkozni (mert foglalkozni kell, nem is keveset, főleg, ha nem tipikusan olyan a program feladata, hogy sok, egymástól nem túlságosan függő adaton dolgozhat), pl. masszívabb számítást végző programoknál. Mondjuk pl. egy telepítőnél, vagy egy mobiltelefont kezelő programnál nem igazán érdemes ezzel foglalkoznia a fejlesztőnek, de egy sok egységet mozgató játéknál, vagy renderelést, tömörítést végzőnél igen.
-
PumpkinSeed
addikt
-
üszök
őstag
Lehet valahonnan le tölteni érintetlen Win7 Professional 32 bit-et? (Kulcsom lenne hozzá)
Meg egy kis off is. Ubuntu pendrive verzióról kérdeznék.Ha az rajta van,lehet másra is használni a pedrivet vagy érintetlenül kell hagyni? nincs csak egy 1 Gigásom (és az lehet nem tudja az USB 2-t) meg van 4-es meg 8-as micro sd-m de azok kellenének másra is.
-
PumpkinSeed
addikt
-
_q
addikt
Sziasztok!
Nem tudom mi az okat de a Thinkpad W520 laptopomnál ha beállítok vezérlőpultban egy egér mozgási sebességet, akkor újra indítás után "elfelejti" és vissza áll középső állásba. Mit lehetne tenni, mi okozza a problémát?
Logitech egérnél a gyári szoftverba beálítottam az érzékenységet, azzal jó is. Most egy sima lenovo egérrel, aminek nincs a logitechhez hasonlóan szoftver, annál windowsba állítottam be és folyton vissza ugrál. Valamit lehet neki orvosolni, hogy maradjon ott ahova én teszem? -
krealon
veterán
"egy ismeretlen eszközt ami szerintem a chipsett driver lessz honnan tudok win7 drivert keriteni ehez?"
Az eszkozkezeloben jobbkatt az ismeretlen eszkozon --> Tulajdonsagok --> Reszletek --> Hardver azonositok-nal talalhato ertekekre keresve (pl gugli), konnyen kideritheto milyen az ismeretlen eszkoz, es milyen driver dukal hozza.
-
Abrion
senior tag
Hali
Látok olyan win 7 et amire upgrade van írva, az mit is jelent? mármint hogy mire jó.
-
brd
nagyúr
-
zoli62
addikt
A már a bejelentkező képernyő alatt megszólaló hang szaggatásának milyen okai lehetnek?
-
brd
nagyúr
-
eclipse99314
csendes tag
A végén tényleg lezuziusz leszek kiviszem és jól földhözvágom a betonon

-
eclipse99314
csendes tag
-
eclipse99314
csendes tag
-
randras
veterán
-
brd
nagyúr
-
eclipse99314
csendes tag
heló nekem lenne egy olyan olyan gondom hogy win7 ultimate em van d nem ismerti fel az asus p5wdg2 ws tipusu lapom Serila ATA-t meg egy ismeretlen eszközt ami szerintem a chipsett driver lessz honnan tudok win7 drivert keriteni ehez?
-
r.laci38
tag
64 bites win7 prof.volt az előző pc-n. Egy ismerős ajánlására partícionáltam úgy, hogy (ha jól emlékszem) volt néhány 100 mega a boot-nak, a RAM 2x-ese a swap-nek, néhány giga az op.rendszernek, aztán jött az összes többi , az összes többinek. Mindent (játék, fotók, filmek, stb.) ide lett pakolva. 1 terás vinyó volt, soha semmi regisztris hiba nem volt.
Most a fenti op. rendszer home verziójával egy új pc-t kaptunk. 500 giga tár, 100 giga a rendszernek, oszt' jónapot. Többi a többinek. 1 hét használat után 2 program nem működik, 1 pedig állítólag nincs is feltelepítve. Persze hülyeség az egész, mert az elején mind működött.
A kérdésem az, hogy ez a tipikusan reg hiba a home , a particionálás, vagy a vinyó számlájára írható é???
Minden tipp és ötlet érdekel!
-
randras
veterán
-
brd
nagyúr
Nem lehet ilyet, az adott programot kell úgy megírni, hogy képes legyen több szálat létrehozni, és akkor azt az OS több magra szét tudja osztani. Ez egyébként biztos nagyon nehéz lehet, mert olyan jól többszálúsítható folyamatoknál sem sikerül (jól) megoldaniuk, mint pl. egy videotömörítés (Xvid).
-
stupid user
tag
kösz,
ezt próbáltam sajnos nem segít
-
Steelmanus
addikt
Esetleg nezd meg es probald ki a Core Affinity Resident-et.
-
PumpkinSeed
addikt
Elnézést nem olvastam végig a rizsát, az első 5 sort válaszolnám meg.
A feladatkezelő folyamat részénél az adott program prioritását tudod feljebb kapcsolni. Akkor a számítógép arra fog fókuszálni. 
-
stupid user
tag
Sziasztok,
előrebocsátom, nem olvastam végig a topicot.
Kérdésem az lenne, lehet-e valahogy a win7-ben a mostani 4 magos számítógépet 1 magossá emulálni?, vagy azt átállítani, hogy egy bizonyos alkalmzás a processzorteljesítmény hány százalékát legyen jogosult használni?
Az remek hasznos dolog ugyanis, hogy sok alkalmazást lehet futtatni, de egyik sem tudja kihasználni a processzor teljesítményét így aztán rendszeresen azt kell látnom, hogy pl AutoCAD MEP nem válaszol, holott a processzor csak 12-13%-al dolgozik.
Én sokkal elégedettebb lennék ha a processzor teljes erejével azon dolgozna, amit az AutoCAD MEP mondott neki és mondjuk 1/4 annyi ideig lenne halott az alkalmazás.
Tudom lesz majd olyan változat, ami többmagos környezetre lesz optimalizálva, de addig én kitépem a hajam.És mielőtt valaki le akarná csapni a magas labdát, nem renderelek, nem motion-t nézek, (nem a videokártya a gyenge) szimplán csak szerkeszteni szeretnék.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
NEMO1968
őstag
Pedig ez erősen a driver felé mutat.
Ugyanaz az egér másik USB porton mit mutat?
Egér próba másik gépen?(akár egy laptopon is)
Van Ps2 portod?
Próbálj arra dugni egy egeret,de ne azt,amelyik rosszalkodik.
USD diver,video driver újratelepít.
Bocs,csak tippelgetek.
Futtass egy linuxot CD-ről,ha minden kötél szakad.
Legalább annyi kiderül,hogy hardver vagy softver hiba.
Az egér beállításainál is próbálhatsz a mutató sebességén állítani lefele kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
-
29800 - 29701
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előre is köszönöm a válaszokat!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Hint: nem attól lesz valaki hozzáértő, hogy tele van a cikkjeivel a logout.)