- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
28900 - 28801
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
-
DeSanto
őstag
Szeretném megtudni a windows 7 hány bejövő hálózati kapcsolatot engedélyez?
Itt is max 10 mint XP-nél?
Nagyon fontos lenne ezt megtudnom.
Köszönöm előre is a választ!
-
Csontikka
aktív tag
Szia,
igen, hagyd bekapcsolva, mivel a rendszered oda naplóz rengeteg információt / hibát és ha hibát kell keresni akkor rengeteget információval tud szolgálni. Bár szerintem ha valaha is használtad volna akkor nem akarnád kikapcsolni
Így szerintem a kérdésed költői, bár most látom hogy nem is kérdeztél semmit se.. 
bár megbízható forrásból azt olvastam, hogy a GTA4-nél sokat segít!
-
Csontikka
aktív tag
-
PumpkinSeed
addikt
-
Csontikka
aktív tag
-
intelMMX
senior tag
Most már megvan:
Elvileg így kell -
intelMMX
senior tag
-
Tamás88
őstag
-
intelMMX
senior tag
-
atti1848
senior tag
-
intelMMX
senior tag
Ezért mondom egyszerűbb lenne törölni a partíciókat.
Mondjuk van benne valami amit mondasz. Azt hiszem ha csak minden törölve lenne a partícióról akkor azt írná ki hogy No OS found vagy valami ilyesmit.
Őszintén így vacakolnom nem kellett még ilyennel hála istennek. -
PumpkinSeed
addikt
-
intelMMX
senior tag
-
atti1848
senior tag
-
intelMMX
senior tag
-
PumpkinSeed
addikt
-
atti1848
senior tag
De ha a BIOS be van állítva,hogy bootloljon lemezről akkor megy egérrel is? Már telepítettem párszor, de nem emlékszek.
-
PumpkinSeed
addikt
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok,az eseménynapló szolgáltatást az kikapcsolhatom...illetve már ki is kapcsoltam de eddig nem okozott gondot,van valami tanács ezzel kapcsolatban.
Köszi!
-
atti1848
senior tag
Mert itt van nálam egy gép telepítésre, csak nincs billentyűzetem, mert laptopot használok. Na de akkor mindegy, valahonnan kerítenem kell egyet.
-
PumpkinSeed
addikt
A windows 7-ben van billentyűzet, de telepítés közben azt nem tudod használni, mivel még nincs fent a windows 7. A BIOS-ban pedig nincs sajnos. Szóval nem lehet billentyűzet nélkül telepíteni. Bár ha eljutsz odáig, hogy a BIOS boot sorrend be van állítva és megnyomtál egy gombot a telepítéshez akkor kattolással fel lehet tenni.
-
intelMMX
senior tag
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van arra lehetőség,hogy Windows 7-t billentyűzet nélkül telepítsek? Nincs benne virtuális billentyűzet?
-
intelMMX
senior tag
-
Sonja
nagyúr
Egy programot szeretnék eltávolítani (uninstall), de ezt vágja a képembe (a program nevét kitöröltem a képről):

Természetesen rendszergazdai jogosultsaágokkal rendelkezek, UAC ki van kapcsolva. Mi a megoldás?
Köszi! 
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
(Remélem ezt még nem szabályellenes ilyen formában megkérdezni.)
Adott egy Samsung RV508-as noti, win7 x86 ult. oprendszerrel. Augusztusban feltelepítettem, most visszaálltam az akkori biztonsági mentésre (image, paragon backup). A problémám nagyon fura: minden működik ahogy kell, egy dolgot kivéve, az ncore.cc nevezetű oldal nem jön be egyik böngészőben sem. Erre valakinek ötlet?
Más weboldalakat amiket próbáltam, szépen behoz. A gépen a védelem a win tűzfala, gyári beállításokkal, nem piszkáltam, plusz avira a vírusirtó, szintén gyári beállításokkal, naprakészre frissítve.Update: miközben a samsungon nem ment, hazatelefonáltam, otthon ment minden gond nélkül. Ezért sem értem a dolgot.
Üdv
-
olivera88
veterán
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám lenne, hogy a Win7-es laptopomnál a hangerőszabályzó ikon eltűnt az óra és a wifi mellől, lent a jobb sarokban.
Próbáltam azt, hogy a tálcán jobb klikk>tulajdonságok>értesítési terület>testreszabás>"mindig jelenjen meg az összes ikon és értesítés a tálcán". Pipa
+ "Rendszerikonok engedélyezése v. tiltása> minden rendszerikonnál lehet állítani a viselkedésmódot, kivéve a hangerőszabályzóét, ott nem is enged változtatni azon, hogy letiltva.Hogy tudnám visszarakni?
Várom válaszotokat
Köszi
Barnus -
PumpkinSeed
addikt
-
intelMMX
senior tag
-
Arlekim
aktív tag
Ez valami Bill Gates - féle csíny lehet csak

-
Arlekim
aktív tag
Esetleg egy live rendszert indíts el, és nézd meg hogy ott is csinálja -e. Ha igen, akkor hardver, ha nem, szoftver. Csinálhatja ezt nem csak a driver, hanem a dx is, és a windows hangkezelője, vagy valami szintetizátor. Okozhatja valami 3.osztályú netről letöltött szoftver, vagy vírusfertőzés.
Lehet törött a jack dugó kábele gépen belül/kívül. Hardverhiba is okozhatja. Lehet beállítási gond a driverben, vagy a mikrofon (ha van) is szokott ilyet okozni, sőt, a mikorofon bemenet hibája is lehet, ami mikrofon nélkül is produkálhatja ezt. -
Arlekim
aktív tag
Én spec 2 évig nem álltam szóba a win7-tel anno, mert oly mértékű volt a tűzfal + a műveleti központ biztonsági szintje, hogy kishíján akkor is megerősítést kért, mikor meg akartam nyitni a sajátgépet.
Aztán először cégnél kényszerültem rá a w7 használatára. Megtaláltam, és killeltem minden tűzfalat, és műveletközponti beállítást, plusz azt is hogy emiatt nyígjon az értesítési sávban.
Bevált, azóta megszerettem a rendszert, mindent tud amuit az xp-is, sőt többet is
-
jel1
aktív tag
-
spiritex
veterán
Márpedig van olyan, hogy "lassan skype-ol"! Mert a tűzfalak, bár nem teszik lehetetlenné a file-küldést, vagy video-telefonálást, de szépen le tudják lassítani azokat, mert a skype Relay-ek használatára kényszerül, ami lassítja az átvitelt: Lásd alul a Relay részt.
-
PumpkinSeed
addikt
-
zitromz
tag
Hali!
Lenne egy kis problémám.
Lépek be a felhaszlómba,jelszó bepötyög enter és néma csend,csak a homokóra pereg képtelen vok belépni a rendszerbe...csak ha restartolom az elosztót/tápot és hát ez eléggé frusztráló és érthetetlen..tud vki vmit erre?
előre is köszi
-
t.imi
addikt
-
spiritex
veterán
A legnagyobb hibát szerintem ott vétetted, hogy nem image file-t mentettél a rendszeredről, hanem Backup-oltad partícióstul, mindenestül, tehát a 100MB-os System Reserved partícióval, C-vel, D-vel együtt, ezért lett annyi partíciós a külső vinyó...
-
olivera88
veterán
-
t.imi
addikt
Egy samu porogival néztem meg, SeaTools-l. A szerint minden ok a vinyókkal. smart értékekre "pass"-t irt. Reggel megnézem hd sentinellel is.
AHCI-n kellene lenniük, de a biost átnézem megint.Ezek a lassulások mondhatni állandóak, függetlenek hogy melyik hdd dolgozik éppen.
Most volt lap + cpu csere, többek között ezek miatt is.
Elödje egy asus m4a88td-v-evo / x2 555@b55 volt. Dettó ezeket produkálta.
Most egy asus m5a97 evo r2.0 van a 6300 mellé. Nem nagyon nézegettem, itt nem láttam eddig panaszt ilyen okok miatt.
Max. feltolom az utolsó elötti asus drivert és nem frissitem meg az amd-vel. Erre nem is gondoltam, Nekem is volt anno, talán NF7-S? Ki tudja
Leszedtem a legutolsó drivert az asus-tól és az AMD-től is a legutolsót. Van egy driver, ami csak az asusban van benne, amd oldalon nem találtam eddig 1x sem.
Felmegy az asus, utána az amd-s driver, aminél ott a pipa, hogy frissebb mint a fentlévő, azt frissitem. Többi az marad. -
intelMMX
senior tag
-
Csontikka
aktív tag
-
intelMMX
senior tag
-
kispx
addikt
-
Csontikka
aktív tag
Szerintem ne bántsd a tűzfalad, főleg ha most ismerkedsz a rendszerrel akkor pláne ne... főleg mert tök más mint az XP-ben levő.
Ha felteszel valami integrált biztonsági progit amiben van tűzfal akkor az úgyis kikapcsolja, amúgy pedig nem véletlenül van az ott!
A skype-nak biztosan nem fog bezavarni.
-
Csontikka
aktív tag
HD Sentinel mit mond a vinyók állapotára, megtennéd kérlek hogy megnézed?
Mindegyik vinyó AHCI módban van vagy valamelyik IDE módban, ha utóbbi nem lehet hogy valamelyik vissza váltott PIO módba?
A telepítés után rögtön tapasztaltad ezeket vagy szépen lassan jött a lassulás?
Eseménynaplódba nincsenek ismétlődő bejegyzések, amikor jönnek ezek a lassulások?
Szerintem a rendszerpartíció és a szabad hely amúgy kevés a hosszútávú optimális működéshez (bár ez csak magán vélemény én inkább min 60-80GB-ot adok a rendszernek), de csak ennek még nem szabadna ilyet okoznia.
A cache biztos hogy nem kevés nagy fájlok mozgatásánál nem sok semmit számít.
apropó milyen alaplap? (nekem volt egyszer egy alaplapom...
amihez kiadtak egy bugos chipset drivert, ami a következőt okozta... intenzív HDD műveletek esetén a rendszer szaggatni kezdett (még az egér is belassult), visszatéve eggyel régebbit jó lett) -
_Gudella
senior tag
Sok sok év nagyon testreszabott XP után, most ismerkedem a Windows 7-el...
A Windows Firewall-t érdemes benne hagyni, vagy jobb ha ki van szedve? XP alatt soha nem használtam a firewall-t.
Jó valamire? Nem zavar be dolgokba, pl hogy teljes sebességgel menjen a file átvitel Skype-on? -
intelMMX
senior tag
-
jel1
aktív tag
Jajj, azt próbáltam, persze! A csatlakozó is jó!

Még akkor megnézem, hogy van-e visszaállítási pont, meg letörlöm az újonnan feltelepített programokat. Kb. 3-4 hete ilyen... nem tudom honnan jön ez a hiba! Remélem nem hardveres, rohadtul nincs kedvem kiszerelni az alaplapot meg...
Vagy ha hdmi-n lenne a kép+hang, akkor is az alaplap dolgozza fel a hangot? Vagy akkor a videokártya? -
t.imi
addikt
Igen, ezeket nem írtam le

Kb 2 hónapos rendszer, rendesen frissitve, 45Gb partició, ebből 8Gb szabad. 4% volt a töredezettség, de toltam rá egy mentesitést tegnap. Alaplapi, vga (nvidia) driver fent van. Egy SAMSUNG HD502IJ 16Mb van az op.
Gépben 3 vinyó van. 500mb-1tb 32mb -2tb 32mb A két nagyon csak töltögetés megy. Az 500-n van 2 op és egy játék partició.
Általában a 2 nagyon szokott lenni ki/be csomagolás, ilyenkor is tapasztalható lassulás, sajátgép megnyits, böngészö inditás, stb.
Most a C:-re töltöttem la a patchet, most is akadoztunk.
Lehet, hogy kevés a 16Mb chace? De akkor miért szenved, mikor teljesen más vinyó van használatban? -
intelMMX
senior tag
-
intelMMX
senior tag
-
olivera88
veterán
Lehetséges hogy valami beállítás miatt nem hajlandó működni a mikrofon ha elől van bedugva? Ha hátra dugom akkor jó, de ha elől van nem.
Nem olyan rég még ha elől volt bedugva akkor működött, most meg nem. -
intelMMX
senior tag
-
Csontikka
aktív tag
-
intelMMX
senior tag
-
Csontikka
aktív tag
-
t.imi
addikt
Urak. Nem tudom ide tartozik-e, de megkérdezem.
Win7 64bit, FX6300, 2x4 gb ram dolgozik a gépben, ami zavar, hogy pl. telepitéskor, nagyobb fileval történő munkánál nagyon belassul a gép.Most pl a sacred 2 1Gb-os patchon dolgozik,de nagyon meg meg torpan. 3 mag megy 3-7%-on, ram ~4Gb használatban, de egy ablak mozgatása több másodperc, mire meg tudom mozditani.
Van valami okosság erre v. ez nem w7 hiba? -
intelMMX
senior tag
Az biztos!
Úgy tudom még le is kellett a utolsó meghajtót az SCSI-n zárni. Szerencsére nem volt olyanom. -
PumpkinSeed
addikt
-
intelMMX
senior tag
-
Arlekim
aktív tag
-
intelMMX
senior tag
Végül is nem annyira bonyolult. Tudod a 90es években az SCSI meghajtók meg az ilyenek.
Még a procit is nekünk kellett bejumperelni. Füzet nélkül szerintem azt meg se lehetett csinálni. Szerencsére én csak a Pentium 2-től foglalkozok igazán számítógépekkel. Ott meg már ritka az ilyen.
Bár most is akadnak megmagyarázhatatlan dolgok. -
PumpkinSeed
addikt
-
intelMMX
senior tag
Sőt olyan is van, hogy csak a jumperek lettek kiszedve amik az előlapi helyét zárják ha nincs rákötve.
Nekem a Foxconn lap ezt csinálta, hogy driver meg minden ment, csak nem volt hang -
PumpkinSeed
addikt
-
intelMMX
senior tag
Az USB-s hangkártyára gondolsz?
-
PumpkinSeed
addikt
-
jel1
aktív tag
nincs kitől... akkor menjek el valami boltba? biztos az alaplap?
-
intelMMX
senior tag
Suliba azt hiszem 8as vagy 9es IE van és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ha lenne rá AdBlock akkor használnám. Ha lenne gépem....majd csak lesz -
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
-
jel1
aktív tag
Már kétszer írtam ide, de úgysem tudja itt senki... :/
"Azt mi okozhatja, hogy egy ideje recsek-ropog kicsit a hang? Játék közben, youtube videók, filmek alatt is előjön :/
Mi lehet a hiba? A hangszóró biztos jó
valami szoftveres lehet, nem?
Az alaplapom Asrock b75m-gl r2.0"Már frissítettem mindent asszem...
és furcsa, mert elindul a gép, és az elején még nem jelentkezik a hiba, aztán szép lassan egyre jobban, de csak akkor, amikor szólnia kell. -
intelMMX
senior tag
-
Arlekim
aktív tag
Chuck Norris pl nem is használ vírusirtót. Inkább Internet Explorerrel netezik

-
intelMMX
senior tag
Ja hát ha másért nem is arra jó
Igazságszerint én azért sem használtam vírusírtót mert eddig nem voltak valami acélos gépeim. (PL Celeron D345 nem valami erős cucc, és eddig a legacélosabb volt a P4 630)
Most ilyen gond nincs nekem, mivel gépem sincs
R3nts: Azt hiszem Win+P vel lehet váltogatni a módok közt
-
PumpkinSeed
addikt
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni : Windows 7 x64 sp1 oprendszeren hogyan / hol kell beállítanom,ha az adott DVI kábellel összekötött 23"-os IPS LED monitorom mellé, még 1.4-es ethernetes HDMI-vel szeretnék rákötni egy 40"-os 3D-s LED TV-t is...? Nem szeretném "klónozni" a 2 képet,azt szeretném (ha lehet ilyet) hogy a monitor legyen az elsődleges képmegjelenítő, a TV-re pedig "csak" akkor tegyen ki képet, ha egy (vagy akár több) bizonyos médialejátszón mondjuk full HD .m2ts-t , .mp4-et, vagy .mkv-t elindítok... lehet-e, és ha igen,hogyan kell (nVidia XFX GT240-es videokari van a gépben-vagyis nVidia ControlPanel) , alkalmazásvezérlés függvényévé tenni,hogy mikor jelenítse meg a másodlagos kijelzőn (TV) a full HD filmeket...? Pl. megadni neki WMP Classic.exe-t vagy/és SplashProEx.exe-t....mert,miközben valaki pl. nézné a gépemen lévő HD filmet,kitéve a TV-re, pl. én dolgozni szeretnék párhuzamosan a gépen....vagy csak böngészni a neten , stb......
Kérdésemre előre is köszönöm a választ,szép napot Mindenkinek! -
PumpkinSeed
addikt
-
intelMMX
senior tag
Hát azért azt is vedd figyelembe hogy az akkor volt. Most már azért a normális oldalakon csak úgy nem lehet vírust elhinteni. Persze megeshet, de már nagyon kicsi arra az esély. Ilyen betárcsázós nekünk nem volt szerencsére. Olyan 4 éve azért volt egy trója vírusunk. Nem volt hajlandó normál módban menni a gép.
(Na meg akkor hülye is voltam hozzá mint állat)
Nem azt mondom hogy ne használjon senki vírusírtót. Jó dolog ha van egy jó kis program.
Annyi hogy én nem használok. Ha meg bekapok egyet akkor ráfogom arra hogy hülye voltam. Jöhet a lassú formázás és kész.Arlekim : Alternatívának jó is lehet...csak ugyebár Sims3 Dosra még szerintem nem íródott.
-
Traxx
őstag
Nem igazán (pontosabban nem csak) arról van szó, hogy tutibiztosra megyek-e, hanem voltak vélemények és ellenvélemények a topicban. Volt, aki szerint mindenképpen kell számla, másképpen a hajamra kenhetem a magánszemélytől vett windows-t, mások (pl. te) azt mondták, hogy elég az adásvételi is. A Microsoft válaszával pedig szerettem volna egyértelműen tisztába tenni a dolgot, na meg hátha hasznos lesz az infó másoknak is a későbbiekben

intelMMX #28807: Vírusírtót amúgy nem igen használok. Nem nézek olyan oldalakat és hát 3 év alatt még vírust nem szedtem fel.
Még a betárcsázós netes korszakomban (olyan 7 éve...igen, akkor még csak a nyílt netre futotta, ADSL-re nem
) a Nemzeti sport honlapjáról kaptam be egy "félretárcsázó" kémprogit. Ha nincs fent a gépemen egy program, ami csak a helyi hívást, és a betárcsázós nethez használatos (emlékeim szerint 51-es előhívóval ellátott) számokat engedi tárcsázni, akkor ungabungafalvi netem lett volna 1000 ft/percért - úgy, hogy észre sem veszem
Van free vírusölő is, ami jóféle, bár nekem AVG internet security van, és mivel promóció keretében sikerült rá lecsapnom, ingyen 
oregnigger #28802: egy ingyenes verziós Malwarebyte's Anti-malware progit is ráeresztenék a gépre, volt, amikor nálam más nem segített, csak ez. Nem vírusölő, hanem kémprogikat gyilkol, de azt jó hatásfokkal teszi

-
Arlekim
aktív tag
-
PumpkinSeed
addikt
-
intelMMX
senior tag
-
kispx
addikt
-
intelMMX
senior tag
Majd kiderül. Most normálisan megy mert ugyebár Win7el újraraktam.
Majd persze megnézem amint be fog lassulni. Csak hát azt nem értem mitől. Pedig én aztán terhelem a gépeimet mégsem lassul be egy sem. Persze valahogy mindig rak fel pár toolbart.
Sims 3 meg azért nem lassítaná be szerintem. -
kispx
addikt
-
intelMMX
senior tag
Húgom gépe mindig belassul egy idő után. Azt nem tudom miért. Mikor még nálam volt az a gép sosem lassult be. Franc se tudja mit csinál vele. Mondjuk eddig XP-t használt, én azon a gépen 7et. Most felraktam neki, aztán kiderül mennyi idő alatt darálja le. A legfrissebb Mozillát tettük fel most. Nem szereti a Chrome-ot.
Vírusírtót amúgy nem igen használok. Nem nézek olyan oldalakat és hát 3 év alatt még vírust nem szedtem fel.
Gép terén a legnagyobb gond én magam vagyok... -
Borgi
aktív tag
HI,
ÉN AVG free-t használok lassan 10 éve és tökéletesnek bizonyult minden helyzetben. 1 próbát megér, persze ahogy elöttem említették telepítésnél csak a kellő dolgokat pipázd, és ott is a trial-ra próbál rávenni. de a free is tökéletes.
üdv,
Borgi -
Arlekim
aktív tag
Ez annyira tipikus.
Van pár telepítő, ami ha kicsit is nem figyelsz oda a pipákra, vagy nem választasz időben advanced/expert módot, akkor a toolbarokon kívül még egy csomó sz*rt is pakol a gépre.
Elindul, lefut, és közli hogy 562316312 problem found. Szerintem a legnagyobb problémák pont ezek az alkalmazások.
Amúgy én ezt a víruskereső dolgot alternatív módon oldottam meg, neked is ezt javaslom
-
intelMMX
senior tag
Van a Microsoftnak a secuity essential nevű vírusírtója. Egy próbát megér és ingyenes.
-
oregnigger
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy ingyenes használható Trójai keresőt, mert amit találtam Trojan Hunter vagy Remover, az egyiket nem tudom elindítani,a másik talál 5 férget és kéri,hogy vegyem meg a peogramot. Köszönöm.
Üdv zsolt
-
sziku69
őstag
Akkor még naphosszat volt időm ott ülni, foglalkozni vele, utánaolvasni dolgoknak. Most csak a 25. órában van időm ilyenekkel foglalkozni sajnos. Ezért most nekem ez egy kicsit nehézkesebb. De nem akarom ennek kitárgyalásával off-olni a topikot.
A lényeg még mindíg az, hogy képtelen vagyok működő rendszert felvarázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
28900 - 28801
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így szerintem a kérdésed költői, bár most látom hogy nem is kérdeztél semmit se.. 

Köszi!

Van free vírusölő is, ami jóféle, bár nekem AVG internet security van, és mivel promóció keretében sikerült rá lecsapnom, ingyen