Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz Steelmanus #71 üzenetére
"Elvileg ott csak egy darab desktop konfig fajlnak (desktop.ini) kellene ott lennie."
Az egyik az én felhasználómé, a másik a Publicé. Hogy ez normális-e így azt nem tudom."Nem telepitettel fel valamilyen kinai gyartmanyu kutyunek drivert..."
Rádugtam egy ilyet, de nem emlékszem hogy bármit is telepített volna. Persze lehet csak lemaradtam róla...Amúgy azt a bizonyos mappát csak úgy látom ha a tálcán a Számítógépre az egér jobbjával kattintok (mindegy melyik mappa van épp nyitva), ekkor megjelenik a Gyakoriak között és a jobbklatty->Tulajdonságokkal elő tudom hozni ami a korábban linkelt képen látható. De ha ráklattyintok hogy megnyissam azt kapom hogy Hiányzó parancsikon és amúgy sem találom sehol.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
RootRulez
félisten
válasz Steelmanus #988 üzenetére
Hát nem nagyon akar menni.
═════════════════════════════════════════
-
félisten
válasz Steelmanus #1017 üzenetére
Igen, akkora, de természetesen nem az AHCI driver miatt (az pár száz kbyte), hanem ezért: [link]
Matthew
Az eredeti úgy értendő, hogy egy gyári telepítőlemez, nem pedig úgy, hogy egy gyári telepítőről készült másolat?[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz Steelmanus #1212 üzenetére
A Q&Q az inkább C&Q-t legyen.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Steelmanus #1239 üzenetére
Hali!
Semmi baj, mindenkivel előferdül.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bobsys
veterán
válasz Steelmanus #1451 üzenetére
de eleg, csak gyorsba kopipesztelem
ez az angol->magyar forditas meg nem az igazi
meg nem is ddisable hanem csak disable[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
superecneB
őstag
válasz Steelmanus #1453 üzenetére
Tudok angolul, de arra a kérdésemre, hogy a driver sign-t kikapcsolva kell ezeket a parancsokat végrehajtani nem kaptam választ a cikkből (eredeti nyelven jobb).
Érdekes hogy DISABLE_INTEGRITY_CHECKS-re és DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS -re is ugyan úgy sikeres művelet végrehajtást ír!
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz Steelmanus #1836 üzenetére
Időközben rájöttem, hogy mi a hiba. Amit csináltam batch file-t, hogy ne nekem kelljen kattintgatnom programok telepítésénél, egy kis hiba csúszott, és véletlenül Windows XP-re készített reg file is lefutott, és ez kavart be valószínű, legalábbis mióta kijavítottam és újrapakoltam windows-t még nem jött elő a hiba, de azért nem iszok előre a medve bőrére.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz Steelmanus #1836 üzenetére
És még valami,
@echo off
taskkill /f /im explorer.exe
start explorer.exeEz az amit mondtam, hogy leállítja explorer.exe-t de indításkor csak az intézőt nyitja meg.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Steelmanus #2735 üzenetére
Mind a kettő. [link]
ez a lényeg: ganged mode is 1x128bit dual channel
unganged is 2x64 bit dual channelde ittis olvashatsz róla.
[ Szerkesztve ]
-
g4besz
tag
válasz Steelmanus #3126 üzenetére
Szia!
Tudod az a gond, hogy a mérnököknek el kell dönteniük: optimalizálnak vagy a kompatibilitást növelik. A kettőt egyszerre jóval nehezebb megoldani, és mivel a Windowsok alapvetően a kompatibilitásra vannak kihegyezve, mindent több erőforrás oldanak meg, mint mondjuk egy OSX. Mert ugye egy Mac sem azért jó, mert van benne egy CoreI7, hanem azért, mert csak bizonyos procik-kal meg gpu-kal meg egyéb mással kell dolgozniuk. Magyarán ők pontosan tudják, hogy milyen hardver lesz az operációs rendszerük alatt, a Microsoft viszont nem. És így sokkal hatékonyabban tudnak optimalizálni. De ez nem csak az Apple-re jellemző: ha emlékezetem nem csal, akkor az Xbox OS-ének a kernele összesen fél megabyte sem volt, pontosan azért, mert ott a hardver minden egyes elemét pontosan ismerték a mérnökök.
-
Воланд
titán
válasz Steelmanus #3126 üzenetére
Miert nem lett olyan a win95, mint a w7?
Gondolom erted, hogy mire akarok ezzel celozni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Steelmanus #3138 üzenetére
"Csak en azt szurtem le de lehet hibasan, hogyha a tablet-ek nem jottek volna divatba, nincs kenyszer sem."
Nekem is ez a véleményem. Az eredeti írásban is a tabletek vannak kiemelve.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
mokus1
addikt
válasz Steelmanus #3218 üzenetére
Ott azt írja ki a szürke részre 1610MB-ra hogy hardverek számára fent tartva.
Ez melyik hardver lehet? Mert ez hiányzik.Betettem egy SSD-t az megkavarhatta? -
mokus1
addikt
válasz Steelmanus #3221 üzenetére
Pontosan itt.
-
mokus1
addikt
válasz Steelmanus #3227 üzenetére
pont 1gb. gt540
-
mokus1
addikt
válasz Steelmanus #3234 üzenetére
Nagyon félrebeszélünk egymás mellett.
SEMMI LASSULÁS NINCSEN!
A probléma az hogy mindentől függetlenül van 4GB DDR3 ram a gépbe és ebből csak 2,4-et használ. és 1,6ot tart fent a hardverek számára.(64 bites rendszer) Nekem sose vette el a gép ramját a dedikált vga.hanem a saját dedikált memóriáját használta.
És nem értem hol az az 1,6 GB. Mire használja el a memóriából? minek tartja fent?
Az ssd-re új oprendszer kerül AHCI módba fut. -
Butcher-HUN
senior tag
válasz Steelmanus #4033 üzenetére
Köszönöm a segítséged feltétlen kipróbálom az egyiket már csak azért is mert magyar nyelvűek és nem utolsó sorban ingyenesek Ez a Speed Commander jó lenne csak nem tud magyarul plusz néztem német oldalon 25.30€ = 7603.09Ft elég sok érte
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
nagyúr
válasz Steelmanus #5710 üzenetére
Senkinél nem megy, szerintem javítás alatt áll.
-
creed30
aktív tag
válasz Steelmanus #5710 üzenetére
Na végre!
Egy zseni vagy barátom!
Mit küszködtem vele,úgyhogy 1000 köszönet neked sokat segítettél.geprombolo neked is köszönet a segítőkészségedért!
korábban próbáltam már ezt de nem működött,hál isten Steelmanus barátunk segítségével ez a problémám is megoldódott.
Köszi srácok! -
nagyúr
válasz Steelmanus #5718 üzenetére
Én nem lőttem ki, mert működik, ha pl. skype-on hívnak, akkor tényleg vissza veszi. De hogy pendrive-nál ilyet csináljon, az meglepett. Nálam azt hittem hogy az audigy 4 moddolt driver a nem jó és cseréltem egy gyárira. Maradt a hiba. Akkor benéztem ide majd kikapcsoltam és jó lett. Került ez 3 hónapomba mire rájöttem.
(#5719) easy...rider: Csinálj egy ghost lemezt, vagy egy rendszer visszaállítást, majd azt töltsd be. És akkor az akkori állapotot fogja betölteni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Steelmanus #6055 üzenetére
A 7.2-est valamiért eltüntették, van nekem itt 3.5 meg anyámtyúkja is, de csak a 7.2 kezeli le a mailboxot!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagyúr
válasz Steelmanus #6055 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Steelmanus #6070 üzenetére
kattints a smile-ra.
-
Воланд
titán
válasz Steelmanus #6075 üzenetére
siman beilleszted a linket a link gomb hasznalataval, majd a [link] helyere beteszed a smile-t.
-
nagyúr
válasz Steelmanus #6079 üzenetére
Adsz te majd persze.
(#6081) pzs0315: Szerintem semmi köze a win7-hez, mert azt böngészőn kereszetül csinálod. Amúgy meg ilyen ipari hulladék levelező rendszerekkel nem érdemes foglalkozni.
Próbálj meg gmail vagy hotmail címet csinálni hátha ott megy.
Akkor a net is beleszólhat, a böngésző beállítások. Ez nem win7 baj.
Meg próbálj szerencsét az azonnali kérdés topikban, ott is lehet tudnak segíteni."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Core2duo6600
veterán
válasz Steelmanus #6159 üzenetére
Hát furcsa, igazság szerint tweeker progit nem használok, ha valamit ki akarok kapcsolni, akkor azt ki lehet a win en belül is, persze utána kell nézni, hogy hol.
Az lehet, magam szedtem le és elfelejtettem.
Mert korábban volt valami állandóan ette a hdd ét, lehet pont ezMindegy most megy, nem volt rá szükségem, csak érdekelt, hogy hova tud eltünni.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Viktoár
addikt
válasz Steelmanus #6351 üzenetére
Nincs semmi tuning,minden auto-n van a biosban.Nem igazán látom értelmét a tuningnak.
Holnap szétszedem a gépet és megnézem a tápot.
Üdv:Viktor
-
Воланд
titán
válasz Steelmanus #6381 üzenetére
de, 2.2tb a felso hatar. az mbr csak 32biten tudja tarolni a lemezmeretre vonatkozo adatokat, ezert csak 2.2TB lehet a maximalisan megcimezheto terulet. felette mar GPT plusz UEFI kell.
-
uzsidoboz14
csendes tag
válasz Steelmanus #6381 üzenetére
Fel volt már telepitve .os ott tartok win telepités de csak usbröl tudnék de nem took csinálni mer xpnek a másik gépen minden féle köcsög baja va :@
I3 550 3.2ghz box 2x2g 1333mhz ddr3 ram gt220 dx10 1gb ddr3 /samsung galaxy s2 (L)
-
Воланд
titán
válasz Steelmanus #6387 üzenetére
nem, ez a gpt.
-
uzsidoboz14
csendes tag
válasz Steelmanus #6394 üzenetére
Nah kifejteném problémámat win 7 tet akarok most pendrivre rakni xpm van jelenleg azon a gépen 3 fajta modszert probáltam ki egy se sikerült 1. Sima win 7 dvd toolsal nem let jo mert a mastering ida v2 nem engedte felrakno valamiféle nyelv frissités hiánya miatt 2. Modszer cmd be parancs irás list disk nél csak a vinyot látja 3. Doszos cél program eli ditom a ugyszint a disk listát és kikapcsol a progi ha valameikre van ötlete hogy mit tidnék vele csináli akkor azt megköszöném 2 per és irom az 1 modszer hiba üzenetét.
setup cannot update your windows xp files becous the language installed on your system is different from the update language[ Szerkesztve ]
I3 550 3.2ghz box 2x2g 1333mhz ddr3 ram gt220 dx10 1gb ddr3 /samsung galaxy s2 (L)
-
zoltanz
nagyúr
válasz Steelmanus #6470 üzenetére
Nincs rajt semmi, köszi, megnéztem.
Firmware ellenőriztem a legfrissebb van fent, aszem megpróbálok azért egy másik íróprogit csak DVD-Video formátum miatt kellett a Win7 beépítetje. Ashampoo -ról jókat hallottam, de ez is csak előkészített mappákból tud csinálni ilyet (aszem a Nero sem tud ilyet képfájlba menteni).
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Steelmanus #6491 üzenetére
mast igy hirtelen en sem tudok. a parancssoros megoldas csak a bekapcsolastol eltelt idot nezi, azt nem, hogy pl. mult het szerdan mettol meddig ment a gep.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #6491 üzenetére
Köszi. Ha jól látom a Eseményazonosító attribútum jelzi, hogy mit csináltál, 1 = belépés, 4 = kilépés. Bizonyára van vmi program ami feldolgozza ezt a naplót és kinyeri az információt ami nekem kell, de nem találtam. Addig maradt a manuális számolgatás.
Szerk.: Ez egész jó kis program.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #6496 üzenetére
Így van.
-
zoltanz
nagyúr
válasz Steelmanus #6511 üzenetére
Nemtudom, de Win7 alatt kb napi egyszer vagy kékhalálozott vagy indulásnál fagyott. XP alatt semmi.
-
bladee12
csendes tag
válasz Steelmanus #6523 üzenetére
Hello,következő esetben kérném segítségeteket.
Eddig is win7 volt fent a gépen,most felraktam megint az Ultimatet,mindent faszán megcsinált,partícionáltam,kicsomagolta a fájlokat,befejezte a telepítést,újraindult és fekete képernyő,5perc után újraindítottam kérdezte,hogy milyen módban csökkentett normál stb. normál-megint fekete képernyő; csökkentett- a windows előkészíti az első használatra a gépet ezekután : a windowst nem lehet csökkentett módban előkészíteni az első használatra,hol lehet a hiba? válaszokat előre is köszönöm! -
zoltanz
nagyúr
válasz Steelmanus #6523 üzenetére
Kíváncsi vagyok arra is most milyen stabil a konfig, egyenlőre max Vista -t fogok használni, az már úgyahogy bevállt nálam. A Win7 szebb, plusz egy-két apró dolog van benne ami tetszik, közbe azért lehet próbálgatom.
-
Krystal_s
addikt
válasz Steelmanus #6624 üzenetére
szia, nekem is kézi beállításon van (alapból )
lehet ,hogy az a Security-SPP függetlenül fut a watadmin-tól ? csak mert sok ilyen SPP bejegyzés van és minden ok vele. viszont elég zavaró ,hogy minden gépindításkor elvégzi az ellenőrzést...mert ezzel is lassít.
ezeket ismétli minden alkalommal...az SPP-s naplóban
A szoftvervédelmi szolgáltatás most indul el.
Szolgáltatásobjektumok inicializálási állapota...........
A szoftvervédelmi szolgáltatás befejezte a licencelés állapotának ellenőrzését.
A szoftvervédelmi szolgáltatás elindult. 6.1.7600.16385
A szoftvervédelmi szolgáltatás leállt.[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Steelmanus #6710 üzenetére
jaj neem engem nem a naplózás zavar, hanem hogy minden indításnál ellenőrzi a rendszer eredetiségét, ha jól értelmezem...azaz egy update KB971033 miatt lett egy plusz futó service, amit nem is kellett volna feltennem. ugyanúgy működne minden és csak akkor ellenőrizgetne az MS, ha egy olyan tevékenységet csinálnék, amihez szükséges a hitelesítés.
Sub-ZeRo: okay, akkor a többinél leállítom az indexelést...
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Steelmanus #6712 üzenetére
igen nálam is ellehet távolítani...és nekem is AHCI módban van
közben most megnéztem a naplót, korábban mindig csak a Felügyeleti eseményeket néztem, de most az Alkalmazás részt is és megdöbbenve látom, hogy minden (? ) indításnál ellenőrzi az eredetiséget ? lol ez szerintem azért túlzás az MS részéről. sőt az is hülyeség ,hogy csak azok nem teszik fel ezt a frissítést ,akiknek nem legál a rendszerük. nekem gyárilag telepített ,de mégis utálom, ha ilyen túlzással kémkedik és figyel bármi a háttérben...amikor megkaptam a gépet automatán minden frissítést hagytam neki, de most, hogy tudom mit "művel" már tuti nem tenném fel, ha nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
-
félisten
válasz Steelmanus #7248 üzenetére
3 napja ezzel matatok, próbáltam! Sőt mivel nekem mindig ki volt lőve így azt néztem mi van ha leveszem az OC-t és bekapcsolom.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
törölt tag
válasz Steelmanus #7248 üzenetére
nem nyert. ugyanaz megy. de most látom hogy asus p5ql /efi lap van benne és egy csomó minden hiányzik még kezdve a lannál. lerángatom azt meg telepítem aztán rámegy a frissítés meg a maradék driver. remélem az megoldja a gondot. meg megnézem a biost hátha alapon, de xp alatt nem volt ilyen gond
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Steelmanus #7374 üzenetére
Tudom hogy lesz, lásd a FEL gomb. Mert annó a win7 esetében is keresték de gondolom az MS visszarakja, hogy a usereknek kedvezzen. Majd kíváncsi leszek a ribbon menüre, mennyien fogják szipulni.
-
nagyúr
válasz Steelmanus #7383 üzenetére
Igen az office 15-ből eddig ki van szedve a ribbon menű. Nekem tetszik, live mailen szeretem, meg persze office-nál is. Szerintem könnyebb használni, mint a 2003-as office-t, ahol el van dugva valamelyik almenüben.
-
Bishoop
tag
válasz Steelmanus #7283 üzenetére
Köszönöm, ez működik !
-
Karee11
tag
válasz Steelmanus #7590 üzenetére
Ez a megoldás nem tűnik működőképesnek, mivel ugyanakkorák maradtak az ikonok, újra is indítottam a gépet de semmi
Talán majd jövőre megoldódik a problémámBoldog Új Évet Mindenkinek!
-
Karee11
tag
válasz Steelmanus #7595 üzenetére
Közben kiderült, hogy elég egy kijelentkezés is, jó volt a leírásod, csak a tálca tulajdonságainál, a tálcagomb lenyíló menünél az "Összevonás, ha a tálca megtelt" -et kell választani, és akkor tényleg kisebb lesz az ikon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest