Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29702) stupid user


stupid user
tag

Sziasztok,

előrebocsátom, nem olvastam végig a topicot.

Kérdésem az lenne, lehet-e valahogy a win7-ben a mostani 4 magos számítógépet 1 magossá emulálni?, vagy azt átállítani, hogy egy bizonyos alkalmzás a processzorteljesítmény hány százalékát legyen jogosult használni?
Az remek hasznos dolog ugyanis, hogy sok alkalmazást lehet futtatni, de egyik sem tudja kihasználni a processzor teljesítményét így aztán rendszeresen azt kell látnom, hogy pl AutoCAD MEP nem válaszol, holott a processzor csak 12-13%-al dolgozik.
Én sokkal elégedettebb lennék ha a processzor teljes erejével azon dolgozna, amit az AutoCAD MEP mondott neki és mondjuk 1/4 annyi ideig lenne halott az alkalmazás.
Tudom lesz majd olyan változat, ami többmagos környezetre lesz optimalizálva, de addig én kitépem a hajam.

És mielőtt valaki le akarná csapni a magas labdát, nem renderelek, nem motion-t nézek, (nem a videokártya a gyenge) szimplán csak szerkeszteni szeretnék.

Előre is köszönöm a segítséget.

" ... TILTJUK a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólásokat (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)... "

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.