Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ez komoly, köszi, hogy szóltál.
Persze biztos ez is user error... 
Jó tudni, hogy nem csak nálam van ilyen para, ezek szerint nem én vagyok a hülye.(#6678) Core2duo6600:
"Windows rendszernél az idle azt jelenti, hogy nincs egér és bill tevékenység ill, hogy a mediacenter nem vesz fel a tv ből."
Thanx
, akkor úgy tűnik, ez csak nem tűnt fel eddig, mert korábbi Windows-verzióknál inkább saját magam küldtem el aludni a gépet. Akkor azt hiszem, megtartom ezt a szokásomat. 
Kikapcsolom a fenébe az automatikus altatást. Gratulálok a Microsoftnak, hogy nem gondoltak rá, hogy beállíthatóvá kéne tenni, hogy bármilyen program vinyóra történő írása, adatmozgatás, vagy hasonló esetén talán nem kéne elküldeni aludni vagy hibernálni a gépet.
(na, mindjárt nekemesik valaki, hogy kritizálom a kedvenc cégét
)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze biztos ez is user error... 

(na, mindjárt nekemesik valaki, hogy kritizálom a kedvenc cégét