Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igen Prime95-öt, meg Intel Burnt. Atom stabil. + kapott 2 óra videókártya tesztelőt, most nem tudom mi a neve, de egy szőrgombóc forog benne.

Viszont arra figyeltem fel, hogy az AMD overdrive alapértékre állította a videókártya frekvenciáit. Lehet ott lesz a probléma. Majd írok, ha esetleg nem.
Legfrissebb Catalyst van rajta.
De mostmár egyre jobban én is a videókártyára/driverére/tuningjára gyanakszom. Most az alapon megy. Ha megint csinálja, majd lecserélem a Win 7 alap driverére, azzal tuti nem lehet gond.
Köszönöm!

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest