Hirdetés

Aktív témák

• nightshadow

veterán

Mint írtam korábban, szeretnék venni egy Dell N5010-es notebook-ot. Az a problémám, hogy csak 64-bites Win7-es driverek vannak hozzá, 32-bites nem. Mivel a gép 95%-ban internetezésre lenne használva, megpróbáltam utánajárni a 64-bites hátrányaira. Főleg külföldi fórumokon olvastam, hogy sokan megbánták, hogy a 64-bites verziót telepítették a gépükre, mert különböző problémák léptek fel. Pl. hogy az adobe flash player csak 32-bites, s ezért nem tudja megjeleníteni a flash tartalmakat a honlapokon? Ezt valaki ki tudná nekem bővebben fejteni, hogy mit jelent. Probléma volt az is, hogy pl. ingyenes szoftverek, mint pl. az adobe acrobat reader se futott rendesen, nem tudott egy pdf dokumentumot megnézni.
    Tehát összegezve arra lennék kíváncsi, hogy mik az árnyoldalai a 64-bites Win7-nek a 32-bittel szemben, főleg internetezés, illetve az ingyenes programok futtatása szempontjából (pl. BSplayer, Power DVD, Adobe Acrobat Reader, stb.)
    Van e itt olyan fórumtárs, aki felrakta a gépére a 64-bitest, de megbánta, s visszarakta a 32-bites verziót? Ha igen, miért bánta meg.
    A válaszokat előre is köszönöm.

Aktív témák