Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Mint írtam korábban, szeretnék venni egy Dell N5010-es notebook-ot. Az a problémám, hogy csak 64-bites Win7-es driverek vannak hozzá, 32-bites nem. Mivel a gép 95%-ban internetezésre lenne használva, megpróbáltam utánajárni a 64-bites hátrányaira. Főleg külföldi fórumokon olvastam, hogy sokan megbánták, hogy a 64-bites verziót telepítették a gépükre, mert különböző problémák léptek fel. Pl. hogy az adobe flash player csak 32-bites, s ezért nem tudja megjeleníteni a flash tartalmakat a honlapokon? Ezt valaki ki tudná nekem bővebben fejteni, hogy mit jelent. Probléma volt az is, hogy pl. ingyenes szoftverek, mint pl. az adobe acrobat reader se futott rendesen, nem tudott egy pdf dokumentumot megnézni.
Tehát összegezve arra lennék kíváncsi, hogy mik az árnyoldalai a 64-bites Win7-nek a 32-bittel szemben, főleg internetezés, illetve az ingyenes programok futtatása szempontjából (pl. BSplayer, Power DVD, Adobe Acrobat Reader, stb.)
Van e itt olyan fórumtárs, aki felrakta a gépére a 64-bitest, de megbánta, s visszarakta a 32-bites verziót? Ha igen, miért bánta meg.
A válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest