Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
A 6-os régi, nagyon is. De ha ő neki az kell, vagy azt szereti?! Akkor miért nem használhatja? Hagy használja. Én is használok olyan progit, ami kb 5-6 éves, igaz ez ingyenes, de akkor sem váltok róla, mert kedvelem, szeretem, pedig biztos van neki újabb, meg jobb változata..
Nekem pl. nincs bajom a 7-el RTM-en. Mind jól megy nem csinál hülyeséget.
És ha neki menni fog a 6 hiba nélkül? Már láttam olyat, hogy nálam ment a 7, haver leszedte a demo-t és fel sem tudta rakni. Gép és gép között van különbség.
Na mindegy, megyek kreszt tanulni. Peace. -
Morden24
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
És nem kevés a 2 GB hozzá, nem lenne lassúbb emiatt, mert én úgy tudom, hogy 4GB és a fölött van értelme?
Nem kevés. Konkrétan értelme valóban csak 4Gb (össz memória) fölött van, de ettől még nem kevés neki a kettő sem. Ezért mondtam, hogy nincsen különbség a rendszereőforrás-igényben.
Pentium DC-ét miért nem vennél?
Mert egy átvezető termék volt a régi gagyi Celeronok és a Core procik között. Gondolom olyan 100-110 körül van ez a gép. Annyiért mondjuk sok egyéb opciód nincsen, ez igaz. Az i3-as gépek inkább 130 körül vannak. Bár én lehet inkább gyűjtenék egy kicsit még valami hasonlóra. Mondjuk ehhez nincsen Win, persze, azt külön venni kell, vagy itt van azzal együtt.
(#39296) Sub-ZeRo: Most azt hagyjuk, hogy egy óriási bloatware az egész, ráadásul fizetősen kínálja ugyanazt, amit mások ingyen tudnak teljesíteni, de könyörgöm, hány éves ráadásul a 6-os kiadás...?
Amúgy meg halom probléma volt a 7-essel a Win7beta óta, arra én is emlékszem. Sokan írtak be a topikba, szóval okkal nincsenek ajánlva ezek a régi vackok.
Mellesleg nem azt mondtam, hogy hülye, ha fizetett a 6-ért, de mivel a 7-essel is voltak gondok, ezért erősen azt tippelem, hogy a 6-ossal is lesznek, vagy nem is megy. Egy próbát persze megér, mert pénzbe nem kerül. Ettől függetlenül az, hogy nem megy a 6-os Nero, nem egy nagy akadály szerintem a Win7-re, vagy 64 bitre váltásnál, mivel halom jobb és újabb program áll ingyen rendelkezésre. Pont. -
válasz
geprombolo
üzenetére
Nem arról van szó, hogy most milyen, és milyen volt. Hanem csak Morden simán kijelentette hogy szemét... A 6-7 még nem az. A 8 és felette már tényleg nem érnek semmit (szerintem, mert csak a gui változott, meg a telepítési mérete). Attól még nem kell azt mondani, hogy szemét mert fizetős....
Akkor ennyi erővel ez is mehetne: Ja a windows is fizetős?! Szemét.. Van nála ingyenes op rendszer is... És ha fizetett a 6-ért akkor mi van?! Semmi.... Azt már a kutyát nem érdekli... Szóval ne bonyolódjunk bele... Amúgy meg lehet emberi módon is kifejezni magát az embernek, nem egyből at mondani, hogy amit használsz fizetős és szemét... -
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szerinted nem működik... Szerintem meg igen mert én is azt használom... Nero 7... Ennyit erről...
(#39290) Morden24:Azért mert hánysz a nero-tól, utálod, vagy bajod volt vele, nem szar, úgy hogy ennyit erről... Ha nem tetszik hogy azt használja tartsd meg magadnak, hogy szar a nero... Hagy használja már mindenki azt amit akar...
-
Gabás
addikt
válasz
geprombolo
üzenetére
Ami eltávolítható, azt az eltávolítással el is távolítja, ennél egyszerűbben nem lehet mondani. Van olyan komponens, ami a rendszer működése miatt nem távolítható el teljes egészében, de amit itt felsorolták, nem ilyenek. Ha ennél jobban szeretnél karcsúsítani, külső megoldásokat kell használnod (saját felelősségre).
-
nightshadow
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
És nem kevés a 2 GB hozzá, nem lenne lassúbb emiatt, mert én úgy tudom, hogy 4GB és a fölött van értelme?
Pentium DC-ét miért nem vennél? Ilyen árkategóriában még ezek a konfigurációk vannak, az AMD jobb lenne?Inspiron M5010
- AMD V160 2.4GHz
- 2GB RAM
- ATI HD4250Inspiron M5010
- AMD Athlon II P340 2.2GHz
- 2GB
- ATI HD4250Inspiron N5010
- Intel Pentium Dual-Core P6100 2,0Ghz
- 2GB RAM
- Intel HDInspiron N5010
- Intel Pentium Dual-Core P6200 2,13Ghz
- 2GB
- Intel HD -
geprombolo
őstag
válasz
hbbalint
üzenetére
Pedig de! Volt valami registry beállítás, hogy utána a program törlése is elérhetővé vált. Kérdem másképp: olyan megoldást keresek, hogy törölhessem a felesleges windóz-összetevőket, mint a Media player, Media center, játékok (a win beépített játékaira gondolok). Egy rakás helyet nyerhetnék vele. Mert a windóz szolgáltatások be-és kikapcsolása semmi ilyet nem tesz lehetővé.
Szóval fogyóztatni akarom a rendszert.
-
Morden24
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
Nincsen külsönbség a 64-es és a 32-es Win rendszerkövetelménye között, csak a HDD hely tekintetében.
Office 2003 működne, a Nero szerintem nem, de amúgy is szemét. Van ezer jobb, ingyenes alternatíva.Az már más kérdés, hogy én Pentium DC-t nem vennék, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz elég a te céljaidra.
-
nightshadow
veterán
Sziasztok, szeretnék venni egy ilyen notebook-ot:
Inspiron N5010
- Intel Pentium Dual-Core P6200 2,13Ghz
- 2GB RAM
- 320 GB
- VGA Intel HDAmire kellene:
- internet, online videók nézése, mint pl. You Tube stb.
- DVD film nézése
- mkv lejátszása
- levelezés
- játék egyáltalán nem futna rajtaA problémám az, hogy megnéztem a dell honlapját, és ehhez a típushoz csak Win 7 64-bites driverek találhatók, 32-bites nem. A 64-bites verzióhoz nem túl gyenge ez a gép, mivel csak 2GB-os RAM-ja van. (Nem szeretném jelenleg bővíteni 4 GB-ra.) Nem futna-e lassabban rajta, mint a 32-bites változat. Internetezést, weboldalak megjelenítését befolyásolja? Régebbi programok, mint pl. a Microsoft Office 2003 vagy a Nero 6 működne? Vagy minden gond nélkül nyugodtan megvehettem a 64 bites Win 7-et?
Egyáltalán van valami hátránya a 64-bites verziónak jelenleg a 32-bitessel szembe, mert ha jól tudom a 64-bites még nem egy elterjedt verzió?
Nem szeretnék ráfaragni, hogy megveszem a 64-bitest, és mégis a 32-est kellett volna.Előre is köszönöm a segítséget.
-
hbbalint
aktív tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Az XP is csak elrejtette (és az is talán csak SP3 után?), nem törölte az Outlook Expresst, Windows Messengert stb.-t.
-
vakondka
őstag
Sziasztok,
Van egy laptopom és egy asztali gépem.
A laptopban szeretném kicserélni a vincsesztert nagyobbra, de az a kérdés, hogyan másoljam fel az új vincseszterre egy az egyben az összes adatot, hogy ne kelljen semmit újratelepítenem?
Gondoltam rá, hogy valami átalakítóval belerakom a nagy gépbe a régi és az új vincsesztert és akkor az asztali gép segítségével valahogyan át lehetne másolni az egyik HDD tartalmát a másikra...na jó de hogyan?Előre is köszi!
-
pete_21
addikt
A minialkalmazások elrendezését nem lehet valahogy elmenteni? Felbontásállításnál elállítódik, aztán lehet visszapakolni őket a helyükre...
-
polonic
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Outlook a vista óta nincs a windowsban, a messenger sincs.
-
hbbalint
aktív tag
válasz
geprombolo
üzenetére
Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások/Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása
-
Gyuri16
senior tag
válasz
geprombolo
üzenetére
most csak a billentyuzet es eger van radugva, es neha a fejhallgato (de az nelkul is jelentkeznek a tunetek)
-
geprombolo
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Egyetértek. Klónozás a tuti, sőt, én csinálnék egy mentést is (lemezképet dvd-re) róla, mert képes és ha valami baj lesz, ott marad az ember telepítő nélkül.

.
.
Erre valaki tud megoldást?
Ja, meg létezik olyan progi, amelyik valós időben méri a proci aktuális frekvenciáját? Mert az Asus progija nálam érdekesen működik, soha nem tudom, hogy mennyi az annyi? -
Gyuri16
senior tag
hello,
64 bites win 7 home premium van a gepen. par napja az eger veletlenszeruen ki-be kapcsol. hallani a hangot is, ahogy a windows eltavolitja, majd ujra felismeri az eszkozt. neha orakig semmi aztan perceken keresztul hasznalhatatlan. neha a kurzort tudom mozgatni, de a kattintasokat ignoralja. probaltam masik egerrel, masik usb csatlakozon nem segitett. az eger a legegyszerubb fajtabol valo, nincs kulon drivere. tudtok segiteni? -
hajtömeg
aktív tag
Sziasztok.
Régi gépemre szerintetek melyik oprendszert tegyem?
( [link] Sempron 2400+ proci, Ati radeon 9100 videokártya és 1giga ram)
Win7-et elbír ez a videókártya?? VAgy csak Xp? Esetleg Vista? -
VGYke
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Köszönöm! De nekem Win7 telepítés előtt BIOS-ban S4 volt beállítva, első telepítés fel is tett az SSD-re kb.11 GB-os
hibernálásos fájlt. Hibernálást kikapcsoltam a leírt parancsal, a 11GB törlődött. De ki írta át a BIOS-ban az S4-et S3-ra 
Nem azért kérdezem mert baj, hanem mert nem tudom: a Win7 belepiszkál a BIOS-ba? Nem hinném! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
J.J. András
üzenetére
-
J.J. András
őstag
sziasztok,
kérdéseimre tudom kereső lesza legtöbb válasz, de már annyi mindent kipróbáltam:
1. Creative SB 5.1 Live! hangkártyára feltettem az itt és más fórumokban javalt drivert, de ki el kellett távolítanom, mert utána ilyen véletlenszerűen lefagyott a gépMilyen DRIVERt javasoltok, vagy használtok WIN7-hez ?
2. Az slmgr -rearm paranccsal hányszor lehet meghosszabítani az aktiválást ?
3. Nem találtam nagyon olyan leírást, ahol az "ASZTAL MEGJELENÍTÉSE" gombot át tudnám a szokásos helyre (balra a START menü mellé tenni)... ki tudna ebben segíteni ?
üdv: András
-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Gyakorlatilag igen, de nem lesz legális.
Hány kulcsot kaptál? Egyet. Volume licencet kaptál? Nem. Hány gépre rakhatsz így aktivált Wint? Egyre.A kulcs az egyetlen, ami számít ilyen szempontból, tökre mindegy, hogy egy, kettő vagy négyszázhetvenkettő telepítőmédiát adnak mellé

-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Lenne egy Tisztaszoftveres liszenszel kapcsolatos kérdésem.
Szóval, ugye ezen belül egy kulcsot kaptam,ami jó X86 és X64-es verzióhoz. A kérdés az, hogy ha a saját gépemen beaktiváltam X64 alatt, akkor itthoni másik gépen beaktiválhatom az X86-os rendszert a kulccsal?
-
zack
nagyúr
Ismét egy felmerülő kérdés...Jelszavak mentése autómatikusan már megoldott? Csak mert amikor megkérdezi mentse e, ha az igenre lépek az "ok" lehetőséget kiszürkíti.
-
nandris
aktív tag
válasz
Memphis79
üzenetére
Win7 32 bites verziónál a videokártya memóriával együtt tud 4gb-ot kezelni, 64 bit-es verziónál tud többet, úgyhogy ne keress tovább, annyi az annyi, hacsak nem 64-es verziód van. Tehát a videokártya memória hozzáadva a látotthoz egyenlő kellene legyen 4gb-tal.
Bocs most írják 64 bitesed van. -
V.Stryker
nagyúr
Lehet itt jobb helye lesz:
Sziasztok
Elvileg hétfőn megjön az új netbookom. A kérdésem az lenne, hogy én egyből cserélem a hdd-t egy ssd-re, de a géphez nincs win 7 lemez, hanem ahogy elsőre elindítod, úgy egyből kezdi a telepítést. Ha kiveszem a vinyót és a tartalmát az ssd-re másolom és úgy lesz az első indítás, akkor az így jó lesz? -
Steelmanus
addikt
Feltettem az IE9 RC-t, es mondom hasznalom egy kicsit, hogy mit tud. Kar volt.
Teljesen kiakasztott. Leszedtem vele a Virtual PC-t es az XP-modot, de vissza akartam menni a honlapra ezert bekapcsoltam az Elozmenyeket, es mit latok, hat ezt.
Mi francot keres ott pl a txt, zip, film stb. Ez minden vackot osszeszed amit elotte megnyitott az ember? -
adyh
tag
Sziasztok!
Ha angol a windows és leszedtem msdnaa-ról gy language packot, és abban volt a egy ilyen
'hu-hu' mappa és azon belül egy ip.cab fájl, semmi telepítő a lemezen.
Hogy kell feltenni? Be kell valahova másolni? -
Memphis79
aktív tag
a futtatásnál mit is kell bepöttyinteni,hogy beállitsam az inditásnál használt ram-ot?mert aszem legutóbb 2re volt állitva (mikor 2GB volt)
-
Morden24
nagyúr
Valaki tud valami "általános" email címet az MS US-hez? A továbbra is fennálló Zune problémám okán gondoltam, hogy írok nekik, de olyan k*****jó a honlap, hogy lehetőség szerint teljesen kizárja, hogy egyszerűen és konkrétan írhassak bármit is.
A magyar support meg hát semmit nem ér ebben a témában.Persze a Zune meg a Windows Phone oldalak is az MS Answers-re irányítanak vissza, ahol pont annyira hülyék az egészhez, hogy teljesen.
Kezd egy kicsit bosszantani a dolog. Az meg főleg kiakasztó, hogy a kicseszett magyar MS nem tud továbbítani egy rohadék levelet az amcsiknak?! Ez mi már? Ha nem megy az angol, szívesen lefordítom, basszus...
-
Memphis79
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudom beállitani,hogy inditásnál mennyi RAM-ot használjon a win?Ja és ha van 4GB ram-om miért azt irja a win ,hogy használható 2?
-
geprombolo
őstag
Annó volt az XP-ben valahol elrejtve (asszem a registryben) egy olyan beállítás, hogy a win összetevők telepítése-törlésénél mutassa az Outlookot, meg a Messengert, talán még a Media playert is, mint törölhető összetevőt, mert alapból csak a start menüből lehet kitörölni a hozzájuk mutató linket, de én egyáltalán nem használom egyiket se, így jó lenne őket törölni. Van ilyen beállítás valahol a 7-esben?

-
ThorsHUN
őstag
Ave!
Nem tudom jo helyre megy-e a kerdes, csak remelem.
A kovetkezo a problemam:
p5kc alaplapom van benne egy integralt realtek hangkartya. Az ASUS nem tamogatja a win7-et, de sikerult leszednem egy realtek HD drivert, amivel mukodnek a hangok es elvileg minden ok.
A tesztelesnel is szepen vegigzongorazza mindegyik hangszorot es a melynyomo is megszolal.
Ugyanakkor a winamp, es egyetlen masik alkalmazas sem kezeli a melynyomot, ergo nincs basszusom:S
Mit lehet ilyenkor tenni? Milyen info kellene meg a problema megoldasahoz? -
koshmar
veterán
válasz
Daffni2
üzenetére
Én már az Xp-nél megszoktam, hogy parancsikonnal csatlakoztatom a netet, szóval a W7-nél fel sem tűnt.
Körülnézek majd, ha lesz egy kis Zeit-om.Na igen, csak én nem WiFi-vel tolom, szóval a vezeték nélküli hálózat nálam még nincs.

Steelmanus: Már valahogy összehoztam, de azért köszi!
-
A start menüt felülre rakom, akkor a megnyiló ablakok, programok felső szegélye a start menü alá esik. Mit lehet tenni?
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
koshmar
üzenetére
Azt a parancsikont tedd be az Inditopultba vagyis bele kell huzni.
Vagy a masik modszer, kimasolod a Vagolapra, Startmenuben ra allsz az Inditopultra jobb gombos klatty, kapsz egy menut a Megnyitas az a sajat falhasznaloi inditopultod megnyitod es beilleszted a parancsikont. Majd ezzel a modszerrel megnyitod az All User es oda is bemasolod. -
Morden24
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Én boot-függő vagyok
Szerintem inkább keress valami értelmesebb hobbit. Vagy vegyél egy ssd-t, az ellen akkor sincsen esélyed, ha be sem kapcsolod a géped.
VAGY használj sleepet, és jót röhöghetsz, hogy mindenki próbálja mérni a bootidejét, közben neked meg 1mp, és már előtted is az asztal
-
Gorneck
legenda
Van.
S0 Full power (normal operating mode)
S1 Hard drive and monitor shut down when not used
S2 Same as S1, but CPU is also shut off. Equiv to S3,
so you may not see S2 mentioned anywhere.
S3 Same as S2, and called Suspend to Ram (STR) or Sleep.
RAM contents valid. CPU shut off. +5VSB powers the RAM.
S4 Same as S3, only content of ram are written to disk.
Called Hibernate. No power is needed in this state.
On reboot, restores the ram from the image stored on disk.
S5 All power off. Full reboot needed ? +5VSB still powers
the same circuits powered by the CMOS battery, only the
battery is not being drained as long as +5VSB is running.
Flipping the switch to OFF on the back of the computer,
causes the CMOS to use the coin cell for power, to keep
time/date. -
VGYke
addikt
Parancssorból (powercfg -h off) kilőttem a hibernálást az SSD miatt, a leállítás-nál ki is szürkült a lehetőség. Aztán most vettem észre, hogy helyette feléledt az alvó állapot.
Ezek a lehetőségek (hibernál: HDD-re ment, vagy alszik: Ram-ra ment) miktől jönnek elő?
Van köze a BIOS S3, S4 beállításnak hozzá? -
nandris
aktív tag
Sziasztok
Hetek óta rendszeresen vissza kell állítani a gépet update után, most jöttem rá, hogy a kb2454826 frissítés teszi tönkre. végül is a hiba abból áll, hogy nem engedi bal kattintással megnyitni a meghajtókat, és a mappákat. jobb klikk-->megnyitás módszer működik, csak mondjuk úgy kényelmetlen. Azt írja ki, hogy nincs társított alkalmazás állítsam be a vezérlőpult... bla bla bla. Na most beállítanám, ha tudnám mit kell csinálni. Evvel a frissítéssel kapcsolatban találtam egy két dolgot a topikban, de problémája nem volt senkinek vele, inkább csak telepíteniük nem sikerült. Más bibit nem vettem észre. -
koshmar
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Köszönöm!!!

Na végre ide is eljutottam, hogy van egy k*rva parancsikonom az internet csatlakoztatásához- most már nem kell bemenni ide-oda, ezt lenyomni, azt ellenőrzi.
Végül is az, hogy a Windows bejövésével automatikusan legyen net, az nem fontos, mert mire bejön a Win, kb. 5 másodperc, és csatlakoztatom manuálisan.
Én boot-függő vagyok, szóval nekem alap az, hogy mindenen boot-időt próbálok spórolni.

-
Morden24
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Control Panel -> Network and Internet -> Network and Sharing Center -> Change adapter settings -> itt meg amire akarsz, létrehozol shortcutot.
Én speciel lekakkantom a bootidőt, mivel sleepelem a gépet. Ettől függetlenül persze mindig érdemes átnézni, hogy csak olyan menjen, ami kell is

-
koshmar
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Én legszívesebben az összes induló programot kilőném az msnconfigban (természetesen kivéve a Windows-t
)Hogyan tudnék az internet csatlakozását lehetővé tévő parancsikont létrehozni?
Régebben csak az Internet Exlorer menüjében kellett valahol, de ma már ez is más.
Pedig kutakodtam a Vezérlőpultnál is. -
zack
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Semmi extra. Partíció kezelő progival (Acronis) megnéztem a vinyókat és leltem az egyiken egy bootmgr fájlt. Persze ezen a vinyón vannak a mentéseim, tehát elég hosszadalmas volt átmásolni, mivel nem engedte törölni csak úgy simán. Hozzátartozik hogy 6 vinyóm van, tehát nem volt egyszerű kideríteni melyik is lehet a bűnös.
Formatáltam, partícionáltam, és mintha elfújták volna a boot képernyőt.
A miértjét nem tudom, mert nem bootoltam soha arról a vinyóról, nem tudom hogy kerültek oda ezek a fájlok. -
koshmar
veterán
Hát nekem csatlakoztatni kell.
De azon röhögök állandóan, hogy még egy szerencsétlen parancsikont sem sikerült varázsoljak az asztalra.

Már az is könnyítene.Morden24: Köszi!!
Az MSN saját menüjébe kellett beletúrjak, és ott kellett kiszedni három pipát.
Így nyertem kerek 4 sec. boot-időt.
-
koshmar
veterán
válasz
Daffni2
üzenetére
Általában én b*szok el valamit, szóval nem meglepő.
Morden24: Ez olyan kedvesen hangzott.

De megnézem az MSN-t!
Más: Szerintetek azt nem lehet megoldani, hogy ha van internetkapcsolat, akkor magától csatlakozzon?
Külföldi videókon folyton azt látom, hogy ahogy bekapcsolják a laptopot, egyből van internet is.
Bár lehet, hogy ez csak a WiFi miatt van... -
psg5
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Igen ezt teszem, de hogy-hogy másik gépen, nem kell külön a helyi kapcsolatot tiltani, hanem a létrehozott kapcsolattal tudom szabályozni, hogy fennt vagyok vagy nem?
Hálozati csatolótól függhet? mármint, hogy ez egy régebbi gép, lehet, hogy az laplapi háló elavult? (mondjuk xp-vel rendben volt)
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha minden portban más egér is csinálja..

hibernálásos fájlt. Hibernálást kikapcsoltam a leírt parancsal, a 11GB törlődött. De ki írta át a BIOS-ban az S4-et S3-ra