Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Vasárnap vettem egy Dell Inspiron Mini 10 HD netbookot. Intel GMA 500-as videokártya van benne. Miután hazahoztam, rögtön felraktam a Win 7-et. Próbálgattam, hogy egyszerű témával vagy Aero-val használjam. Az egyszerű nem igazán tetszik, mivel nem lehet a színét változtatni. Az Aero pedig áttűnésekkel szaggat egy kicsit, ha ablakot mozgatok. Így arra jutottam, hogy kikapcsolom az áttűnéseket. Így tökéletesen megfelelt nekem. Szép is volt és gyors is. Aztán észrevettem egy kis grafikai hibát, ami nagyon zavaró tud lenni. Az explorer.exe által megjelenített ablakoknál (mappák, ...) a keresőmező és az elérési út sora egér ráhúzásra furcsán, "darabokban" fényesedik, valamint a vissza gombnál és a tálca értesítési részének a szélén (beragad egy csík) is jelentkezik valami grafikai hiba. Win 7 újrahúzás, VGA driverek cserélgetése volt már, de semmi változás. Printscreen-t próbáltam csinálni, de nem látszik rajta a jelenség. Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond? Ha az áttűnéseket bekapcsolom, akkor nem jelentkezik. Baromira zavar a dolog...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest