Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
"ezért őrülök meg az olyan kommentektől, hogy a WU hazavágta a rendszerem...addig meg jó volt"
Hát akkor kezdheted tépni a hajadat, mert én magam is beleszaladtam ebbe a dologba(meg még sokan mások). Ez az "öngyilkos frissítés" XP óta létezik, de ezt a betegségét nem tudta kinőni a Windows. Én is bíztam benne, hogy a W7-ben ez már nem fordulhat elő, de tévedtem, egy korábbi partíciómentésből kellet visszaállítanom a rendszert, mert a W7 indulását követően kb 1 perccel padlót fogott az egérkurzor(egér nem reagált), sem a billentyűzet, szóval csak néztem az asztalt vagy ami épp meg volt nyitva, csontra fagyott...Pontosan le tudom írni, hogy ez az "öngyilkosság" hogy megy végbe. Automatikusra van állítva a frissítés és egyik nap leérkezik több is, amiből legalább egyet nem tud alkalmazni a W7. Kiírja, hogy a frissítést nem sikerült telepíteni, próbálja meg újra. Na ilyenkor az ember kiszedi előle a pipát, hogy legalább a többi felmenjen, ami általában sikerül is. Újraindítja a gépet az ember, az az egy nyamvadt frissítés továbbra sem megy fel. Nem foglalkozunk vele tovább. Aztán pl pár nap múlva, teljesen rejtélyes okból teljesen simán feltelepül (kérdés nélkül a háttérben), csak jelzi a W7, hogy sikeres volt a telepítés, ami pár nappal korábban az Istenért sem ment fel...Na aztán innentől vége is szokott lenni az OS-nek. A legjobb esetben is, maga az OS működőképes marad, de innentől egyetlen frissítést sem lehet telepíteni, legrosszabb esetben meg BSOD-vel indul(azaz nem indul) a W7...
Mióta egyszer saját magam is belefutottam ebbe a történetbe, azóta az automatikus frissítések kilőve, mindig a 2. kedden (vagy azt követően egy nappal) kézzel indítom a Wu-t. Ez a módszer XP-nél is bevált, Vista-nál is és most W7-nél is, legalábbis a mai napig nem fordult elő, hogy akárcsak egy frissítést ne tudott volna telepíteni a W7.
Mindezek ellenére mindig kéznél van egy "időkapszula", hogy ha véletlenül mégis borulna valami, akkor 20 másodperc alatt állítom vissza a működő rendszert.
(Nem elírtam, tényleg 20 másodperc)Természetesen ez nem mindenkinél jön elő, de ahhoz épp elég számban, hogy ne lehessen kizárólag user error, hanem ezt egy tényleges WU hibának lehet(és kell) tekinteni.
Aktív témák
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- SUSE Linux
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest