Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
general
addikt
helló!
kezdek megőrülni egy problémától... szabálytalan időközönként, de naponta többször is megfagy a rendszer pillanatokra, néha teljesen, restart kell, de ha nem, akkor képernyő villog párat, majd visszaáll minden, és kiírja azt az üzenetet, hogy kb " Az Ati képernyőillesztő nem válaszolt, majd működése visszaállt" !! mi a fene lehet ez?
többször újratettem már a windowst, több Catalyst drivert is kipróbáltam, régieket is, a hiba mindig visszajön. a hardvert is többször átvizsgáltam, nem találtam általam észrevehető problémát. a vga hűtése rendben, forog a venti, feljebb is kapcsol, tápellátás megfelelő. rossz hardver okozza esetleg, tehát hibás a vga kártyám, vagy szoftveres probléma lehet? de micsoda??
ha valakinek van ötlete, kérem segítsen, egyszerűen nem tudok mit kitalálni!
konfig: S478 P4 3 GHz, 2 giga ram, Ati 3850 AGP, 2 vinyó, dvd stb. átlagos.
kösz

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest