Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• general

addikt

válasz Gabás #31210 üzenetére

nincs rajta tuning, alap órajeleket használok. illesztés is megfelelő, többször ellenőriztem! mi lehet a hibája a vga-nak, lenne ötleted esetleg?

megismétlem az előzőt, hátha valaki másnak is van hozzászólnivalója.. :(

" kezdek megőrülni egy problémától... szabálytalan időközönként, de naponta többször is megfagy a rendszer pillanatokra, néha teljesen, restart kell, de ha nem, akkor képernyő villog párat, majd visszaáll minden, és kiírja azt az üzenetet, hogy kb " Az Ati képernyőillesztő nem válaszolt, majd működése visszaállt" !! mi a fene lehet ez?
    többször újratettem már a windowst, több Catalyst drivert is kipróbáltam, régieket is, a hiba mindig visszajön. a hardvert is többször átvizsgáltam, nem találtam általam észrevehető problémát. a vga hűtése rendben, forog a venti, feljebb is kapcsol, tápellátás megfelelő. rossz hardver okozza esetleg, tehát hibás a vga kártyám, vagy szoftveres probléma lehet? de micsoda??
    ha valakinek van ötlete, kérem segítsen, egyszerűen nem tudok mit kitalálni!
    konfig: S478 P4 3 GHz, 2 giga ram, Ati 3850 AGP, 2 vinyó, dvd stb. átlagos.
    "

• general

addikt

helló!

kezdek megőrülni egy problémától... szabálytalan időközönként, de naponta többször is megfagy a rendszer pillanatokra, néha teljesen, restart kell, de ha nem, akkor képernyő villog párat, majd visszaáll minden, és kiírja azt az üzenetet, hogy kb " Az Ati képernyőillesztő nem válaszolt, majd működése visszaállt" !! mi a fene lehet ez?

többször újratettem már a windowst, több Catalyst drivert is kipróbáltam, régieket is, a hiba mindig visszajön. a hardvert is többször átvizsgáltam, nem találtam általam észrevehető problémát. a vga hűtése rendben, forog a venti, feljebb is kapcsol, tápellátás megfelelő. rossz hardver okozza esetleg, tehát hibás a vga kártyám, vagy szoftveres probléma lehet? de micsoda??

ha valakinek van ötlete, kérem segítsen, egyszerűen nem tudok mit kitalálni!

konfig: S478 P4 3 GHz, 2 giga ram, Ati 3850 AGP, 2 vinyó, dvd stb. átlagos.

kösz :(

Aktív témák