Hirdetés
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zoo8800 #4313 üzenetére
Én akkor ráhagytam az avastot, amikor kb. úgy tudtam eltávolítani, hogy újra raktam a win-t... Azóta volt ingyenes részből Avira, meg mostmár MSE...
1. Ilyet én sose láttam, pedig RC óta van nálam 7, nem tom, hogy hogy sikerült összehozni.
2. Erről meg nem tudok nyilatkozni.Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zoo8800 #4315 üzenetére
Hát, nem tom.
Nekem alapból megosztja a nyomtatómat, csak az más kérdés, hogy nem tudom sehogy másik gépre telepíteni. Fogalmam sincs, hogy miért. Egyszer már megoldottam ezt a gondot, de nem tom, hogy és most nem tudom megcsinálni...
Ezenkívül van mappa megosztásom is, minden megy gond nélkül. Szal sztem elszigetelt esetről van szó...
Véleményem szubjektív...
-
Noxy
veterán
-1 Vagy a BIOS-ban állított be HD PSW, vagy a Bitlocker-l szórakozott.
-2 Netlimiterről tudom még hogy méri, de sztm ha a DU Metert használtad és ok volt, akkor használd továbbra is azt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Morden24
nagyúr
1. Ilyen nincsen.
Vagy felrakott valami 3rd party titkosító cuccot, amivel valamit elkummantott, vagy a rendszergazda beállított password-öt, a csávóka meg nem rendszergazdai felhasználóval lépett be, és nem tudta a kódot.
Természetesen saját magától nem állít be semmiféle kódot a Win, féleg nem olyat, amit be sem írnak.Szóval ezt könnyen el tudod kerülni, ha mondjuk 50 felett van az IQ-d
Sectumsempra - For Enemies
-
zka67
őstag
válasz zoo8800 #22746 üzenetére
Nem normális és a végtelenségig ezt fogja csinálni. Ugyanis ha írás történik a partícióra, akkor előlről kezdi a windows töredezettségmentesítője. Felejtsd el. Neked is inkább ezt tudom ajánlani: O&O Defrag
-
Morden24
nagyúr
válasz zoo8800 #22753 üzenetére
Persze, hogy befejeződöt. Ilyen marhaságot, hogy írásműveletnél újraindul, még nem olvastam. Teljesen felesleges megvenni 50 euróért az O&O-t. Egyébként jó program, és sok olyat tud, amit a Win beépítettje nem, viszont egyszeri home usernek tényleg max. annyival ér többet, hogy abban mennek a színes csíkok, Windefrag-ban (ami egyébként legjobb tudomásom szerint a Diskeeper rendszerét használja, csak csicsa UI nélkül) meg nem.
-
-
Tosee
őstag
válasz zoo8800 #32898 üzenetére
Üdv!
Ha erre gondoltál:
Hálózati és megosztási központ -> adapterbeállítások módosítása -> helyi kapcsolat tulajdonságok:
TCP/IP (4-es verzió) -> tulajdonságok -> speciális -> wins fül -> NetBIOS beállítások[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
nagyúr
válasz zoo8800 #37710 üzenetére
Hát egy 3,9 megás frissítés jött ki. Az még rendszer frissítésnek is sokszor nagy.
Az gáz ha addig csinálta. Nekem 1 perc alatt végzett.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz zoo8800 #37715 üzenetére
Akkor bocsi. Nekem nem tekerte, szerintem bálad akkor szkennelt is egyet.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Morden24
nagyúr
válasz zoo8800 #40195 üzenetére
Nyilván van valami cucc, ami vagy időszakosan dolgozik startupnál, vagy külső tényezőktől függ a teljesítménye, pl. vírusirtó, defrag, update ellenőrzés, akármi.
A startup progikat ellenőrizd le msconfigban.
(#40196) V.Stryker: No para nálam.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest