- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Windows téma csere során sikerült kinyírnom a a rendszeremet. Windows 7 x64 Ultimate rendszerem van és az ITT található leírás alapján akartam lecserélni az explorer.exe, shell32.dll és még vol egy 3. dll fileokat. Gépújraindítás után nem akartak betöltődni az automatikusan induló programok, valamint manuálisan sem tudtam progikat futtatni. Megpróbáltam visszamásolni az említett fileokat amikről előzőleg biztonsági másolatot készítettem de véletlenül a shell32.dll. kimaradt és gépújraindítás után erre panaszkodva már nem állt fel a rendszer. Egy Windows XP Live CD-ről bootolva végül a System32-be másoltam az eredeti fileokat, de a Windows 7 rendszerbetöltés közben az AtBroker.exe és az Explorer.exe fileokra panaszkodik, majd egy fekete képernyő fogad.
Tudna valaki segíteni?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest