- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Persze. Vezérlőpult, Felhasználói fiókok és vendég fiókot kikapcsolod.
mclaren777:Nrm tudom hogy lesz javítja. Ha rossz lenne, akkor nem lenne így megcsinálva. Szerintem nem érdemes vele foglalkozni. Ha meg vissza térünk a az áramra, hogy kicsapja a pent, hát akkor biztos nem a pen miatt fogok aggódni, amit 4k-ért pótolni tudok, hanem a 40k-ás dolgokért, lap, proci ecetera, ecetera...

NEC-nél meg szerintem más driverrel megy, azért van így. Nem tudom hogy az alaplaphoz raktál e fel drivert, ha nem, akkor próbáld meg. Bár mondjuk engem nem zavar, hogy leválasztás után még áram alatt van. 1 pen readyboostra (4g- kingston), másik meg adatra van befogva (8g kingmax).Antigabo:Azért márt nálad valami gubanc van, még nem biztos hogy az oprendszer a sz@r... Nem valami mókolt csoda 7-ed van? Szerintem gyári 7-nél nem szabadna ilyennek lennie. Ha kitöltöd az adatlopdnál a konfigodat, akkor talán még segíteni is könnyebb lenne, mert így k.rva nehéz, hogy találgatunk mid van...
Ha kábel jó, akkor dugd át másikba helyre, ha driver nem volt még cserélve akkor egy újabbra/régebbire cseréld le. Ha egyiksem, akkro töröld le és nézzd meg a win7 saját driverével, hátha...
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Linux haladóknak
- Hangkártya probléma
- Renault, Dacia topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest