Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Spec

őstag

válasz SunMount3r #7177 üzenetére

Én a helyedben csinálnék egy teljes BIOS resetet, mert az ESET valamivel nagyon összeakadt, az USB driverrel, vagy nem tudom. Szóval én az alábbi lépéseket tenném meg.

1. ESET uninstall.
    2. BIOS/UEFI -> Load Default Settings. -> Restart. (Ez ajánlott lépés, de akár el is hagyható, mert úgyis lesz egy szép kis reset neki).
    3. Utána teljes kikapcsolás, betáp OFF, alaplapi battery OFF, összes USB-s eszköz eltávolít, vár 10 perc. (CMOS reset)
    4. Alaplapi battery vissza, csak az egér + bill. vissza, semmi egyéb USB izé ne legyen bedugva, power vissza, gép bekapcs.
    5. Utána ha bebootolt nézd meg, hogy van-e még baja az USB-vel, ha nincs, akkor örül.

Ez után visszapakolhatod az ESET-et, és megnézheted, hogy megint előjön-e a gond, ha nem akkor örül. Ha igen, akkor ticket ESET felé, mert akkor ők okozzák. Elég gyorsan reagálnak, és segítőkészek is, így lehet benne bízni, hogy megoldódik a gond.

Ha ESET nélkül is van gond, akkor más gebasz van, ez lehet akkor hardveres gond is. Ilyen esetben alaplap gyártó felé esetleg egy ticket, vagy gariztatás, vagy bízás a jóistenben, hogy egyszer talán javítják.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés