- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
No tegnap a Chipset driver és e kettő felrakása után helyre jött a PC driver-es állapota:
Intel SerialIO Software V30.100.2129.8 For Windows 11 64-bit.
Intel Consumer ME driver V2124.100.0.1096 For Windows 11 64-bit.
Egyedül, mint írtam ezt hagytam még ki: Intel Gaussian and Neural Accelerator Driver V3.0.0.1400 For Windows 11 64-bit.
De nem is hiszem a leírása alapján, hogy kellene. Mint ahogy a WD SES (vagy SAS?) Driver-ek sem hiszem, hogy annyira kellenének.Ellenben az USB Pendrive probléma továbbra is fennáll:
Itt a két furcsaság, hogy pl., hogy 2006-ot ír a driver verzióra, a driver file "provider"-re pedig az ESET-et. Próbáltam kikapcsolni full az ESET IS védelmét, de úgy sem ismerte fel a Pendrive-ot. Ami fura, hogy ha tényleg az ESET miatt lenne, akkor a többi gépemen miért nincs ezzel probléma? Egy Win7-es és egy Win10-es gépen is a legfrissebb ESET IS van fent, ott pedig működik ez a Pendrive és sose volt vele ilyen gond. ...?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest