- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csorbi #18647 üzenetére
Feltelepítettem a Lenovo Update programot, beírtam a sorozatszámot, le is töltött 5 update drivert.
Telepítette ezeket a szoftver, majd az újraindítás kékhalálba futott
Ez az egész kezd engem erre emlékeztetni
Azt hiszem, hogy pár hétre jegelem a Windows frissítések telepítését, aztán majd meglátom, hogy mi lesz
-
King Unique
titán
válasz
Donki Hóte #18644 üzenetére
Mármint max. esetleg a szöveget "át kell kódolni", mert a parancsok és a screenshotok egyértelműek, már azokból látszik a lényeg és kb. ugyanaz magyar nyelvű Windowsnál is. Ahol ha esetedben egy Windows Update hibaelhárító és SFC + DISM (ha a
scanhealth
hibát jelez, akkor kell a többi) parancsok futtatása 2 óráig tartott, az szép, normál esetben nem feltétlen kell ennek ennyi idő.Tehát az SFC és DISM alapján a rendszerfájlok oké, az rendben van.
Ellenben az továbbra sem derült ki, hogy mi a helyzet a szoftverkörnyezettel, mármint telepítve van-e olyan 3rd party program (pl. antivírus, rendszeroptimalizáló) ami bekavarhat, illesztőprogramok (driverek) rendben vannak-e, stb.Az "Utána jön, hogy le kell tölteni és telepíteni a frissítést" mármint úgy értendő, hogy manuálisan a Microsoft Update katalógusból és úgy telepíteni, ha a gépházban a Windows Update-es módszer hibára fut. + Előtte a Windows Update cache törlése is célszerű lehet, majd újraindítás és utána úgy próbálni manuálisan vagy a gépházban a Windows Update módszerrel a frissítés telepítését.
Makacs frissítési problémákat több esetben a meglévő Windows alól futtatott (nem pendrive-ról bootolt) "Repair Install Windows 11 with an In-place Upgrade" módszer is meg szokott oldani, ami lényegében egyfajta újratelepítés, de megtarthatók a telepített programok, beállítások és a személyes fájlok.
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Mostanában olyan hibám van, hogy ha csökkentett módba akarok lépni, akkor a bejelentkezési képernyőnél megakadok. Bejön, elkezd villogni a kurzor az inputban, majd egyszer csak megáll és nem reagál semmire. Van erre megoldás?
-
Csorbi
addikt
válasz
Egy Lenovo System Update-t dobj már rá (ha nincs) vagy tedd naprakésszé, és indítsd el, és frissíts fel vele mindent (kritikust, ajánlottat és opcionálist is). Egy próbát megér.
-
arcitec
addikt
válasz
Ha nem is ezzel a hibával, de nekem a win10 frissítése akadt el hasonlóan. Semmi sem hozta helyre bármiféle javaslatot lefuttattam. Ügye az volt a baj, hogy folyamatosan próbálkozott. Ügye ebbe semmi IA nincs, mert buta, nem tudta, hogy ha már egymás után többször nem ment akkor miért megy neki ismét és ismét.
A lényeg altatva lett a frissítés hónapokon keresztül. Majd jó pár hónap eltelte után, egyszer csak felment anélkül, hogy a "csoda utasítások" le lettek volna futtatva.
U.I: Vagy 10 éve is volt egy probléma amire a nagy tudásúak pl windows szaki nevezett
setupolós kolléga(Micró fórumról) csak erőlködött, hogy user error már már sértegetés szintjén. Azon ellenében, hogy én váltig állítottam, hogy win hiba. Majd az is pár hónap elteltével csak csak kijavult, egy frissítést követően. Szóval van ami sikerül, mert nem véletlen a hiba kód javító script megléte, van ami nem. Azt el kell engedni, vagy új install.
Mondjuk ez sem minden esetben igaz, mert u.a gép, egy disken win10 ezer éves még
win8-ról.(ha nem 7-ről) azon megy a nyomtató, a másik disken új install win11 meg a szentségnek sem látja. Ha a win egy repülőt működtetne tutira nem ülnék fel rá. -
válasz
King Unique #18623 üzenetére
Az első két módszert próbáltam ki, sajnos nem sikerül a frissítés telepítése továbbra sem.
Valami változás van, mert tegnapig a telepítés 98%-ánál közölte, hogy Valami nem a tervek szerint sikerült, ma már a telepítés 95%-ánál közli ugyanezt
Ma már nincs időm többet kipróbálni, az első két módszer kipróbálása is kb. 2 órát vitt el az életemből
El kell ugye olvasni és érelmezni a javítási metódust (a leírás angol nyelvű Win alapján készült, ezt "át kell kódolni" a magyarra), aztán megcsinálni.
Utána jön, hogy le kell tölteni és telepíteni a frissítést, aztán újraindítani a gépet, majd végigvárni az újraindítást, konstatálni, hogy nem sikerült, aztán végigvárni, hogy visszaállítsa az előző rendszert
Csak az SFC és DISM utasítások futtatása a szükséges paraméterekkel vagy 40 percig tartott.
Holnap folytatom
-
így hirtelen, hol a fenében találom
Nekem ez a legnagyobb bajom a Win11-el
95%-ban ugyanazt nyújtja, mint a Win10, csak éppen minden funkció, minden menü tök más helyen van
Ez pont olyan, mint amikor 3 évente kötelezően átrendezik a hipermarketek eladóterét. Ahol eddig a piperecikkek voltak, oda költöztetik a konyhafelszerelést, ahol eddig a zöldségek voltak, oda költöztetik a pékárút, ahol eddig a húsárú volt, oda rakják a fűszereket
-
Csorbi
addikt
Hogy ment fel rá a frissítés? Elvileg ez már nem támogatott vas...
Jó eséllyel a lapod/chipset gyártója sem adott ki friss drivert hiszen nem támogatott vasról van szó, használd továbbra is azokat amiket eddig.
A hangbeállításokat a Gépház/Rendszer/Hang/Speciális - További hangbeállítások alatt találod. -
VGYke
addikt
Második amatőr kérdésem így hirtelen, hol a fenében találom az alaplapi Realtek hang driver beállításait (tehát hogy megmondjam hogy 5.1 az analóg kimenet) mert 15 perce nem találom... Tudtok segíteni?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ebben a pillanatban váltottam az egyik uralmam alatt lévő PC-n Win11-re, ráadásul nem tiszta telepítéssel, hanem win10-11 frissítéssel, tehát bocs ha hülye vagyok mindenhez.
Első kérdésem: elsősorban (régi X79) alaplap driverek szintjén kellene új driverek után néznem, vagy a win11 ezt magától elintézi? -
Qtya123
őstag
válasz
King Unique #18635 üzenetére
Rendben, köszi.
Akkor a tiszta telepítést fogom választani.
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Egy gondom volna hogy a zárolási képernyőnél nem működik a "windows reflektorfény", nem is rögtön vettem észre, pár napja lehet ilyen, és egyszerűen nem tudom működésre bírni hogy váltogassa a háttérképeket, pedig olyan szép táj képek voltak...
Valaki tudna ebben segíteni hogy mi lehetne a megoldás a működésére ?Ennyit látok még a feladatkezelőben.
-
King Unique
titán
válasz
Qtya123 #18634 üzenetére
Köztudott, hogy érvényes Windows 10 termékkulccsal és másik opcióként meglévő digitális licenccel ingyenesen aktiválható a Windows 11 ahhoz passzoló Home / Pro / egyéb kiadása is, a Windows 11 is aktiválódik digitális licenccel, ugyanazon PC-n a már meglévő digitális licenccel eleve automatikusan aktiválódik a Windows 10 és Windows 11 ahhoz passzoló Home / Pro / egyéb kiadása is a termékkulcs újbóli megadása nélkül, stb.
"Tehát nem tudom megtenni azt, hogy tiszta telepítéssel teszem fel a Wi11-et és a Win10 kulcsot adom meg?"
De, nyilván meg lehet tenni, ahol még a termékkulcsot sem feltétlen kell újra megadni, lásd automatikus aktiválás a már meglévő digitális licenccel.
-
Qtya123
őstag
válasz
Csorbi #18497 üzenetére
Ez a Win10 kulcs él tovább Win11 kulcsként az átállás után gondolom csak akkor járható út, ha Win10-ről frissítéssel és nem tiszta Win11 telepítéssel ugrik neki az ember igaz?
Tehát nem tudom megtenni azt, hogy tiszta telepítéssel teszem fel a Wi11-et és a Win10 kulcsot adom meg?
Ha ez így van, akkor miután már frissítettem Wi11-re, utána már tiszta telepítéssel is működni fog a dolog?
-
SaPeter
kezdő
válasz
King Unique #18630 üzenetére
Köszi a választ. Mindenképp virtuális gép kell, mert párhuzamosan kell működjenek.
Az egyiken @64bit a másikon egy régi program miatt @32bitMelyik topikba érdeklődjek HP/PCL6 Dos-os nyomtatás problémával?
-
King Unique
titán
válasz
Donki Hóte #18631 üzenetére
A klónozás alapesetben 1:1 arányú másolatot készít a forrásmeghajtóról a célmeghajtóra, pont ezért klónozás.
Ha eltérő a forrásmeghajtó és a célmeghajtó tárolókapacitása, a rendelkezésre álló lemezterület mérete, akkor a fennmaradó lemezterület particionálatlan (nem lefoglalt) lesz, ez nem újdonság. Ilyenkor utólag lehet pl. 3rd party particionáló programmal kiterjeszteni a kívánt partíciót (pl. C-t) a nem lefoglalt területtel. Vagy másik lehetőség normális klónozóprogram (pl. Macrium Reflect) használata, amelynél már a klónozás megkezdése előtte beállítható, hogy a célmeghajtón a rendelkezésre álló lemezterülethez igazítsa (pl. növelje) a klónozandó partíciók méretét.Oké, várjuk a fejleményeket.
-
válasz
King Unique #18628 üzenetére
Önmagában a klónozás nem változtatja meg a partíciók méretét, de mivel különböző (hol nagyobb, hol kisebb) méretű meghajtóra történt a klónozás, ezért előfordult, hogy nem figyeltem eléggé, és a célmeghajtón kimaradt egy kisebb méret a klónozás végén.
Ezt a kimaradt méretet korábban egyes klónozó progik nem engedték bármelyik partícióhoz rendelni, csak az utolsóhoz
A most használt Niubi Partition Editor már engedi össze-vissza változtatgatni bármelyik partíció méretét, mostmár tényleg csak a lustaságom miatt nem állítom vissza a helyreállítási partíció méretét az eredetire.
Ugyanezért van E: betűjele a PC-n a második meghajtónak, lusta voltam D:-re átnezezni
Délelőtt volt lehetőségem bütykölni a PC-vel, holnap délelőtt megint lesz
-
King Unique
titán
válasz
SaPeter #18629 üzenetére
Mivel a virtuális gép másik hardverkörnyezetnek minősül, ezért elvileg igen, ahhoz külön licenc szükséges. De egyébként aktiválás nélkül is működik a Windows 11 pl. testreszabási korlátozásokkal (bővebben).
Vagy lehet dual boot megoldást használni és akkor nem kell külön licenc, mivel egyazon PC-n ugyanazzal a meglévő digitális licenccel beaktiválódik az ugyanolyan kiadású (pl. Home / Pro) másik Windows 10/11 is. + Ez esetben nyilván az adatok megosztása, a másik SSD-hez való hozzáférés is könnyen megoldható, ellenben virtuális gépen azzal is trükközni kell.
-
SaPeter
kezdő
Üdv!
Legális Win11-em van. Ha Hyper-V-vel létrehozok egy virtuális gépet, akkor arra is meg kell vásároljam a W10/W11 liszencet?Illetve a másik kérdésem: a gazda gépen van 2 SSD, az egyik a rendszernek a másik az adatoknak. Van arra megoldás, hogy virtuális géppel meg legyen osztva a 2. meghajtó?
Nem hálózati megoldásra gondolok, hanem natívan. -
King Unique
titán
válasz
Donki Hóte #18627 üzenetére
Önmagában a klónozástól alapesetben (1:1 másolat) nyilván nem növekedik a helyreállítási és egyéb partíciók mérete, az max. akkor, ha külön be van állítva a programban, hogy a klónozás során a rendelkezésre álló lemezterülethez igazodva legyenek átméretezve a partíciók.
Ha arra volt lehetőség és idő, hogy a particionálóprogrammal meg legyenek nézve a rendszerpartíciók és arról screenshot készüljön, akkor elvileg a Windows Update hibaelhárító futtatása és szükség esetén a Windows Update reset, SFC és DISM ellenőrzés / javítás, kumulatív frissítés manuális letöltése és telepítése, stb. is beleférhet, amik azért annyira nem feltétlen időigényesek, hogy órákig tartsanak.
De mindegy, nem az én problémám, nekem 8. -
válasz
King Unique #18626 üzenetére
A helyreállítási partíciók azért nagyok és nem szabványos méretűek, mert már párszor áttükröztem a rendszer SSD-t, mert költöztettem a rendszert egyik SSD-ről a másikra.
Amiket javasoltatok, azkat majd szépen sorban kipróbálom, csak mint írtam, ez egy TV-re kötött miniPC, ha a család TV-zni akar, akkor nem tudok hozzáférni, az általad javasolt dolgok sorban történő kipróbálása pedig eléggé időigényes.
Mivel a cucc frissítés nélkül is működik, ezért most nem hajtom el a családot a TV elől, majd később.
-
King Unique
titán
válasz
Donki Hóte #18625 üzenetére
Itt ránézésre semmi gond nincsen a partíciókkal, megfelel a kiosztás a standard UEFI/GPT sémának, a helyreállítási partíció mérete is kellően nagy - bár az 1 és 1,3 GB elsőre kissé szokatlan, egy tiszta telepítés után nem feltétlen ekkora szokott lenni, de inkább legyen nagyobb mint kisebb - és szabad hely is van rajta, az EFI-rendszerpartíciónál (ESP) szintén ahol a 100 MB 512e alapon eleve a standard méret, stb.
Az előző válaszban, meg az előtte javasoltak már ki lettek próbálva, vagy vársz még 1-2 napot?
-
Köszönöm a további instrukciókat.
A gép egy Lenovo ThinkCentre M920q miniPC, gondolom, hogy támogatott, mert a Win11 magától frissült rajta Win10-ről és az előzmények szerint eddig 8 db Win11 frissítés gond nélkül felment rá.
A lemezpartíciók így néznek ki a gépen:
Ma annyi fejlemény történt az ügyben, hogy egy laptopomra gond nélkül települt ez a frissítés.
A laptop lemezpartícióit is felrakom, hátha látszik valami lényegi különbség.
-
Csorbi
addikt
válasz
Donki Hóte #18622 üzenetére
Milyen vas ez? Teljes mértékben támogatott Win11 szempontból, és úgy is van telepítve? (UEFI, Secure Boot ON, TPM ON, és a CPU is a támogatott listában?)
A 0x800f0922 hibakód jellemzően valamelyik rendszerpartíciónál kevesli a szabad helyet. Ez nem feltétlenül a C:, kellene egy screenshot a MiniTool Partition Wizard Free-ből, hogy lássuk mekkorák a rendszerpartíciók, valamint mennyi hely van még rajtuk.
A teljes képernyőt beteheted ide, miután elindult a program. -
King Unique
titán
válasz
Donki Hóte #18620 üzenetére
FIX: 0x800f0922 Windows 11 Update Error.
A linkelt leírásban + az előző válaszban ismertetett módszereket lehetne kipróbálni 0x800f0922 hibakódnál.
-
válasz
Csorbi #18621 üzenetére
A windows naplón belül a Telepítés fülön a meghíúsult frissítés időpontjánál csak egy bejegyzés ven, ezzel a szöveggel:
Package KB5034765 failed to be changed to the Installed state. Status: 0x800f0922.
A Rendszer fülön pedig ugyanazok vannak, amiket fentebb már írtam.
A Hiba kategóriáknál ilyen részletezések vannak:
DistributedCOM10010 típusúaknál:
{AB8902B4-09CA-4BB6-B78D-A8F59079A8D5} kiszolgáló nem regisztrálta magát a DCOM-ban a megadott határidő lejárta előtt.
TPM-WMI 1796 típusúaknál:
The Secure Boot update failed to update a Secure Boot variable with error A kért rendszereszköz nem található.. For more information, please see https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2169931
(A megadott linken a vonatkozó 1796 típusú hibával kapcsolatban ez van írva:
Amikor a frissített DBX visszavonási listát alkalmazza egy eszközre, és a fenti események által nem lefedett hiba lép fel, a rendszer naplóz egy eseményt, és a Windows a következő rendszer-újraindításkor megpróbálja alkalmazni a DBX-listát a belső vezérlőprogramra.
Eseménynapló adatai
Az 1796-os eseményazonosító váratlan hiba esetén következik be. Az eseménynapló bejegyzése tartalmazza a váratlan hiba hibakódját.)Service Control Manager 7000 típusú hibánál ez van írva:
A szolgáltatás (Google frissítés Szolgáltatás (gupdate)) a következő hiba következtében leállt:
A szolgáltatás nem válaszolt megfelelő időben az indítási vagy vezérlési kérésre.Service Control Manager 7009 típusú hibánál ez van írva:
Letelt egy időkorlát (60000 ms) a(z) Google frissítés Szolgáltatás (gupdate) szolgáltatás kapcsolódására való várakozás közben.
-
Csorbi
addikt
válasz
Donki Hóte #18620 üzenetére
Ez így nem lesz jó.
Windows-naplókon belül a Rendszer és a Telepítés kategóriákat is nézd meg. Jobb oldalon a Műveletek résznél a "Jelenlegi napló szűrése"-ben le kell szűrni, hogy CSAK a hibát (és esetleg a kritikust) mutassa. Majd lépkedj rajtuk végig, és alul az Általános fülön azért fogsz látni hosszabb magyarázatot is, keresd meg melyik vonatkozik az adott frissítésre. -
Köszömöm az infókat.
A helyzet a következő:
C: meghajtón bőven van hely (414 GB szabad).
A most futó Windows specifikációi:
Kiadás: Windows 11 Pro
Verzió: 23H2
Build szám: 22631.3007
A frissítés, amit fel akar rakni: 2024-02 Összesítő frissítés Windows 11 Version 23H2 x64-alapú rendszerekhez (KB5034765)
Frissítési előzményeknél 8 minőségi frissítés szerepel, mindhez az van írva, hogy sikeresen telepítve.
Eseménynaplóban a frissítés megkezdésének időpontja és az általam lefotózott visszaállítási kép készítésének időpontja között 62 bejegyzés szerepel az eseménynaplóban. Mivel párféle esemény jó sokszor ismétlődik, ezért leszűrtem azokat, amelyek különbözőek:
Figyelmeztetés24-02-25 20:46DeviceSetupManager201Nincs
Figyelmeztetés24-02-25 20:46Netwtw086062Nincs
Figyelmeztetés24-02-25 20:46LMS2103LMS
Figyelmeztetés24-02-25 20:46e1i68x6427Nincs
Figyelmeztetés24-02-25 20:46DeviceSetupManager202Nincs
Hiba24-02-25 20:46TPM-WMI1796Nincs
Figyelmeztetés24-02-25 20:46DeviceSetupManager201Nincs
Figyelmeztetés24-02-25 20:46DeviceSetupManager200Nincs
Figyelmeztetés24-02-25 20:46DeviceSetupManager202Nincs
Figyelmeztetés24-02-25 20:46LSA (LsaSrv)6147Nincs
Hiba24-02-25 20:46Kernel-EventTracing28Provider
Figyelmeztetés24-02-25 20:45WLAN-AutoConfig10002Nincs
Hiba24-02-25 20:44DistributedCOM10010NincsNos, ezeknek a bejegyzéseknek van egy sajnálatos közös jellemzője: egyikről sem tudom, hogy micsoda.
Mindegyik bejegyzéshez tartozik részletesebb hibaleírás, ha megmondjátok, hogy melyik az érdekes, akkor arról berakom a részletesebb leírást.
-
King Unique
titán
válasz
Donki Hóte #18617 üzenetére
Az titok, hogy pontosan milyen verziószámú / buildszámú és kiadású Windows 11-ről és hogy melyik frissítésről van szó, 22H2 / 23H2 verziónál az e havi KB5034765 vagy egyéb frissítés, valamint hogy mi a sikertelen frissítésnél a hibakód pl. a frissítési előzményeknél?
A sikertelen frissítésnek lehet több oka is, pl. kevés szabad terület a C meghajtón (ez esetben értelemszerűen növelni kellene a szabad területet), egyes 3rd party antivírus és rendszerbuheráló programok (amit azok kikapcsolása vagy teljes eltávolítása megoldhat), rendszerfájlok sérülése (olyankor SFC és DISM ellenőrzés és hiba esetén javítás javasolt), Windows Update szolgáltatás és összetevők sérülése vagy nem megfelelő működése (olyankor pl. az ebben a leírásban szemléltetett módszerekkel lehet próbálkozni), stb.
-
Csorbi
addikt
válasz
Donki Hóte #18617 üzenetére
Erre találták ki az eseménynaplót, hogy megnézhesd a hibaüzenetet/kódot, és aztán nyomozhasd. Ennek hiányában mi sem tudunk segíteni.
-
A Win8 megjelenése óta nem találkoztam olyan hibával, hogy valami hivatalos Win frissítés nem tudott települni, erre a Win11 meglep egy ilyen problémával
Azt írja a drága az aktuális frissítés telepítésének 98%-ánál, hogy "Valami nem a tervek szerint sikerült, Nincs ok az aggodalomra - Módosítások visszavonása".
Mi okozhatja ezt a hibát?
(Bocsánat a képminőségért, egy TV-re kötött miniPC windowsa rendetlenkedik.)
-
válasz
Armagedown #18612 üzenetére
Driverek külön letöltve, Ethernet kihúzva, mint az XP Sasser időkben...lol
-
ViktorHUN
csendes tag
válasz
-
mrbego
aktív tag
válasz
Eddig nem is tudtam, hogy az internethez is kell driver...
-
Armagedown
őstag
Röhögjetek ti is egy jót, vagy szörnyülködjetek, temperamentumtól függően
Windows 11 Telepítése Profi módon 2024-ben -
deadwing
addikt
Belefutottam egy érdekes problémába, ami a következő: képmetszővel készített screenshotot a win képnézegetője hibásan nyit meg. Eredeti natív méretben megnyitva a kép értékelhetetlen krixkrax halmaz. Egyet ránagyítok akkor már jó. Full screen képernyőmentések viszont jók. Sosem láttam még hasonlót. Nvidiáról váltottam AMD-re, de nem a váltástól rossz, hanem kb 1 hét után kezdte... Valaki tudja mi lehet ez?
-
King Unique
titán
-
Csorbi
addikt
válasz
5leteseN #18602 üzenetére
Miért nem elég CSAK a 10, és ha úgy dönt, akkor majd felupgradeli 11-re?
Én nem bonyolítanám dual-bootokkal, főleg ha utána senki nem fog hozzáérteni azt visszaállítani egy OS-re nyom nélkül, maradéktalanul, és lehet újratelepíteni ismét.
Feltételezem ő sem ért hozzá, de ha mégis, akkor viszont nem venném el tőle a telepítés örömét sem a saját gépén. -
-
King Unique
titán
-
5leteseN
senior tag
Keresztgyerek ajándéknak menne a főleg használt elemekből épített szuper-PC.
Mivel nem tudom mire fogja-akarja használni, W10-et és W11-et is feltennék neki a 2GB SSD-re, kettős indíthatósággal(dual-boot), hogy majd kiválasztja és aktiválja már amelyiket akarja.Meg tudom csinálni(most még mindkettőt aktiválás nélkül)?
Ha igen, hogyan javasolt? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest