Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-11-10 09:03:07

LOGOUT.hu

Ezt érdemes elolvasni: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16158) King Unique válasza elder troll (#16156) üzenetére


King Unique
titán

A "mindenféle haxolás, megkerülés és egyéb móka nélkül Media Creation Tool-lal létrehozott telepítővel gond nélkül települ a rendszer" alapesetben akkor van. ha megfelel a PC a követelményeknek, ha nem, akkor már ez elején elakad.
Ha eleve van "megkerülős/haxolós" módszer, akkor ugye nem teljesen világos miért kérdés újfent mindez, ha szükség esetén trükközéssel eleve megoldható a telepítés nem támogatott hardverkonfigurációknál is.
Az előbbiekből logikusan következik, hogy ha megoldható nem támogatott hardverkonfigurációra is a Windows 11 telepítése, akkor nyilván nem kell lecserélni a jelenlegi PC-ket, gépparkot.
Azért céges szinten is szokták X évenként cserélni a gépparkot, ahol a Windows 11 hardveres követelményei manapság azért nem teljesíthetetlenek a modern PC-knél, sőt az UEFI & Secure Boot + TPM 2.0 annyira azért nem újdonság és már-már alap, ahogyan támogatott CPU-t is bőven lehet találni.
Ki tudja mi lesz majd 2 év múlva, az ügyben a Microsoftnál kellene érdeklődni. Ha ez, akkor lesz szívás a nem támogatott PC-knél, de valószínűleg lesz arra is kerülő módszer, mint ahogyan most is van.
Ha mindez továbbra is ekkora kérdés és dilemma, akkor egyelőre lehet jobb lenne inkább Windows 10-nél maradni, ami 2025. végéig, azaz még 2 évig támogatott a Home és Pro kiadásoknál.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 11 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.