- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
-
stickermajom
addikt
-
krealon
veterán
"Van ugye a NAS-on gyárilag egy Public mappa, ezen belül pedig Video, Kép és hang.
Csak ezekbe tudok pakolni, vagy mehet rá a PC-n megszokott saját mappaszerkezet?"A NAS-ba CIFS (SMB, Windows Network) feluleten belepve nem mappakat, hanem megosztasokat latsz.
Ha ide szeretnel ujakat tenni, akkor neked kell a NAS-on megosztasokat definialnod. -
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
-
BullZeye
veterán
Ez főleg cloud access-re van, és hálózaton belül, ha network accessként csatlakoztatod a NAS-t, akkor kér jelszót, és akkor érdemes olyat adni aminél mindenhez van joga.
Hogy hogy kell fogalmam sincs, tegnap hoztuk haza a TV-t, lejátszani lejátszik mindent (1080p Gyűrűk ura extended) az iso és br-eken kívül (azt nem teszteltem, de ez úgyis pcről megy).
-
BullZeye
veterán
-
stickermajom
addikt
-
Süvi
őstag
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Nyisd meg routeren a 80as és 443-as portot a STATIKUS IP-re beállított My Cloud IP-jéhez. Nekem legalábbis ez volt a problémám (a nincs internetes dologra). Meg ha mac szűrés van routerben, add hozzá a mac címét a kivételekhez, ebből nálam spec 2 MAC cím is volt, az egyiket hozzá adtam, és kiderült egy másik kellett volna, szóval ezeket ellenőrizd.
És ha nem akarsz szarul járni, akkor fölöslegesen ne resetelgesd, főleg ne full reset, mert az töröl minden adatot is a cloudról. Meg fölöslegesen ne indítgasd újra, inkább türelmesen nyugodtan.
-
drmotto
őstag
Most már azért kezdek izgulni.
Elapsed time: 01:17:18És fogalmam sincs, hol tart, mit csinál. Egy napocska forog, és ennyi.
Szerk: Felesleges, most találtam meg a wd oldalán:
"The device will perform a Full Restore which may take several hours to complete. Once complete, the WD My Cloud will reboot itself" -
PistiSan
addikt
Mivel Debian 7 fut rajta, szerintem ssh-n azt telepítesz amit akarsz. WD oldalán olvastam, hogy apt-get upgrade futtatás nem javasolt, mert tönkre teheti a custom Debian rendszert. Kicsit félve piszkálom ugyan ssh-n, nem szeretnék téglát csinálni belőle. Torrent kliens nagyon jól teszi a dolgát :-)
-
PistiSan
addikt
Milyen oprendszere van? --- Debian linux 7-es verzió
Ha NAS-router-Smart tv az útvonal, akkor nekem kell a DLNA cucc? --- Úgy gondolom, hogy kell.
Jól értem, hogy jogosultságot csak a főkönyvtárra lehet állítani, alkönyvtárra már nem? --- igen jól érted! Viszont csinálhatsz több felhasználót, és több megosztást is! Szóval lehet variálni ezzel is. -
drmotto
őstag
-
Alex91
félisten
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és kész is
A gyökérbe szerintem csak UI-ból lehet létrehozni a Shares opciónál.
Ne aggódj, nem lesz semmi valószínűleg, csak nem szabad erőltetni, mert azt a szívére veszi.
.