Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
1) Ne ess pánikba
2) Töröld a cookiekat
3) Ad Block Plussal tüntesd el az overlay-t, és írtam már mi a teendő, keress vissza (chrome szóra pl)
4) Ha nem tudsz mit tenni, és nem javul meg, most már eshetsz pánikba
5) Kerüld az újraindítást, inkább várj, ha eléred a vinyót rajta, amúgy ilyenkor 100%ban pörgeti pl lemezellenőrzést, és emiatt nem éred el UI-t, és ezért van fehér led, mert ellenőriz, ÁLLÍTÓLAG ha végig ellenőrzi vinyót helyreáll minden és boldogság lesz újra.
szóval elméletileg mostanra már jónak kell lenni, lényeg, hogy ne resetelj, ne csinálj semmit, hagyd dolgozni 1-2 napig max.(#247) Zjunior
Faszság, akárki akármit írt, éles tesztben 300GB adatnál hozta a 45MB/s írás sebességet 30k fájlnál.
És pechemre nálam már 2 WD My Cloud is járt, és mindkettő ennyit tudott. És ez átlag sebesség, azaz a 30MB/sectől kezdve ment 60MB/seccel egyaránt.Tegnap élesbe tudtam tesztelni, mert végre elértem külső hálóról is (443-as portot is meg kell nyitni, én hülye meg 8443-at nyitottam meg
). És azt kell mondjam akármikor telefonról eszembe jutott, hogy most akkor meg akarok nézni egy rész sorozatot, gyakorlatilag Android telefonon a kedvenc lejátszómmal 5 másodpercen belül már nézhettem is interneten keresztül a filmet. 720p sorozatoknál ez eltart 10-20 másodpercig, míg betölt, nettől függően, és utána akadás mentesen ment (kivéve mikor elfogyott az internet, mert olyan helyre tévedtem. (max feltöltésem 1,25mbájt, szóval nem épp izmos, de mégis elég.Windowson az a cinkes, mikor ugye wd2go.com oldalon bejelentkezem és mountolja a cloudot meghajtóként, és ilyenkor ha lejátszanám akkor nem lejátssza, hanem letölti a filmet, ez elég idegesítő dolog...írták, hogy miért, ettől nem lettem boldogabb, hogy tudom, hogy Windows hibája

De mivel 80%ban helyi hálóról használom, 2 napja 10 órán keresztül ment róla sorozat, és egyszer sem szakadt meg (streamelt, szóval ha megszakadt volna hálózat, akkor megállt volna a sorozat is, mert nem tölti előre túl sokat csak pár másodpercet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szóval elméletileg mostanra már jónak kell lenni, lényeg, hogy ne resetelj, ne csinálj semmit, hagyd dolgozni 1-2 napig max.