Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
PLaci58 #6196 üzenetére
nem volt semmi frissítés. Éppen Fertőrákos felől mentek Sopron felé, amikor a navi egyszer csak behalt... ezután semmi nem segített. Pár nappal később került hozzám, akkor láttam, hogy a flashdrive tök üres.
Most primo van fent viszont TTS Eszterke nem szólal meg. EGy mio720-ról tettem át a sw-t, amin tökéletesen műxik. N770-en is megy minden, kivéve tts. Van valakinek erre valami öteltet esetleg?
-
esox
senior tag
Sziasztok,
haverom n770-ese navigálás közben fogta magát és kiakapcsolt (Fetőrákos - Sopron között).
Hívott, hogy mi történt, mondtam neki, próbála resteleni, újraindítani...stb, de semmi nem segített. Tegnap ránéztem, hát a belső 2Gb mem totál üres volt.
Persze Ő nem törölt semmit, nem is volt pc-re dugva. Most rátettem a primo-t, minden normálisan működik (mondjuk eszterke nem akar megszólalni, csak Bori).
Történt már valakivel hasonló? Számíthatunk még ilyen rejtélyes törlésekre a jövőben is? A készülék kb 3 éves, akksija viszont nagyon jó állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Milyen asztali médialejátszót?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest