Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Magas szinten egy csomó frame nagyjából 1 skillesre redukálódik mikor egy ulti már nem elég kb. egy alap ellen megöléséhez sem. Ilyen a Nekrosnál a desecrate vagy Frostnál a snow globe amik a leghasznosabb skillek a csapatjátékhoz, de ettől még jó framek, sőt nélkülözhetetlenek is egyes szituációkban (Nekros pl. Survival-on a +oxigén drop miatt ugye, meg hát a +HP se utolsó szempont), szóval egyet értek, nem olyan rossz az Excalibur sem.
A másik meg hogy úgyis balanszolnak majd ha nagyon feleslegessé válik egy-egy frame, hiába OP most a Rhino/Nova/Vauban, majd jól nerfelik őket aztán sírhat a nép mint a League of Legendsben. 
Más: asszem sosem leszek rank 8-as, az a kikúrt ugrálós teszt sehogy sem akar összejönni.
Tecsőn láttam egy videót viszont ahol Novával teleportálgattak, de az asszem 10-es update-ről volt még, megoldható még úgy szerintetek a teszt, próbálta esetleg valaki? Még nem tudom kirpóbálni mert nincs Novám, de ha működne felcsillanna a remény, mert ez így kb. esélytelen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- Packeta
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik meg hogy úgyis balanszolnak majd ha nagyon feleslegessé válik egy-egy frame, hiába OP most a Rhino/Nova/Vauban, majd jól nerfelik őket aztán sírhat a nép mint a League of Legendsben. 
Tecsőn láttam egy videót viszont ahol Novával teleportálgattak, de az asszem 10-es update-ről volt még, megoldható még úgy szerintetek a teszt, próbálta esetleg valaki? Még nem tudom kirpóbálni mert nincs Novám, de ha működne felcsillanna a remény, mert ez így kb. esélytelen.