- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
Hogyne mester de ha ennyire megy neked hogy 100.000 ezüst lion körök mennek a jelenlegi 8.3 leo1-el
Hát akkor nyomjad ne fogd vissza magad irány a youtube csatorna simán 1millio forint bejönne legalább.
mint pl-tankelit gyereknek a wot-ba
1000 csatorna tag feliratkozó 1000forint havonta 1000x1000ft=1.000.000A Legotvarabb magyar wt csatorna is több ezer embert összeszed de semmi értelmes grindelést nem csinál szóval volna legalább 1000ember aki nézi főleg hogy most a wotbol is jönnek át.
-
Francia91
veterán
Az a Leo 1 7.3-as volt, a Marder is 7.3-as volt, a DF105 7.7-es, Raketenautomat szintén 7.7 volt... Csináltam 7.7-es presetet ezekkel a járművekkel, benne még a német BMP-1-es meg a Maus, tök játszható volt.... Erre felnyomták majdnem mindet 8.0-ába és 8.3-ba, mehettem 9.3 ellen masszívan...
Tényleg remek, igazad van
Leo 1 marhára nem olyan vasak ellen való, még stabilizátora sincs.... -
KROK640
nagyúr
Szerintem az meg pont különlegesen jó. Mert ugyan csak egy pilótát (és slotot) húzol, DE : azt a repülőt meccsenként háromszor viheted ki, így minden meccsben tripla eredményt hozol le (LB a gépfejlesztésre, és pilóta fejlesztés) kis szerencsével, de a végén egyetlen javítási költséggel! (Ha backupot is használsz ugyanazt a gépet akár hatszor is kihozhatod 6× LB-ért és pilóta XP-ért, miközben a javítási költség/idő még mindig egyszeres
)
Már megvan a Spiti, a B17G és a P51 is, de amíg nem kezdem el a RANK V-t fejleszteni, addig nem fogja megérni több gépet a presetbe rakni. -
csongi
veterán
A leo 1 lassu?
Probalkozz brittel..
3x lassabb stock allapotba, majd kifejlesztve mar csak 2* lassabb.
A spawn rol 1-300m elhaladas utan mar talalatot kapok, ekkor mar a leok huzzak a pontot. Nincs ertelme messzebbre menni. Lassu rosszul fordul serulekeny, A loszere szarul modellezett, a pancelja szinten..
A legszarabb nemzet, es a legdragabb.Van egy titkos favoritja a Falcon. Tobb foldi celt iktattam ki vele, mint tankkal.
. Pedig ezt is lassitottak.
.
Majd megint lejebb veszik ebbe biztos vagyok.
T55 egy kicsit ragos. Oldalrol mindent visz..
Kicsi kis doboz.Tovabbra is a fix spawn, es a fix foglalasi pontok a legnagyobb hibak. Statikus lesz a jatek.
-
Francia91
veterán
Az összes pályán kiherélték a jó lehetőségeket, amit sok esetben a domborzati viszonyok adtak. Nagyon jó helyek voltak, de megszüntették őket. Vagy odab*sztak egy nagy szikladarabot, hogy ne tudj felmászni, vagy piros zónává tették, és visszaszámol rajta.... Lassan ott tartunk, hogy egyenpályák lesznek, ha van domborzati viszony, azt nem lehet kihasználni, nem lehetsz kreatív.... Karélia, 38. szélességi fok, Amerikai sivatag. Közel-kelet, és még sorolhatnám... Mindegyik pálya domborzati sajátosságai ki lettek irtva, nem tudsz kreatív lenni, mert Gaijin nem engedi....
-
wednesday
őstag
Nagyon pálya függő.
Leo 1-nek szerintem dombos terepen van esélye a ruszkik ellen. Tud tolatni és jó az ágyú süllyedése. Sík terepen nem szabad oroszok ellen harcolni. Olyan szituáció kell, hogy ő még nem tud rád lőni, de te már igen.
Ezek a kombinációk viszont ritkák. Most lépkedjek ki meccs előtt, miden uptierből és városi vagy sík pályából?
Ez nonszensz.
Igen, az is probléma, hogy általában a vesztes csatából lehet több kill-el kiszállni. Volt, hogy csak javítok, mert lőttek motort, láncot, de mire meglett hiába nyomtam a W-t, lemaradtam mindenről.
-
wednesday
őstag
Az biztos, hogy br szinten, ami jó egy II. VH-s járműnek az már feljebb nem megfelelő.
A probléma szerintem az, hogy még alacsony II. VH-s br-ben játszik az ember, mindenki behozza szépen a PZIV-ét, Tigrisét, Párducot, T-34 stb. Nagyjából együtt is cammog a csapat, nincsenek nagy rések közöttük.
Ha le is rushol egy II. VH-s légvédelem, az sem tud annyi kárt tenni benned, főleg mert még jobban együtt vagy a csapattal.
Na fent ez a metódus borul. Szét van szakadva a mezőny, a gyors járművek megtalálják a réseket és one shotolnak. Mégjobban szétesik a mezőny és már te jössz vissza a második hullámban, de már a kezdőt lövik.
Ezekbe a br-ekbe még jobban kéne a csapatjáték. Nem feltétlenül kéne a pontok vonulási útján mennie mindenkinek mint a libák, hanem arra koncentrálni, hogy zárjanak a rések között. Még így is nehéz mert szemből is one shotolhat egy ilyen aranyos jármű. De, ha ezek megflankelik a csapatot, vége a dalnak.
-
wednesday
őstag
A német 9.3 szerintem élhetetlen. Az valami bermuda háromszög nekem. Valahogy át kéne ugrani.
Egyébként én sokat játszom oroszokkal. Őket is szétverik sokszor. Meg ezeknek a nemzeti oldalaknak egyre kevesebb a jelentősége realisticben. Egyre inkább arcade ez is, hiszen minden fába pakolnak már mindenféle tankot. Szovjetként sokszor szovjet tank lő ki, hiszen szembejöhet kínaiként, olasz-magyarként, svéd-finnként.
A német Tigris is elég gyakran kaphat Tigrist ellenfélnek.
-
csongi
veterán
Lion kell, most akcióba vettem meg kb a fél brit ágat
8,0 falconnal gyilkolok a tankokkal meghalok
Ez régen is így volt.
Egy kicsivel jobb most, a hangokat nagyon rendbe tehetnék.
lassan hang nélkül játszom.
Nem tudják optimalizálni a sebességet a hanggal.
Fél percig zörög a lezuhant heli, pedig már a robbanás hangja is megvolt.
A repülő tárgyakat hallani a talajról nagyon bugos.
De valamit ért a legutolsó belepiszkálás. -
-
wednesday
őstag
Lehet, hogy így van nem tudom.
"legyen 3 kill egy TD-vel. Ha az megvan, kilép, megy a következőbe.
Meg amúgy ha már látom hogy bukó a meccs, én se szoktam visszajönni csak azért hogy 3mp után kilőjenek és fizethessem az extra javítást."
De itt konkrétan azért bukó a meccs, mert 3 perc után már nincs meg a fél csapat hiába volt meg a fölény.Egyébként én vissza szoktam menni, ha ráálltak a spawn pontra. Onnan még összejön 1-2 kill. Sőt egyszer így nyertünk meg egy meccset. Nagy fölénnyel betolták mindkét 2 spawn pontot, csak olyan birkák voltak, hogy ráálltak a pontra (senki nem maradt hátrébb). Ahogy jöttünk vissza páran mindig lőttük ki őket, így volt pont visszajönni (ehhez persze kell az, hogy nekünk legyen elég járművünk). Itt ott éledtünk fel, aztán próbáltak cikázni a 2 pont között és kapták az ívet. Aztán ők fogytak el és nyertünk egy 100%-osan elveszített meccset.
-
BerserkGuts
addikt
Nem hiszed járj utána
De segítek mert lehet nem voltál még a gyakorlóban:
Ráadásul APHE-vel lőttem még csak nem is APBC
De így is jól bírja mert simán átrepült az acél padlószerkezeten ami nyilván nincsen ott mert akkor már onnan kezdené kettévágni repeszekkel együtt már az AP valami ilyesmit [link] csinál csak amitől nem fog működni a motor de a játékban no problem többet lőjél oda mert számolja neki a HP-t.
https://youtu.be/pFSIu7CyawI?si=OJz5MaIuogzj0QaV&t=119De csak a moduloknál vagy a legénységnél hajlandó sebezni ha eltalál valamit utána jön a random generált szórása minden lövésnél lehet akár másabb is ha olyan a szög és ahogy neki tetszik annyi legénységet visz vagy sem magával.
itt feltolom hogy szintben legyünk a padlóval de elkezd valósághűen pattogni felfelé xD
Végre szintbe próbáltam állni nagyjából hogy átlőjem párszor APHE-vel ami elvileg robban
valójában nem csak több sebzést számol az eltalált modulnak vagy legénységnek.
Amiből lehet akár az RNG random generált szóródásból újabb legénység vagy modul sebzés is akár de ha nem találsz el valamit addig beszoptad a nagy gaijin banánt ennyi a játékÉs ettől jobban nem lehet feldugni a csövet oda de próbáld ki APBC-vel mennyire jó móka
-
KROK640
nagyúr
Nekem pont akkor jött egy céges kiküldetés, ami miatt elhalasztottam az egészet, pár héttel. De még örültem is, mert mondom több pénzem lesz VGA-ra, elképzeltem ahogy nem a 60-70 ezres hanem a 100 ezres kategóriába is körbenézhetek, közben talán az árak is lejjebb mennek, tiszta haszon lesz.
Erre mire hazajövök már a 70 ezres VGA is 120 ezer... Jó biztos karácsony miatt, majd veszek januáran... erre akkor még nagyobb drágaság jött -
laskr99
addikt
Most felhúzni a gépeket egyszerűbb itt, mint fentebb írtam, 1 gép fejlesztésre elég az rb, ott most volt egy trükkös meccs. 1 embert sikerült P36-al elkapni(ritkafos). Majd 2 ember maradt tőlünk, tőlük. 2 P36 az egyik én, egy P39 talán orosz mert valami prém volt, meg egy Spitfire. Mivel nem voltak meg, lövöldöztem az ellen célpontokat, légvédelem, tüzérség IL2 AI repcsik, majd megjelent a 2 jómadár. Én kicsit ki voltam fogyva, iszkiri vissza a bázisra, a spiti elkapta a másik srácot, mert ő belement a harcba, a P39 meg jött értem. Szépen bebújtam a bázishoz, ott köröztem, visszafordult, tudtam,hogy ahogy landolok elindul. 2mpnél volt 1500 méterre tőlem, mázli, kiszedte a légvédelem(ez volt a célom) majd jött a spiti ami felszálláskor 1 kilóméterre volt és gondoltam hátha sikerül annyit billenteni,hogy kiszedjem, de a légvédelem megtette, én meg hassal a földben voltam, de nyertünk
-
KROK640
nagyúr
Aha, neked is meg laskr99-nek is köszi.
A lényeg, hogy 7 éve és 23 napja van meg ez az accom, nem kevés kigrindolt dologgal (repülős fronton egyedülálló. és ezt kb jó eséllyel állíthatom, főleg h AB grind van mögötte), szal nem most kezdenék olyasmibe ami akár csalás / BAN alapja is lehet. Még 30-50 ezer GE se érne meg ennyit ... -
csongi
veterán
Ezzel sokra nem fogsz menni
Júliusi adatok. Ha lehet nem frissnek nevezni akkor sztem azok.
Igaz az előző hsz-be nem voltam egész pontos. Földön Kb BR6,0 tól felfele( Szinte csak Britekkel tolom) Levegőbe valahol a 4,0 tól felfele már eléggé eltolódnak az arányok, köszönhetően a többi nemzetben lévő prémium gépeknek.Sajnos a csatáim 60-70% legalább a 0,3br-el feljebbi besorolásba esnek. Erről sin statisztika, kb soha nem is lesz
. Ezen belül valahol az 50% meg 1br-el van feljebb.
Földön és levegőbe Br7,7 -8,0 tól akkora eltolódás van technikailag, hogy érdemben vagy reggel vagy éjjel lehet egy stokos eszközt költség veszteség mentesen fejleszteni.
A fő időszakban prémium nélkül iszonyat veszteséges.
Nincs statisztikázva, a Br szerinti nyertes csaták aránya sehol.
Ezekből az adatokból nem lehet megtudni.
A magas BR veszteségeit, költségeit, vesztes csatáit a kisebb br-be kompenzálom.
Ezért van az átlagos statisztika 50%hoz közel.
De a mögöttes tartalom nincs felfedve.Valamikor régen napvilágot látott egy statisztika ami a Gajin soraiból került ki.
A nemzetek nyerési % volt kimutatva. Soha nem került elő többet ilyen.
A németek a Földön pariba az Orosszal, első helyen volt. Levegőbe meg egyedüli első volt.
Utána többiek. A britek a sereg hajtók.
Az földi járművek közel 90% alól van modellezve.
Ez van, akkor is maradok ezeknél a szigetlakóknálGrat a jubiláláshoz,
-
csongi
veterán
Az egy BR-el lentebb lévő tankokat átüti, és sebzéssel pont elég, hogy utána szenvedjen a földön. Nagy rémület azért nincs
A G91 elég aljas húzás volt levinni
A prémium teknikák szép számmal kerültek lejeb.
Jópár spitit csak feljebb vittek.
VC felment 5,0 a G56 lejött 6-ba, semmi esélye ellene. És tuti feldob hozzá. Eddig is feldobott 5,3tól. Az 5,7 es gépekkel sem sok esélyem volt ellenük. Az MK24 felment 7.0ba. Borítékolt Jetek ellen megy csak.
A G 56 os ideje most jött el. Drága javítási költség, de kitermelheti vele az ember.
MK24-el eddig is rizikós volt , ezután esélytelen sztem. -
Francia91
veterán
BearCat-tel még akkor játszottam, mikor aránylag új volt, és nem full jet csapat ellen mentem. Valamint Reál CW-ken egészen használható gép volt. Horten addig volt jó, amíg full HVAP-T befűzése volt, aztán a módosítás óta használhatatlan lett tankok ellen. A Kugelt is így nerfelték, annak is volt full HVAP-T befűzése, nerfelni kellett....
-
KROK640
nagyúr
Mindezt pontosan tudtam, sőt még azt is, hogy nem +- 1,0 hanem +- 1.3BRig ad ellenfelet. (ABben legalábbis, ha azóta nem változtattak, de nem hiszem).
A másik, hogy ha valaki egyedül hoz be gépet, akkor azt automatikusan 0.3-al kevesebbnek számolja így pl egy full 5.7-es presettel is simán találkozhatok 7.0-7.3(?)al is. -
csongi
veterán
Jo cetka. Akciosan megeri megvenni, ha bejon az a repulesi stilus.
Jo elmeny korona szinten szaguldani. Es zuhano gepeken kivul nem igazan ernek utol.
Persze akad csoda pilita aki a Szu6 al szembol utanam fordul, es kritel. A tavolsag meg 600meter mikor hatra nezek.
Erdekes :). -
KROK640
nagyúr
lehet, hogy azt kéne megszoknom, hogy állandóan körbe-körbe nézegetek a kamerával mint valami hülye, csak hát ugye úgy még nehezebb vadászni meg a célpontokra összpontosítani. De jó tudni, hogy akkor ezekszerint semmi más nem jelzi, hogy rakéta tart felém...
Szívesebben játszok alacsony tierben, a játéknak szintjei vannak, egy ideje ezt észrevettem.
0-2.3 a legnagyobb fun
2.3-4.0 fun
4.0-6.3 fun, a legtöbb engem érdeklő repülővel, de a teteje már csíkos sokszor F84B-k és egyéb ledobált JETek miatt
6.3-7.7 Jet tier, még játszható de az élmény elmarad a korábbiaktól, itt még van esélyed fejleszteni azért a gépeket, noha nem gyorsan
8.0-10.0 élhetetlen és játszhatatlan szar. vagy valamit nem tudok * Nemrégiben összeraktam egy 9-ás USA presetet, de rájöttem, hogy csak SL kidobás volt.* De vegyünk egy példát : F9F8, 8.3-as gép USA
Mi kell ahhoz, h ogy irányítható rakétát kapjon?
2×29000 + 2×16000 + 2×24000 + 2×31000 + 31000 = 231000 LBSokat ugyan nem játaszottam még ezzel a géppel (és csak ABben) de átlagosan 60-140LB-t szerzek vele meccsenként prémiummal. Az egyszerűség kedvéért vegyük ennek a számtani közepét 100-at. Rakéta nélkül aligha van esély ennél több LB beszerzésére, persze lehet, hogy csak bennem van a hiba.
na, haladjunk tovább akkor a számokkal : tehát ez azt jelenti, hogy 2310 meccs szükséges ahhoz, hogy az említett gép használható legyen ami alatt (full stock áron számolva, tehát a valós ennél több!) 6468000 azaz amjdnem hat és fél millió SL megy el a gép javítására, míg a 2310 meccs 5 perccel számolva is 192,5 óra, vagyis valamivel több mint 8 napnyi tiszta játékidő. Mindez prémmel...
Na, ezért vagyok vele úgy, hogy pénzkidobás volt ez a preset, meg hogy nekem nemigen lesz egyhamar ez kihúzva (kb sose) és igazáén nem tudom mire gondoltak Gajinék mikor ezt kitalálták, hogy ki fogja lejátszani. Másik oldalról, 33 euronyi (cca 11800ft) GE-ből ez kihúzható, ha jól számolom, szóval azt hiszem meg is van(igaz, ez csak egy gép és az sem fullos, csak van irányított rakéta). (vagyis ha magad húzod ki, akkor kb 61ft-os órabéren vagy, tehát a hülyének is megéri inkább megvenni)
Amúgy számolgattam már régebben is, és tényleg simán forint milliókat el lehet locsolni erre a játékra, főleg ha valaki magasabb tierben akar érvényesülni.
-
SpaceJam
aktív tag
Igen, valószínűleg ez lesz a különbség, hogy ő nem követős zoom-ot használ, mert úgy képtelenség célozni. Az kizárólag arra jó, hogy ráless gyorsan, hogy merre áll az ellenség.
Eddig én az Y-t használtam az extra zoom-ra, ami persze kombinálható a Shift-tel, így követősen is működik meg simán is, de nekem a normál zoom-ot kellene tudni simán beadni. Akkor körbenézek a beállításokban, köszi!
-
Malibutomi
nagyúr
Mondjuk ha valaki tapasztalt van hogy mar az elejen latja hogy retard csapatot kapott...pl az egesz csapat egy oldalra megy terkepen es te mar latod a kezdesnel hogy 3 perc mulva az ellenfel spawncampelni fog mert siman atkocsikaznak az ures oldalon. De hiaba irod be semmi reakcio vagy max egy kussolj ne parancsolgass itt a reakcio...aztan persze az tortenik ami varhato.
-
csongi
veterán
Nalam FPS probelmak is vannak.
Ping es Pl kb minden 3. jatekba fellep.
Mindegy mi van nyitva.
Nekem az R5 2500 orajel generator csinalja a gebaszt.
Az VGA driver sem eppen a legjobb a baratja a jateknak. :).
A motor is meger egy miset.krok640
8 magoskent terjedt el. 4 blokk es blokkok felezve vannak.
AMD is nyolcmagoskent nevezi. Egyszerubb nevezek.
De fizikalisan 8 szalon futtat, es nem emulalja azt.
Ezert is tud a mai napig szepen teljesiteni.
Ha a feljesztok ezt figyelembe vettek volna es kihasznaltak volna akkor jelentektelen elteres lenne az Intel cpu kozott.
De ez mar a mult, akkor nem tettek meg. Ma mar beszivargott a programokba ez a kodolas, igy ma is eletkepes a CPU. A mai jatekokban jobban helytall, mint a nagy gamer rivalis i5.
Ennek a jateknak meg mindegy, cellovoldeben 3 placas lenne egy ilyen motor. :).
Mar persze ha tudod mi az a cellovolde :) ;) -
KROK640
nagyúr
"1660Ti (LOL, ez utóbbit novemberben vettem újonnan 220EUR-ért, most kb. a duplájáért tudnám eladni)" - igen, sajnos ez most ilyen. Én is pont október végén, ugyanezt a kártyát nézegetettem, aztán halasztanom kellett januárig amire úgyelszálltak az árak, hogy már inkább nem vettem.
-
SpaceJam
aktív tag
Tényleg, az sok játéknak nem tesz jót, ha a háttérben fut böngésző (a Chrome meg különösen gagyi azok közül is).
SSD van egyébként? Bár a procit is eléggé meg tudja fogni. Nekem 8 magos, ősi FX-8320-asom van, lehet, ezért nem tűnik fel az ilyesmi. De azért a Facebook-os és a YouTube-ot így is bezárom, ha nyitva lennének.
-
Francia91
veterán
Mentem olyan gépekkel is, de nekem az M2 Browning jobban bejön. Nyilván egyéni preferencia
. A full API-T befűzéssel pici találat, és gyullad ki az ellenséges repülő. Egy meccs alatt nem kell leszállnom, maximum csak javítani, ha a bombázók annyira megszaggatnak, vagy ha muszájból fűnyíróznom kell (csapat halott, Light Lillboxok irtogatásával meg tudom nyerni a meccset sokszor, ha én maradtam egyedül)
-
KROK640
nagyúr
Ugye nem hiszed el, hogy összesen két meccset mentem RBben eleddig a TU2-vel? Azt meg ugye pláne nem gondolod, hogy esetleg netán 2RB-t mentem egész életemben?
De ahogy írtam az előző post végén, sajnos a TU4, a B29 egy cipőben eveznek, fel lettek dobva olyan magasra, hogy top jeteket kapjanak simán a meccsbe. Véleményem szerint az egyik legfontosabb az lenne, hogy ezek a gépek maximum 6.0-6.3 magasságába legyenek elhelyezve (az amerikai bomber vonalon amúgyis minden túl van BR-ezve a 2.7-es B34-tól felfelé - legalábbis arcadeban - minden bomber nyugodtan lejjebb mehetne egy egész BR-t).
A másik, hogy ilyen rakétás gépeket csak hasonló rakétás gépekkel dobjon össze a rendszer. A jelenlegi állapot teljesen élhetetlen. Most nem tudok mit csinálni, mint lenyugdíjjzom a TU4-et a már 8 meglévő (és a még hiányzó 5) modifikációjával, teljesen mindegy, hogy egyébként van-e személyes kötődésem a géphez, vagy mégis miért szerettem volna vele játszani. gajin döntött... ugyanezt kell tegyem a B29-el (szerencsére még akkor kihúztam mikor 6.3-as volt, ahová való volt).
De ABben 5.7-en a Privateer is teljesen halott, nem mintha a B17 5.3-on nem nevetséges lenne (a DO217 0,6BRel alacsonyabban 1,5ször gyorsabb 2× annyi bombát visz... de hát ugye ilyenektől nem mentes a játék, sok érdekes példával tudnék még szolgálni).Nem értem miért jó, hogy elrontanak meglévő dolgokat?
(mondjuk a menüt meg a GUI-t is elrontották, régen meccs közben meglehett nézni milyen boostere van vagy épp mennyi prémium van még hátra? na most 2.X-el ezt is elvettél tőlünk, de az 1.69 óta óhajtott chates üzenetek mellé az időbélyegzőt még mindig nem sikerült elkészíteni, ahogy azt sem, hogy csata közben meglehessen nézni a kötvény feladatot és annak állását ... ) -
SpaceJam
aktív tag
Én még sosem tudtam egyiket se megcsinálni, a fele infó rejtve van, nincs olyan, ahol a haladást lehet látni. Ha kedvencnek jelölök egy feladatot, akkor ki tudja, hova tűzi ki. Teljesen értelmetlen a felülete, pedig vagy 4-5 éve tolom. A Corsair tetszene, de megint fogalmam sincs, hogy mi kell hozzá.
-
csongi
veterán
És motor sem a mai darab. Az API támogatás is elhallgatott.
Az új effektek jól néznek ki, de egy gép a földbecsapódásnál elég silány pixelhalmazzal is tud égni. Mások is panaszkodnak az FPS fogyásra.
Légiharcban közelről megsemmisített gép grafikájától nekem is laggol az egész.
RX580 8Gb.
Pedig akkora hej de nagy vizuális látvány nem tárul a szemem elé.
Ráfért egy kis ráncfelvarrás éppen. De jobb lett volna az ordas nagy bugokat kijavítani aztán mehetett volna a VPS fényezése, a csodafelhőktől kezdve a többiig,
De sikerült megint egy adag Bugot beletenni.
A CPU tulajdonképen dísznek van a gépben, meg a memória is.
Régi a motor alapja. Ezért kellene új motor. A többmagos CPU-k támogatása, a memória sebességek kihasználása, a fejlettebb API támogatása..
A 6,0 vizuális javítást hozott, érdemben semmit. Vegyél vissza a beállításokon és ugyan úgy fogsz játszani. A játékban a butább grafikával játszók egyébként is előnyt élveznek.
Ezért a játékért felesleges fejleszteni szerintem. -
Francia91
veterán
Némettel 6.7-ezek, 10-ből 5-6 meccs nyerős, a többi 3 perc alatti darálás az ellenfél részéről. Viszont ugyanígy német top tierrel 10-ből 9 meccs bukta. Legalább 6.7-ben van esélyem, de top tierben konkrétan nulla
A Caernavon nehéztank, a Centurion a közepes tank. Viszont tény, hogy nagy igazságtalanság, hogy a britek már 5.7-től stabilizátorral szaladgálnak, Te meg csak a második Leo-nál kapsz stabilizátort 8.0 táján
Downtiert nem láttam vagy 4 éve, így erről nem álmodok
Olyan 10-ből 8 meccsen +1.0-át kapok... -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Igen, én is ezt gondolom.
Causual vagyok, azért az arcade mindig is közelebb állt hozzám, akármennyire is kevert módon játszok már évek óta.Ez a jó gondolkodás. Én kombinálom, amikor olyan van, akkor grindolok (úgysem anynira szempont, hogy "élvezetes" legyen aj áték, inkább csak a haladás) amikor meg a többiekkel nyomom akkor mehet az h élvezzem is
-
SpazzMaticus
tag
Jajj elnézést hogy rinyáltam kicsit mert tényleg kevés szabadidőmben nem grindelni akarok.
Amikor még volt, évekig játszottam ilyenekkel, tudom milyen az hogy megdolgozni egy top járműért, WoT-ban számtalan CW-tankom van stb...
Szeretem a repülőket, szeret(ném) játszani ezt a játekot, mert a "fullsim"-ekre már szintén nincs időm.
De az a véleményem akkor is, saját tapasztalatból, hogy főleg itt a Gaijin játékokban de máshol is (aWoT-ban is durván) "túl nagy lett az étvágy" a készítők részéről, és minden módon nehezítik azok életét akiknek mondjuk már nem életcéljuk hogy sok tízezer, százezer forintot elszórjanak, hanem mondjuk csak játszani szeretnének kicsit...
Persze majd jönnek mindjárt az okosok akik arról is kioktatnak hogy "sose költöttek rá azt mégis haladnak", csak azt felejtik el hozzátenni hogy nem heti össz-vissz 6-8-órát nyomják hanem ennek az öt-hatszorosát minimum, vagy kamuznak mert én is olvastam a vonatkozó fórumokat itt is, máshol is, és karácsonyi és egyéb akciók során csak a hozzászólások alapján több tíz "millát" toltak itt bele az emberek a Gaijin pénztárcájába. Vissza lehet nézni nyugodtan, lehet összeadni.
Félreértés ne essék, nem turkálni akarok én más pénztárcájában, ez mindenki magánügye, meg nem is irigykedem mert magam is megtehetném hogy akár havi több 10-ezret is ilyenre költsek, de mint mondtam nekem ez már nem célom, sajnálnám rá, és inkább másra költöm.
És még ésszerű keretek között támogatnám sőt támogattam is az általam kedvelt játékok készítőit, de azért már" havi adót" én nem vagyok hajlandó fizetni, kicsit azt érzem hülyére vennének ha tudnának, szerintem akkor is pofátlan az "árazása" ennek az "ingyenes" játéknak mostani helyzetében.
Ingyen meg ne haragudjatok de az én időmmel akkor is egy vég nélküli grind, és itt még a "free XP" is pénzbe kerül. Na ez nekem már az - " Akkor elmentek ti a picsába"- kategória, de kinek mi az "ingerküszöbe"
És a kezdetekkor messze kultúráltabban adták elő ezt a részét...De ez csak az én véleményem, elmondtam, nem fogom "telesírni" a fórumot nyugi, csak reagáltam egy hozzászólásra.
-
Francia91
veterán
-
KROK640
nagyúr
Nekem már volt ilyen a német fámon (legalábbis ki volt hozva minden repülő). Aztán szerencsére nemsoká raktak be újabb kihúzható gépeket.
Amúgy azt kell figyelembe venni ha LB booster van akkor grindolni kell (meg ha prém van érdemes) de amúgy sokszor lehet csak úgy élvezetből is játszani (pl SL boosternél pont kiászolt presetekkel érdemes jönni olyanokkal amikkel élevezet a game --- az más dolog h mostanában a játék azokkal sem élvezet engem annyira)
-
KROK640
nagyúr
Akkor addig érdemes ABben menni, ott nem olyan vészes.
Ellenben 6.7 felett nagy szívás az AB mert elég nehezen talál gamet (a 8.3-as németzetemmel pl fele a játék, fele keresés majdnem
) de valahogy jobban szeretem a z AB-t akkor is.
Na meg nem mindegy, hogy egy booster hány gépre vonatkozik. Ezekben a magasságokban már egy 3-500%-os booster is alig észrevehető fejlődést produkál a gépeknél, akkor legalább többre menjen.Röviden, igencsak szomorú lennék ha ezután RBbe kellene mennem eggyessével fullozni a gépeket...
-
csongi
veterán
Csináljak statisztikát belőle?
Hidd el fájna. 3év alatt azért meg lehet figyelni jó pár ismétlődő vagy beállt dolgokat ebbe a játékba. Szerdán átüti a páncélt a csötörtökön már nem.
Igen tudom, elfelejt az ember lőni. Jah nem a Skilesek sosem, azoknak mindig megy minden flottul. Vagy nézd meg a Streamereket. Lagg nélkül fut a játék.
Persze igen, corei 256 gépekkel játszanak, amit az enterprise űrhajóról kaptak.
Ne legyél elfogult. Ez egy kínai pénztámogatott Orosz rendszer.
Mit gondolsz foglalkozik bárki is egy Free játékos észrevételével, vagy a fizetős, és stream játékosoknak a sírását hallgatják meg?Egy Bugot nem tudunk le jelenteni, mert nem érti a support.
Válaszban leírta, a szervert visszanézve nem ugyan az látja mint a játékos.
Mint ahogy a visszajátszásoknál is meg magyarázzák az idő elcsúszást.
Sírok ettől az üres bullshit dumától. Ez van nem lehet tenni semmit.Nem kell össze esküvés ehhez. kipróbáltuk Orosz Ip-vel. Voltak csodák.
Ez egy program, és azt tesznek egy Béta játékkal amit akarnak, SEMMI kötelezettségük nincs. Az életbe nem foghatóak meg jogilag. Hiába fizetsz, sosem nyernél pert.
Amikor Nulla felelősség vállalás van, akkor pont ilyen helyzet áll fel.
Mit gondolsz egy játékbesorolás milyen algoritmusokat futtathat?
Nem a skriptet írják rám. Hanem a skripthez társítanak.
Angol nyelven sérelmezd a Gajint egy pár napig, és pakk befigyel egy tiltás.
Nézd meg az adatlapokat, a páncél elemzést, vegyél egy stoppert a kezedbe, és lám csodákat, semmi közük egymáshoz a dolgoknak. Gyenge ehhez ez a motor, hogy rendesen számolja ezt a mennyiségű változót.
Olyan ez mint a gép lottósorsolás.
Ember írta ezt ember üzemelteti, és emberi haszon van benne. Itt nincs helye az egyenlőségnek,vagy az érdek függetlenségnek.Tőlem aztán védheted őket.
nekem nem oszt nem szoroz.
-
PAtr0n
addikt
Nekem egyszer crash után az összes nemzet gondosan beállított preset-ét törölte, az első alap preset meg átneveződött valami cirill betűs katyvaszra.
írtam a supportnak, persze nem tudták visszaállítani server oldalról, mert ez kliens oldali.
Szerk:
Így néz ki azóta is, kábé ott kezdtem a játékot is elengedni: -
-
KROK640
nagyúr
Én arcadeban is látom, hogy egy csata mikor érdemtelen a folytatásra. ha pl azt látom h az első 2-3 gép kb semmit nem teljesített (0 dolog, vagy max 1 assit/földi) akkor elgondolkodok h a további gép kihozása helyett, kilépjek És beszokott jönni, az utolsó 1-2-3 gép már ilyenkor nem szokta megmenteni a csatát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged