Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ugye nem hiszed el, hogy összesen két meccset mentem RBben eleddig a TU2-vel? Azt meg ugye pláne nem gondolod, hogy esetleg netán 2RB-t mentem egész életemben?
De ahogy írtam az előző post végén, sajnos a TU4, a B29 egy cipőben eveznek, fel lettek dobva olyan magasra, hogy top jeteket kapjanak simán a meccsbe. Véleményem szerint az egyik legfontosabb az lenne, hogy ezek a gépek maximum 6.0-6.3 magasságába legyenek elhelyezve (az amerikai bomber vonalon amúgyis minden túl van BR-ezve a 2.7-es B34-tól felfelé - legalábbis arcadeban - minden bomber nyugodtan lejjebb mehetne egy egész BR-t).
A másik, hogy ilyen rakétás gépeket csak hasonló rakétás gépekkel dobjon össze a rendszer. A jelenlegi állapot teljesen élhetetlen. Most nem tudok mit csinálni, mint lenyugdíjjzom a TU4-et a már 8 meglévő (és a még hiányzó 5) modifikációjával, teljesen mindegy, hogy egyébként van-e személyes kötődésem a géphez, vagy mégis miért szerettem volna vele játszani. gajin döntött... ugyanezt kell tegyem a B29-el (szerencsére még akkor kihúztam mikor 6.3-as volt, ahová való volt).
De ABben 5.7-en a Privateer is teljesen halott, nem mintha a B17 5.3-on nem nevetséges lenne (a DO217 0,6BRel alacsonyabban 1,5ször gyorsabb 2× annyi bombát visz... de hát ugye ilyenektől nem mentes a játék, sok érdekes példával tudnék még szolgálni).Nem értem miért jó, hogy elrontanak meglévő dolgokat?
(mondjuk a menüt meg a GUI-t is elrontották, régen meccs közben meglehett nézni milyen boostere van vagy épp mennyi prémium van még hátra? na most 2.X-el ezt is elvettél tőlünk, de az 1.69 óta óhajtott chates üzenetek mellé az időbélyegzőt még mindig nem sikerült elkészíteni, ahogy azt sem, hogy csata közben meglehessen nézni a kötvény feladatot és annak állását ... )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest