Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Srácok, a szerver visszajátszás csak nálam nem megy?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Vagy ott a másik opció: Mivel nem tudok védekezni a repcsik ellen, legyen egy gyorsgomb, amivel átváltok játék közben légvédelemre, és akkor fel tudom venni a harcot a repülőkkel. Na, ehhez mit szólnak a repülősök? (Persze tudom, hogy ez nem lehetséges, mert mi van akkor a bent maradt tankkal?) De enélkül én vagyok a hernyó, a repülő meg a veréb.
Laskr99: este megnézem. Nekem olyan hiba van, hogy T+8 -ra köszönöm helyett sorry-t mond.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Nem, valóban nem tetszik a válasz, mert így kacsavadászat az egész. Megyek az M109-el, vagy a Nashorn-al, lecsap egy sima vadász gépfegyverrel és végem. Még bomba se kell. És nem tudom leszedni, mert okosak ezek már, nagy magasságból zuhanva jön, nem tudom odafordítani a géppuskát.
És pont én nem kempelek, nem sarkozok, megyek a célra. Az más tészta, hogy sokszor egyedül vagyok, franc tudja hova tűnnek a többiek. És nem jövök be légvédelmivel, ugyanis nem arról szól a játék. Tankos, nem repcsi lelövős.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-
7Sony7
addikt
Hát gyerekek... Még mindig azt mondom, rohadjon meg, aki a tankosba beengedte a repülőket. 12000 fontos bomba. Olyan, mint egy vadász szimulátor, ahol én vagyok az őz.
0% esély, gratulálok.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz csongi #16439 üzenetére
Én is mentem egy kört. Tulajdonképpen azt sem tudtam (tudom) mit kellene csinálni. Mentem, kilőttem valakit, kettőt asszisztáltam, összeszedtem pár nemtommit, és irány kifele. Viszont nem tudom mire volt ez jó. Több ellent nem is láttam, rám se lőtt senki. Sok értelmét nem láttam, de tetszett, hogy végre van sebesség. Viszont a por... Azt átvehetnék. Tetszett, hogy néha nagyon lecsökkent a látótávolság.
-
7Sony7
addikt
Neken azt mondja már meg valaki, hogy a bmp-1 rakétáját hogy kell irányítani? Nekem elrepül jóval a cél fölött. Nem tudom úgy irányítani, mint a marder rakétáját. A tesztpályán szépen tudom irányítani, de a rendes játékban nem.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Srácok, az miért van, hogy a Marder- ből kilőtt rakéta néha beleáll a földbe előttem? Vagy megy a tank felé, aztán egyszer csak elkanyarodik?
Meg úgy tűnt, van olyan tank, aki észlelte a rá indított rakétát. Ezt is jelzik a modernebbek?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Az egyik pályán megjelent egy drak0sha felirat, és ugrált összevissza. Ez mi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz BerserkGuts #16305 üzenetére
Értem amit mondasz, és igazad van, csak lehet engem az átlagosnál jobban bosszant az ilyen. De értem, megszoksz vagy megszöksz.
-
7Sony7
addikt
Basszus gyerekek, csak én vagyok naiv, és ez a játék tényleg nem tudja kiszűrni a csalókat? Mindenki csinálja, csak én nem? Jó, persze, nem mindenki, de értitek. Minden héten van egy ilyen, aki átlát a falakon, dombokon.
-
7Sony7
addikt
Nicsak, milyen adok-kapok ment itt, tiszta szappanopera.
Amúgy ez a "Ne2p" ez egy csoport, vagy mit jelent?
-
7Sony7
addikt
válasz csongi #16280 üzenetére
Igen, ezt sem értem. Van, hogy első vagyok, (jó, nem sűrűn, de van) a következő meccsen meg 2 perc alatt kétszer nyírnak ki.
Jó ez a videó, vissznézéskor én is látok ilyeneket. Megnézem néha azokat, akik sok killt hoztak, hogy csinálják, hogy tanuljak. Megy, lő, megy, lő, még csak célba sem veszi senki. Átmegy egy mezőn, senki nem lő rá. Szembe találkozik egy ellennel, 2 másodpercig sem lő az ellen, ő meg így kilövi.
Én: bujkálok, kidugom az egyik lánckereket, puff, kilőttek. Ha megpróbálok átmenni ugyanazon a mezőn, hárman lőnek rám egyszerre. Még megyek az a pont irányába a kiindulási pontról, és hátbalőnek. Szóval érdekes ez, az biztos.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Rohadna meg az összes köcsög, aki átlát a sziklákon...
-
7Sony7
addikt
válasz Kotomicuki #16239 üzenetére
Ja! ja. Azt ellenségnek nem szeretem. :9
Srácok, hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha fejlesztek, és később kisebb br gépekkel szeretnék menni, ne kelljen eladni az újakat? Látom, hogy van ilyen járműkészlet, de nem tudom hogy kell.
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz Francia91 #16227 üzenetére
Persze, én is szerettem használni, miután megismertem. Csak nem olvastam el a "használatit" Az első lövés után, nézem a folyamatjelzőt, ahogy tölt befele... Még mindig, még mindig. Viszont ha eltaláltam, annak nagyrészt annyi volt. Csak meglepő volt a borzalmas lassúság, főleg a Bt 5; Bt 7 után.
Basszus, most látom, te franciául játszol? Adsz a nevedre!
Ja, most zoomoltam rá, német? Ellenálló vagy?[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz wednesday #16222 üzenetére
Nem tudom. Én eleve nem is engednék spawn- ra lőni, undorító dolog. Nem is szoktam, nem bírja a gyomrom. Én úgy oldanám meg, hogy a spawn-on beül sebezhetetlen legyen aki onnan indul. Nem értem, milyen logika alapján hozzák meg ezeket a döntéseket.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz wednesday #16178 üzenetére
Úgy látszik erre figyelni kell. Csak hát a legrosszabkor tesz át a másikra. A csata hevében meg csak azt figyelem, hogy gyorsan vissza.
Csongi: Ja, hogy felderül, azért? Akkor se értem. Én tudom honnan lőtt ki, mutatja a killcam. Azért, hogy nehogy kilőjem, mert tudom hol van? És akkor a repülők? Ők mindenkit láthatnak, az nem baj?
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz csongi #16176 üzenetére
Valóban nagyon érdekes, mert ha orosszal szemben megyek, jól bírják a kritikát, de ha én vagyok orosz tankkal, állandóan rommá lőnek.
Viszont aki belerakta az atomot... Azt mondja, győztünk. Mit?! Semmi nem maradt se belőlünk, se a városból. Sok értelme van.Ja, azt ki lehet valahogy kapcsolni, hogy másodjára ne a másik belépőponton tegyen be? Néha átvált, de bosszantó.
-
7Sony7
addikt
válasz csongi #16173 üzenetére
Nekem van olyan, hogy állok, céloznék és úgy belibben, mintha belém jönnének hátulról. Meg a mozgó ellen a lövés pillanatában fékez be, elmegy előtte a lövedék.
Meg ami még bosszantó, bár kicsit poénos is: becélozok valakit, kilövik. Célzom a másikat, azt is. Én meg nézek, hogy mi van.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Na, srácok, szóval mi ez? Tegnap az egyik csatában (Nem állítgatok semmit, mindig rb tank) volt egy kék és egy piros számláló a képernyő tetején középen, ami mutatja, hogy melyik csapat mennyi gépet vesztett. Meg egy visszaszámláló 25:00 perctől. Először azt hitem, valami újítás, de a következő meccseken már nem volt ott.
-
7Sony7
addikt
Srácok, hogy lehet eltüntetni fentről azt az új szarságot, ami mutatja, hogy hányat lőttek ki? Rohadtul zavaró.
-
7Sony7
addikt
Most meg folyamatosan írja, hogy rossz internetkapcsolat...
-
7Sony7
addikt
Srácok, vezetékes v rádiós egérrel mentek?
-
7Sony7
addikt
válasz csongi #16103 üzenetére
Mondjuk ebben sok igazság van, de mostanában engem jobban zavar az, hogy hozzá se tudok szagolni a játékhoz. Német 6.0, 1. pálya: Megyek az A pontra, ott (is) nagy csihi puhi szokott lenni. Aki hamarabb odaért, jelezte, hogy a szikla mögött ellenség. Próbálom megkerülni, addigra kilövik. Megállok, hogy figyeljem az érkezőket, hisz mindig jönnek, pláne, ha otthagyjuk a bázist. A csata végéig álltam ott, egyetlen lövés nélkül.
Másik: Egy A pont van középen, majdnem odaérek, megálltam várni a támadókat. (M109-el ha kimegyek nyílt terepre, azonnal végem, a dombokról figyeltek). Nem jött senki, odébbmentem, meglőttek, javítás. - Jött egy repcsi, kigéppuskázott. Mire a második tankkal odaértem, addigra a mieink legyalulták az ellent. Én spawnra nem megyek, úgyhogy csak ültem ott... Kurva izgi.
Harmadik: Irány a B pont. Meglőnek, javítok, körbe megyek, addigra elfoglaltuk a B-t. Innentől a mieink már mennek az ellenre. Spawnra nem megyek, maradtam a helyemen. Egy légvédelmit lőttem ki, azt is csak azért tudtam, mert előttem akart átslisszolni.
Vagy a másik verzió, az is rendszeres, mikor legyalulnak. A legerősebb lövedékem 2-3 lövése sem tesz bennük kárt. Tehetetlen vagyok. Kampó.
Nagyon ritka, hogy kiegyenlített a küzdelem, azokat szeretem, de ezt a semmittevést...
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz Phobion #16098 üzenetére
Kell, hogy legyen repülőd is, (ugyanúgy be tudod tenni a tankok mellé) és ha tankkal kilősz valakit, (vagy lehet bázisbirtoklás, vagy assist is elég, nem tudom), akkor már lesz elég, hogy ha kilövik a tankot, be tudsz jönni repülővel.
(Ja, lassú voltam. )[ Szerkesztve ]
-
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz KROK640 #15981 üzenetére
Ja igen, mikor próbáltam a repcsit, én is jártam így. Még szinte nem is láttam az ellent, egy rövid sorozat, kampó. Ja, meg tegnap is br 1.7 ben egy teherautó alvazas légvédelmire rálőttem szemből, soroztam gépfegyverel, rálőttem mégegyszer. Erre semmi baja, visszahúzódik egy épület mögé. Jól bírta.
-
7Sony7
addikt
válasz wednesday #15977 üzenetére
Örülj neki, tök jók az ilyenek. Néha nekem is van ilyen, szerintem hiba. Pár hete pl 3 tankot lőttem ki egymás után légvédelmi franctudjamivel. Nem is értem. Megsoroztam, puff. Jött a másik, azt is, meg a harmadikat is. Csak néztem, hogy mi van. Bár mostanában nem ez a jellemző, hanem az, hogy nem tudom átlőni az ellent.
Az M 109-el háromszor találom el, és nincs baja, visszalő. A tigris legerősebb lőszere nem tesz benne kárt, stb. Viszont lőttem már ki IS-2 t is Sdkfz 234-el is.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
Na gyerekek, vagy két órával ezelőtt majdnem leírtam hirtelen felindulásból, hogy rohadjon meg, aki repülőket tett a tankos részbe. Mostmár lenyugodtam, úgyhogy lenyugodva írom: rohadjon meg, aki repülőket tett a tankos részbe.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Üdv. Én prémium nélkül játszom, de én is azt mondom, élvezd ki alul a játékot. 1-1,7 lazulós, 2.0 br-ben már jó csatákat lehet vívni, maradj amíg meg nem unod. 3-3,3 br már érezhetően más, de ez is jó. Fölötte már nem fog kelleni kávé, hogy felmenjen a pulzusod. E fölött is lehet játszani, de egész máshogy kell. Én most 6-6,7 br-ben vagyok, de nem biztos, hogy megyek fentebb, és vissza szoktam menni 2-3 br be néha szórakozni.
-
7Sony7
addikt
válasz BerserkGuts #15838 üzenetére
Így aztán sok értelme van a játéknak. Agyaggalamb lövészet.
-
7Sony7
addikt
Minek van ez az anti cheat, ha mindennapra jut valaki, aki átlát a sziklán, bokron? Hogy szomorodna meg az összes.
-
7Sony7
addikt
Basszus srácok, csak nálam van ez? Folyamatosan táncol a tank, nem lehet irányítani!
-
-
7Sony7
addikt
válasz wednesday #15810 üzenetére
Az rendben van, hogy sok múlik a csapatjátékon, de ehhez csapat kellene, meg gondolom mikrofon, meg hely, ahol nem zavarok senkit. Viszont a repülő akkor sem kellene bele.
"Aztán ott rohangál a fél csapat légvédelemmel, ami már nem annyira kell, a lelőtt ellenfelek meg visszaülnek a tankokba és legázolják a pályát"
Na ezért. Tankos játék, nem repülőkre akarok lövöldözni.Csongi: Dehogy veszek, úgyis megszűnik nemsokára nekem. Win7-em van, nem egy játék miatt fogom lecserélni. Majd, ha nagyon muszáj lesz, akkor lecserélem...
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz wednesday #15808 üzenetére
Igazad van, kellene a teljes csapat, ha csak jelölnék az észrevett ellenséget, már sokszor az is jó lenne. Nem lőnének annyiszor hátba, mikor előrefele megyek.
A repülőket meg kitiltanám innen. Lehetne egy csak tankos és egy tankos-repülős, és mindenki oda menne, ahova akar. Ha véletlenül jól állunk, rendszeresen kibombáznak. Volt, hogy egymás után két tankomat ugyanaz. 0 esélyem van, nem is látom, hogy jön. Nem is értem, hogy gondolták ezt.
Ja, olyan nekem is van, hogy oda se érek. Nagy ritkán kifogok egy olyan csapatot, ami megállíthatatlan, és mire odaérek a harchoz, már az ellen spawnján vanak. Oda meg nem megyek. Én nem lövöldözök agyaggalambra.[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz BerserkGuts #15803 üzenetére
Ja, hát úgy igen.
Csongi: ok, akkor nem a gépem, vagy a netem hibája.
Nekem is vannak furcsaságok, pl lánc felmegy az égbe, repülő tank, de ezek csak viccesek. A gáz az, hogy mindegy a nemzet, rálövök a másikra kétszer, háromszor, semmi baja, ő rámlő, kakukk. Ha némettel vagyok, az amcsi lő ki, ha amcsival, akkor a német. Géppuskás vizibicikli oldalba soroz, végem van, ha én eltalálom, van, hogy tovább megy. A múltkor egy teherautó alvázra szerelt löveget lőttem meg teljesen szemből a motorját a TigerII vel. Nem pusztult el. Kíváncsi lennék a valóságban, mi maradna belőle...Wednesday: Én már rég rájöttem, hogy egyedül vagyok. Ott vannak a többiek, de nagyon ritka, hogy segítenek. Van, hogy rálátnak az ellen tankjára, de nem lőnek rá, mikor az engem lövöldöz. Javítok, elhúz mellettem, stb. Meg nem tudom mi van, de 10 meccsből 7 szer úgy taposnak el minket, mintha ott se lennénk.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Srácok, nálatok nincs lag? Tegnap végig, ma meg párszor teljesen lefagy, vagy mi. Megáll a kép, aztán mire elindul, 10-20m -el arrébb vagyok. Szerver hiba, vagy mi?
-
7Sony7
addikt
Üdv. Most frissült, és azóta nem indul el. api-ms-win-core-com-l1-1-0.dll hiányzik. Ez már az, amit írt egy idejew, hogy nem megy win7-en? Vagy valami más lehet?
-
7Sony7
addikt
Halihó. Valami keresztbe fordította a tankomat csata közben, ellebegett felettem egy másik tank, aztán kidobott a pályáról. Ilyenkor mi van?
-
7Sony7
addikt
Sracok, miért van az, hogy t+8 -al nem megköszönöm, hanem azt mondja "bocsánat"? Nalatok ez jól van?
-
7Sony7
addikt
Szuper a cucc gyerekek, 300 a ping.
-
7Sony7
addikt
Jóvanna, értetlen vagyok kicsit.
-
7Sony7
addikt
válasz BerserkGuts #15641 üzenetére
Nem úgy van, hogy ha 2500 pontot megszerzek meccs közben, akkor mehetek a repcsivel?
De akkor sem tudom, hogy került oda, én nem fejlesztem a repülőket, nrm vettem ilyet. Mondjuk majdnem mindegy, úgysem használnám, semmi értelme. Max egyszer kipróbálnám, de ennyi.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
válasz BerserkGuts #15629 üzenetére
Szerintem jobb a Win 11, mint a 10, de Nekem semmivel nem nyújt többet, mint a 7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox One
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest