- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Irtak.
Valami Nvidia mod miatt kaptak idenyleges tiltast 7-bol 6.an.
Az nem szamit csalasnak, amit nem tilt a jatek.
Olyan ez mint a dopping hasznalat.Ha nem tiltott a szer nem csalt, de megis.
Es ezek a modok es egyebek sok penzbe vannak, sok penz a jatekba.
Ez a mikrotranzakcios jatekokba igy volt es lesz is mindorokke..
-
csongi
veterán
Csak nálam van az a jelenség, hogy a lánctalpon fordulással ellentétes irányba a torony nem forog?
-
csongi
veterán
válasz
wednesday #16963 üzenetére
Sok killt nem kaptam meg, egyszerűen nem írta be. felderítési assistből még többet.
A kedvencem, mikor pilótát lövöm ki, és utána oldja bombát.Azt a távcsőben végig nézem.
A másik, mikor a gép szerkezete sérül, a gép irányt vált, de gond nélkül precízen bedobja a célterületre.
Sosem tudtam ilyet csinálni. -
csongi
veterán
válasz
Kolbi_30 #16958 üzenetére
9.3 tol felfele kezdodik a copas. A letjatszott koroknel 80% vereseg. Az enemy Fullon premium vasakkal.
S38 s25 T80 meg egyebek.
A kazettas Orosz tankot kiloni egy szenvdes. Az oldalan levo gumi lap tobbet ved, mint egy tololap az Mk2 elejen..
Talaj feltolasa, csak ket tolasig van modellezve, utana semmi foldet nem mozgat meg. A feltolt mellveden a lovedek siman atmegy, nulla ereke van.
A kazetta eltalalasa csak grafikai effekt. A pancel vedelme nem gyengul azon a ponton. Ugyan oda megy a masodik, es a kazetta ismet ott van. Javitas nincs a ket loves kozott
A terep derormitas tovabbra is fos.
A lathatosagi szogek gyalazatosak.
A premium ororszok elkepeszto szogeket latnak es lonek be. Pedig a legszarabbak koze tartozik.
Az alacsony epitesnek hatalmas hatranya a szuk tuzelesi szog.
Ez itt nem erevenyesul.
A pnceleok valoshoz kozeli vedelme sincs elen.
Egy MTTD pancel atutesi vastagsaga 700mm felett.
Ehhez kepest fosos 400 atutessel szet csapjak.
Szamos modellezesi hibat jeleztem, pont senkit nem erdekelt a gajninnal.
Laposabb szobe kisebb ellenallasa van a pancelnak, mint meredekebb becsapodosnal
Szarra vannak huzva az Oroszok iszonyat mennyisegu premiumit adtak el orosz agon. Mire is szamitottunk? -
csongi
veterán
aszt hiszem látható, mikor a játék szívatni fog.
tipikus jele, mikor egy külső tárgy mellett elhaladsz, és elég messze vagy tőle, hozzá sem érsz, de kidöntöd, megakadsz. Ekkor a láthatósági arányod megnőtt. A játékos szemszögéből ez nem látszik, de minden külső szemlélő részére jobban észervehető vagy, Nem is kevéssel, 10% is simán benne van.
Mikor átmegyek egy oszlopon, villanykarón meg ilyenen és nem történik változás konkrétan Ghost üzembe vagyok.
Legtöbbször a stockos jármű fejlesztésénél érvényesül. A két legfontosabb modificationál. Lánc és lőszer. Azt rohadt nehezen adja meg. Free módba. -
csongi
veterán
Hogyan lehet az ORION dronnal célozni és tüzelin?
Amit ír instrukciót azzal nem csinál semmit.
Tudtok ebben segíteni?
Köszi! -
csongi
veterán
Desert warrior. 148 csatába léptem be. 50% nál tartok a fejlesztésbe.
169 alkalommal lőttek ki. 48 tankot lőttem ki én.
A spawnről 10 métert teszek meg, az enemy 400-500-at.
Prémium hada ellenünk. Ha én vagyok prém csapatba, ellenséget nem látok-. -
csongi
veterán
válasz
wednesday #16914 üzenetére
A platós fosoknak nincs törése modellezve.
Egy Prémium jármű egy stock technikához képest 2+br előnye van.
Az orosz 2s38 DB4 és egyéb prémek brutálisan vannak ferdítve.
Ezeket képtelenség kilőni. Oldalba kap rakétát lövést, fekete az egész beltér nulla legénység, elfordul füstgránát, ismét találatot kap egy harmadik féltől, és csak megrongálva lesz a felderített célpont.
8,3 felett brutálisan torzul a játék, az új prémekkel és újy csít rendszerrel még szarabb lett mint volt.
A Su repülőgépekről ne is beszéljünk. Desert warriror szeg lepattan a gépről. -
csongi
veterán
válasz
wednesday #16897 üzenetére
Jaja, csak duhongtem
Es most az orosz agat jegyeztem meg.
Tok mindegy volt hol ki volt ossze sorsolva.
Az enemy teli volt premium szazad jarmuvekkel.
5perces csata.
Az elso bazisig nem jutottam el, mar a spawnt kempeltek. Plusz stock vassal egy br el feljebb sorsol 10bol 8x . Csak a szokasos. -
csongi
veterán
Jó lett ez az új anti cheat. 10,3
orosz ellenség- 10 ből 8 kör vesztes. Olyan mintha ebbe a szutyok játékba vennének revansot az ukrán helyzet miatt.
Nem is tudom mi a fasznak készültek el a nyugati harckocsik? A T72 és 80UD mindent is kiszed, és mindennek is ellen állt. BMP es egyéb gördeszkák még a bolygó másik oldaláról is képesek ballisztikus lövésre. -
csongi
veterán
Battle eye. Roppant kíváncsi leszek
-
csongi
veterán
Miért kell ezekkel a hulladék grafikai szűrőkkel telefosni a játékot?
Miért nem marad abban a beállításban amiben volt?
Miért kell újra szenvedni, és szarakodni a beállítással?
Képtelen a normális memória kezelésre. Ennyire fontos a konzolos világ?
Semmi koncepció nincs benne. Egyik üti a másikat, és rontja le.
Agyfasz.
Mennyi Vram kell ehhez? 16GB? -
csongi
veterán
válasz
JONAS77 #16759 üzenetére
Csinalj egy rendszer tisztitast. Ellnorizd az meghajtokat. Kellemesen tud szivatni.
Ha egy frissites felre ment akkor is.Nalam utogyujtasa van a jateknak.
.
Kipufogo durrogo hang ismetlodik, minden jarmuben
Teljes ujra telepitessel, rendszer, es jatek.
Nem tudok rajonni mi a fene lehet. -
-
csongi
veterán
Masszív +1 br be dob stockos repülővel. Akkora a szakadék a két br között, mint a marianna árok, brit vonalon.
-
csongi
veterán
válasz
Brekkk #16698 üzenetére
A jetek teknikai nemzet felosztasa nem szempont. Ez nekunk szol akik a monitor elott ulnek.
Fizess, es fizess. Ha rendszeresn adakozol, jelentosen javul a statiszztikad. Novekszik a jatek elmeny.A user azt latja, hogy 150 asz legenysege van.
De hogy ez a valosagban mit is er, azt ugy sem tudja, es ellenorizni sem kepes.
Egy 3.szintu legenyseget pont olyan nehez kiszedni, mint az ászt.
Nem az a donto mit lat a user.
Az anti cheat meg egy erossen kompromitalodott es megosztott ceg.
Ez ilyen sajnos.
Olaszokkal keztem el szenvedni. Level 7 jatekosok, mindent is tudnak. A lovesek 60% sebzes nelkul megy at rajtuk. Pikk pakk tolnak 9-10killt.
Semmi extra , csak a klasszikus.
Ez egy korrupt rendszer. Heti 3 ora idotoltes ezzel boven elegendo.
A fizetesi mod is netto lehuzas, 2024-be eleg szanalmas. Egy nyomorult fitnesz terembe vehetsz alkalmi jegyet.Egy rollert is csak a hasznalati idoszakra fizetsz.
Minden informatikai rendszer kepes sec alapu uzelemelesre. Ezt a matekot meg nem sikerult kiszamolni ennek a par fonek.
De legalabb duskalhat a kedvezo tarsasagi adoba.
Igy mar 52 mrd a netto arbevetel 23-24 evre. -
csongi
veterán
Agyhalottak gyülekezőt fújtak.
Ha tényleg emberek vannak a másik végén, akkor tényleg pusztulásra ítélt a faj. -
csongi
veterán
Végre sikerült addig fosdétolni, hogy minden kör végén kilép a játék össze omlik
-
csongi
veterán
Mi a kibaszott k fos zajlik itt? Ez valami kritikán aluli. Elfelejtettem játszani 1 nap alatt?
5,3 vagyok és 6,7 állandóan fent. -
csongi
veterán
event van mi a tököm? 6,0 egy 12,7 lőszer kiszedi a tankot
-
csongi
veterán
6 vesztes csata zsinorba
Annyira élvezetes -
csongi
veterán
eltünt az alsó sávban lőszer típusok és egyéb info kockák a csatába. Csak a gépfegyverek lőszer készlete látszik. Hol lehet azt vissza aktiválni?
-
csongi
veterán
Lehet valahogy fixálni az FPS-t?
NV kártya, freesinc monitor -
csongi
veterán
válasz
KROK640 #16539 üzenetére
Elmúlt napok.
Előttem áll jár a motor, látom a kipufogó füstöt, a tank sehol
7-8 kör lemegy első lövésre kiszednek a nem tudom kik és honnan.
3 lövést lead, és akkor rajzolja ki a tankot. Addig csak a kevés füst látszik.
A 10 kör környékén már kezd helyre állni, és onnan már hamarabb látom, mint ahogy tüzelne. Biztos a gépem bemelegszik a 10 körre és felveszi a fordulatot.
Az újítsd meg a prémiumot üzenet a legelső ami megjelnik. -
csongi
veterán
9.3 ba mi zajlik, atya ég.
Maga a fertő. -
csongi
veterán
Szartander 2 hét szünet.
Ami itt megy az valami kritikán aluli.
4-4 játékos eldönti a kört. Kb 14-16 kör után a szerver besorol ebbe a státuszba.
A tér közepén állok mindent egy lövéssel kiszedek. 6 lőnek semmi eredménye.
Majd újabb 14-16 körön keresztül a spawnról nem jövök el 150métert.
A csapatok fele az 5. percben távoznak, köztük én is.
Ennek a fosnak mi értelme van?
Nincs pl . Semmi nincs ott időbe.
Aztán bumm, 50 es pl.
Hol a picsába vannak a szerverek? -
csongi
veterán
Botrányosak a szerverek 14 kör 10 vereség
-
csongi
veterán
válasz
wednesday #16495 üzenetére
Ezek a pro, skiles jatekosok.
.
Nem csalnak hanem nagyon ugyesek.
Allandoan 1 Br-el feljebb dob. Uj jarmuvet keztem, ez a teljesen normalis..
Minden korbe van 1-2 gamer akik 10+ killt daralnak.
A tobbiek toltelekek.De ettol fuggetlenul az oruletbe kerdet az allando kipifogo durrogas. A jetektol a foldi jarmuvekig mindig van ez a hang. Lefutattam a vizsgalatot semmit nem talalt. Valami beallitas lehet esetleg?
-
csongi
veterán
Tegnap Atomot dobtam.
Utolso eletbe maradt jatekoskent, a bazisunkat mar 10%ban elfoglaltak. a gepemet leszedte a legvedelem, de meg eldobtam elotte.
Free mod.
11kill, 2repulo.
Sok segitseg a jatekbol, Megint lathatatlan voltam..
Kovetkezo korbe 3km/h val szembol nekimentem a haz falanak, 90 fokos elforditassal pattantattam vissza a haz melle. 4mp es bang kilottek.
A
rendszer irdatlan stabil.Kolbi_30
Loszer tipustol fugg, melyik milyen tavolsagban a leghatekonyabb.
Az urmeret alattiak valahol 1500 m kornyeken erik el a max sebesseget, a mozgasi energia ott a legmagasabb.
Igazoltan 4km tavolsagbol megsemmisett egy iraki tankot egy challenger 1.
Gondolom valami t55 lehetett.
A nagy legellenallasu loszerek hamarabb faradnak el. -
csongi
veterán
Nem vettem személyesre, csak válaszoltam:
Erről is írtam korábban.
Semmit nem derít ki egy szerver replay. Nem ugyan azt látja a kliens mint amit a szerver rögzít.
Így nem meghatározható melyik a hiteles. Nekik az, de a játékos nem a szerver kép alapján játszik. Hiába látod a szerverképen a pusztában álló kárművet ha a saját monitoron nem jelenik meg. lehet bármitől, sosem derül ki.A kismillió játékmechanika ami a legtöbb problémát okozza.
Erről is írtam korábban. Erre kellene költeni, nem teleszórni járművekkel. Persze kell a pénz, megértem.
A törött pajzs azt jelöli, aki spawnvédelmes játékost lő:
Köszönöm! Eddig csak a levegőből láttam , de onnan minden helyen feltűnik. A spotolás is, képes a map szélén megjelenni a holt zónába.
A sptolt játékos spotja a földi jármű távcsövében a második megjelenés után eltűnik.
Állandóan váltogatni kell a nézetet, hogy nem veszítsem szem elől. Másnál is így van?
Lehet csak nálam léteznek ezek az anomáliák, lehet én értem félre.#16472wednesday
Ezt számtalanszor le teszteltük. Ugyan az a jármű egyforma állapotba, képzettebb legénységgel, lassabban haladt, de több km-t mutatott egymás mögött haladva.
De lehet a hátul haladó gyorsabb a szélárnyékba
Lehet a talaj eltérésére hivatkozni, de felesleges
Mikor az aszfalton belesüllyed a tank, vagy a gumikerekes jármű.. -
csongi
veterán
Volt mar Asz legenysegem nem egy. Akkor sem tudtam oltott mukodeskeptelen motorral loveget hasznalni. 5mp alatt motort javitani.
Lehet a brit agnak tobb idore van szuksege?
Tisztaban vagyok vele, hpgy az adott elem javitasa kozben nem tudok azon ujabb hibat ejteni.Pont semmi kedvem videokkal kinlodni, nem penz kereset ez szamomra.
Ha fejlesztoket nem erdekli minek szenvedjek vele? Nem akarok semmit bizonyitani nem birosag ez.
Egy szemelyt nem neveztem meg. A termekrol irtam, a tapasztalatom meg az enyem.Supportnak jeleztem tobb pancelelemzesi bugot, konkretan le se xartak. Minek videozzak? Leirom itt es ennyi.
Lerakom a szennyest. Lehet ignoralni.
Ha jol tudom a torott pajzs a jarmu tetejen a vedettseget jeloli.
Ez a levegobol lathato a belepesi pontra belepo jarmu felett.Kedves lvl 13 szintu jatekos 3 ora aktivitassal a mi pontuk mellett all, 8 kill egy helyrol, minden leszuleto lovi, semmit nem er, en a levegobol es megjelenik a vedettseg jele.
Nem erdekel, hogy csal vagy bug. Az adott kor eldolt ott.De lehet csak az en szamitogeppemmel van a gond, vagy az internet kiszolgalas szivat folyamatosan.
Keves az eszkoz, es a mod a felderitesre. -
csongi
veterán
Azert eleg nehez megerteni, hogy egy bughalmaz modellezesi hibaktol hemzsego jatekban barki is ugyesebb lehet a masiknal.
A vegponti kiszolgalas kapcsolat nagyon befolyasol.
Amit latsz, akkor van szinkronba a valos esemenyekkel mikor eredmenyes vagy.
Csak a szerver oldalon visszanezett csata a mervado.
Csakhogy a jatekos nem a szerver oldali vidot nezegeti vagy jatsza, hanem a kliens oldalon ul a gep elott valos idobe.Szerver fuggo milyen eselyekkel indulsz.
Az elso ket mecs hatasossaga eldonti a kovetkezo kor elinditasat.
Mara tisztan latom mikor van erdemleges kiszolgalas.
Nah ez az ami a ritkabb. Hogy ez a halozati reszem hibaja, vagy sem, nemtudom.Ezektol fuggetlenul premiummal jobban lehet haladni. Anelkul van lehetoseg jatszani, egy vegponton rohadt sok idot eltoltve. Beragadva egy br-be.
Ezen felul vannak extra jogokkal biro jatekosok. Ezt a reszt bizonyitani nehez.
Leginkabb a javitasi idokbe tapasztalom. Vagy motor olltas kozbeni toronyforgatas. Kezelo szemelyzet nelkuli harcolas, bar ez lehet a killkam bugja is. Kilott motorral tovabb haladas. Hibas agyuval tuzeles.
De meg ez is lehet killkam bug.Voltam kilohetetlen statuszba
. 9 lovest kaptam, eredmenytelenul.Konkretan at ment a tankon.
7 harckocsit szedtem ki a domboldalon allva, 100meterrol. harman neztek es nem lattak hol vagyok..
Elottem haladt a csapat tarsam, hangja volt, amikor lott a fust latszott, a jarmu lathatalan volt.
Nah egy ilyen jatekba senki nem lesz ugyesebb a masiknal. Ez az az erv, ami pont annyit er, mint a fing.
.
-
csongi
veterán
-
csongi
veterán
Kiprobaltam ezta Madthundert.
Ismet egy ertelmetlen valami. Az ido elbaszas kovetkezo dimenzioja. Nincsenek ketejeim a marketinges reszleg teljes allokanyanak a vodkagozos allapotarol..
-
csongi
veterán
Engem meg kirakott a kor vege elott.
.
Soha nem kaptam meg a pontokat. 3.helyrol. -
csongi
veterán
Brit shink realba br 5,3.
megnézed egy másik nemzet eszköz páncélelemzésénél a shinket felkerül 6,0-ba.
Elképesztő egy bughalmaz az egész. -
csongi
veterán
B.ák meg ezt az atomos módosítást. 2 sziréna és ott van. Esélytelen a védekezés.
Minden 4. körbe bedobják. -
csongi
veterán
válasz
Kolbi_30 #16393 üzenetére
Kolbi_30
Az fps másodlagos.KROK640
Amikor a hálózat úgy dönt átmegy rajtam minden
Ott állok az enemy cspat mellett, és egyesével szedem ki őket 30 méterről.
Volt olyan, hogy egy lövéssel kettőt.
nem csalok,
Egyszerűen van amiről a hárompálcás motor és szerver park tehet.
persze fizetett prók vannak,Androidra a játék jelent meg.
Elég friss.Érdemes az otthoni hálózatot időként restartolni.
Mikor kezd elszaródni restartolom az egészet.
utána egy darabig érezhetően jobb. -
csongi
veterán
válasz
Francia91 #16388 üzenetére
Mikor ki irja, higy az ellenseges lovesz eszmeletlen,de mindegyik tuzel. Ez a kedvencem.
Az en loveszeim sorra elhalnak. A pro kegyelmezett loveszeit leszedni nem lehet.
Kinai orosz jatekosok szama azert ugrot meg szerintem, mert a szerverek fele ott van. A gazdasagi recesszio miatt az europai szervereket jelentos reezet lezartak. Banki tranzakciok Magyar ceg bonyolitja. Ezert is lettek magyar jarmuvek. Ha ez nem tortenik meg, akkor sosem lesz.Siras ide vagy oda.
A jatekok 1/3 fos vagy ultra fos pl-el mennek.
Ping 70 pl 38.
De a nullas pl szerveren is kriminalis az esemeny.
Most a keleti szerveren szopunk,melotte a nyugatin. Ugyan ezekkel az anomaliakkal kuzd a rendszer. Ehhez tarsul a jatek motorja, fizetos felepitese.
GPU 96% CPU 15.
Konzol gepek optimalizalasa a fo irany.
Megjelent androidra is a jatek. -
csongi
veterán
kezdődik a javítási hullám
Ismét ugyan azok ujra és ujra. -
csongi
veterán
megint sikerült ez csomag, lesz mit javítani a következő fél évben
életveszélyes 30 perces játékosok uralják a játékot. -
csongi
veterán
Az milyen helikopteres repülési tudás jellemző, mikor függőlegesen lő felfele a rá zuhanó repülőre? Realistic, nem is lehet más.
-
csongi
veterán
Hogy lehet beállítani, hogy külső nézetből nem rángassa fel az ágyúcsövet, ha kereszt irányba mozgatva terep tárgy bármi a látótérbe kerül?
-
csongi
veterán
A legutóbbi frissítések legalja.
Milan2 730mm átötéssel leo1-et két találat nem viszi ki. A 30mm APDS meg egy lövés.
Agyfasz.
6 kör 6 vesztes csata. -
csongi
veterán
Megint update. Orosz T55 mindent kibír, MILAN 2 rakéta 730 átütéssel a festéket karcolja.
-
csongi
veterán
ezek a kipufugó pufogások nálatok is megvan? A levegőbe jattel propossal, minden földi jármű utógyújtáson van.
-
csongi
veterán
válasz
BerserkGuts #16192 üzenetére
Nem mindom, de erre ertem a kinfigolast.
A T10 nek meg sem mozdul az agyuja, pedig egy gyenge stabilizator.
a 4fokos sulyedes is egy kamu. Erdekes, nem latom azokat az anomaliakat amikkel kuzdok, vagy itt a forumba elhangzanak.
A nemet leo premiumos videoba is kulso nezetbol nem volt iranyzek ugralas. Olyanokat eszrevett, ha nem lassit nagyitja ki, nem lathato.
De kitudja mekkora minitoron felbontasba jatszik. -
csongi
veterán
válasz
BerserkGuts #16190 üzenetére
Stabilizatoros?
Hogy csinalja, hogy kulso nezetbe nem a terep targyakon nem ugral az iranyzek?
Menet kozben milyen stabil az agyu..
A celra rantas fenomenalis. -
csongi
veterán
Kriminális.
elindulok a spawn-rol a Roikat 76al.
Meg sem mozdult az ágyúcső. Akció kezdődik. Kigrok a fedezék mögűl és tátádm az ágyú az egekbe vagy a padlón. Egy járda padka okozza 3km-oránál.
nah ez az ami nincs meg a kegyelt youtuber és vastagon fizetősöknél.
aztán otthagyom pár napra. Újra játszom és eltűnik a jelenség. És ismét megjelenik.
Minden tapasznál valami változik nekem. -
csongi
veterán
válasz
BerserkGuts #16155 üzenetére
Az a kedvencem, mikor a heli 45-50 fokos szogbe felfele lebegtet, es headonba lelo.
. Ekkor valahogy az en repulom sziluetje igen nagy.
Persze a fentrol tamado repulo meg sokszoros nagyitasu optikaba is alig lathato..
Borzalmas neha a szerver kiszolgalas.wednesday
8.3 ba szenvdek.
9.0 ba mar thermal minden nemet. Sok esely nincs.
Valahol itt er veget az emesztheto jatek br szintje.
De unalmas lesz gyorsan egy br-be maradva jatszani. -
csongi
veterán
9 kör.
6vereség oroszok ellen.3 győzelem, oroszok velünk.
Mára ennyi elég is volt. -
csongi
veterán
válasz
Kotomicuki #16118 üzenetére
Tgenap volt vege egyik feladatnak. 20 kill kozepes-konnyu tankkal. 20 csatabol 2 sikerult.
. folyamatoan assist.
Lejart a feladat. kovetkezo csata 6kill..
Jee. Mikor Assist kell akkor meg trottyan mind..
Ha lehetne nem is valasztanek feladatot. Ezek az eventek is borzasztoak, de hat ebbol van penz. -
csongi
veterán
válasz
7Sony7 #16101 üzenetére
Szar a motor.
. Olyan baromsagokkal terhelik amiknek semmi ertelme. Szelet feleslegesen szimulaljak. Azok a depresszios tekno tancos droid fak.
Minek? Repuloket nem befolyasolja.
Amikor beragad, es szopatosba sorsol, vagy 5-8 koron keresztul nappal szembe spawn.
Mikozben a lathatosagi, belovesi szogek folyamatosan csusznak.
A repulogepek szarnyainal a parakicsapodas. Agyfasz.Murepulo fust szarsag
A helikopterek mozgasa. Ha igy mozogna valoban, minden nemzet helit akarna, nem dront.
Terep targyakon atrepulo lovedek. A fedezek moge beloves.
Agyucsovel nem tudnak mit kezdeni. Hol fizikai tenyezo, hol meg nem.. Benne van a falba es siman meglo.
Fedezek mogul kiallo eszkoz oldal iranyba tuzel. Csak 2 db gorgo latszik, a torony nem. Nem baaj. Az onnan tuzelo ugyis mast lat.
Ugyan arrol a pontrol, ugyan az a tipusu tank mas szogeket tud megloni. Eedekes.
A magasabban levo eszkozoket elonybe hozza az alatta levokkel. Hiaba jobb a ralatas. A cso sulyedes kevesebb, mint az emelkedes. Nem baaaj.
Nagy tavolsagokban van elonye. Kozvetlen kontakt eseten szarabb. A gát tetejen all, a gat toveben vagy. Es kiszed a tetejerol.. Erdekes fizika.
Az agyu cso vegpontjat veszi alapul. Pedig a csőfar es az agyu cso vege kozotti szakasz, ami maga a cso, egy hajlekony tartomany. Es itt van a hiba amit lehet lovagoni.A tavoli eszkozok el lebegnek a talaj felett.
A repulorolt megczott foldi egyseg haladasi sebessege egy rakas szar.Mire stabil lesz, a muveleti idon belul leszel, es kiestel az elokeszuleti szakazon.Regen legalabb volt bann lista. Mar nincs.
.
Szamtalan megtalaltam a listaban a reportol csalok kozul.
Most ha reportolok 3-4 jatekost, nehezebb lesz, masik szerverrol eszre vesznek. 75km/h ferde oldal iranyu mozgas kozben szednek ki. -
csongi
veterán
válasz
7Sony7 #16096 üzenetére
Biztos szamit az is.
Egyszer majd csak ossze erenek.
Memoria kezelesi hibara utal. Majd ossze frissul.
Ennek a jateknak mindegy. Amugy sem tud mit kezdeni a texturakkal. Es nem ugyan azt latja ket jatekos..
Ennlegalabb ilyen csodalatos lyukakat latok. Sokkal jobb lenne ha bele esne. , vagy at lehetne repulni rajta.
Regen volt olyan, hogy be estem a palya ala.
Good realisitc game. Amit folyamatosan finomitanak. Hogy megmaradjon a trotty szinten. -
csongi
veterán
Olyan mintha régi cryengine futna.
Nálam ilyen kiváltságos ?
-
csongi
veterán
Realistic Game. Lebegve a megsüllyedt pálya szakasz felett. Ez a motor valami katasztrófa.
-
csongi
veterán
válasz
wednesday #16059 üzenetére
8.0 ba elegge tolnak.
8.7 Tam-okkal nem birok. Kilohetetlen. 3-5 loves. A premium meg ahh.
400-as atutessel Hefes. Pancel elemzesnel kb mindenutt bemegy, es kill.
T72 ellen mar csak a sajat br tankokkal lehet operalni.
Rettenetesen le vannak huzva a jatekba a brit lovedekek.
Pedig pont az orosz pancelok inspiraltak ezeket. Igy a jatekba ertheto miert gyengek..
30 as legvedelemmel nagyobb pusztitast vegzek, mint barmely tankkal.
De Apdfs loszer elegge korlatozott.. 40 db loszer
A gepardba nem tudom mennyi a javadalom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK