- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Zsolt,72
Nem tudom átrakni, az első posztomban írtam, hogy e-SIM.4Grider
Most írtam, hogy amíg ott voltunk addig az asszony Samsungjával sem ment, és amúgy sincs semmi értelme ennek a Pixel flamingnek, nincs neki semmi baja.dchard
De legalább kaptam értelmes választ is, köszönöm. Igen, valószínűleg ilyesmi lehetett, hogy térerő probléma miatt nem ment... Csak nagyon megtévesztő, hogy amíg nem vagy hívásban addig azt írja hogy LTE kapcsolatod van, aztán ahogy elkezdesz telefonálni kiderül, hogy annyira azért mégsem LTE az...
Most ahogy itthon próbáltam látom, hogy hívás közben ugyanúgy 5G-t mutat felül a térerő ikon mellett, ott némediben viszont úgy rémlik hogy hívás közben a térerő ikon mellett nagyjából semmi sem volt, csak maga a térerő... De normál esetben nem szoktam nézegetni a térerőt hívás közben, így nem volt viszonyítási alapom ill. emlékem, hogy minek kellene ott lennie...Szóval a megoldás: "Csak egészség legyen, meg térerő!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- LENOVO Legion 5 RTX 5060 115W / OLED 165Hz / Ryzen 7 / 1TB SSD / 24GB DDR5 / Garanciás 2029-ig
- Intel Core i7-8700 - SR3QS - (12M Cache, up to 4.60 GHz) - Számla, Garancia!
- 4GB / 1333 MHz / 1600 MHz / DDR3 RAM, Több darab - Garancia - Számla!
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp