- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Remélem tudtok nekem segíteni mert teljesen elakadtam. Melóhelyen rámsóztak egy régi tesztlabort ami valami távoli-régi szervergépen fut.A hoston egy VMware ESXi 5.5 van ami már évek óta nem is supportált ha jól láttam, ezt szerettem volna frissíteni legalább egy 6.5-s verzióra de sajnos nem jövök rá hogyan lehetne ezt kivitelezni.
Én a szerver IP-jén keresztül elérem a kezelőfelületet böngészőben ahol látom a virtuális szervereket illetve azokhoz hozzáférek illetve tudom őket használni.
Viszont nem jövök rá, hogy hogyan tudnám magát a hostot is upgradelni erről a felületről.
Ajánlották a Vmware Workstation Pro-t, hogy azon keresztül lehet azonban ott sem jutottam előrébb nagyjából ugyanazt a felületet találom ott mint a bőngészőben IP-n keresztül.
Sajnos 3 napos ismertségem van csak a VMWare szoftverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro 256Gb
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs