Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti1debre
tag
kedves fiúk, lányok,
a segítségeteket kérem! problémám a következő: van egy laptopom (i7, 16gb ram, 1tb ssd) bolti, legális win10 oprendszerrel, amin eddig tökéletesen ment a vmware workstation player, ami alatt ubuntu-t és windows xp-t futtattam. elkövettem azt a hibát, hogy a chip-magazinban olvasott cikk kapcsán kedvet kaptam a windows beépített virtualizációs környezetének a kipróbálásához. a cikkben leírtak alapján aktiváltam a hyper-v alkalmazást, majd azalatt kipróbáltam egy linuxot. a hyper-v nem nyerte el tetszésemet. ezután döbbenten láttam, hogy a vmware workstation player már nem indul el. gondoltam semmi baj, uninstallálom a hyper-v alkalmazást. ezt megtettem, eltávolítottam a windows összetevők közül, ehhez asszem powershell-es parancssor is kellett. az eltávolítás után a vmware workstation player továbbra sem indult. töröltem, újratelepítettem. nem segített. töröltem, majd feltettem a vmware workstation pro progit, de azzal is ugyanaz a baj.
tudom, hogy ott rontottam el, hogy felraktam a hyper-v progit. hiba volt. ki gondolta volna, hogy ez azt implikálja, hogy ezután semmilyen vmware sem fog elindulni többé?!hogyan tudnám újra működőképessé tenne a vmware-t? (a laptop újratelepítését, illetve gyári állapotra való visszaállítását természetesen szeretném elkerülni.)
a hibaüzenetben található link sajna nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest