Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Én közbe sikerült megoldanom a problémámat, kicsit nyakatekert módon, de sikerült.
Leírom, hátha valaki ilyen helyzetbe kerülne.
Szóval úgy kezdtem, hogy .vmsn és a .vmem fájlokat áthelyeztem (bátrabbak ki is törölhetik, nem fognak kelleni
). Ezután ha megnyitjuk a virtuális gépet, akkor már nem lesz szünetelve, le lesz állítva. Ekkor "Edit virtual machine settings" és ott mostmár át lehet állítani, hogy egy procit akarjon használni.Ezt követően akár lehetne indítani, de ekkor egy újabb probléma lép fel, keresi a vmsn fájlt. Amit eredetileg kiszedtünk belőle az továbbra se jó természetesen. Én ezt úgy hidaltam át, hogy az "Edit virtual machine settings" alatt van egy olyan, hogy "Enable ACE features", ezt bekapcsoltam (hogy mi ez arról lövésem sincs
), majd "Preview in player".
Ekkor elindul végre az OS, és csinál egy ilyen .vmsn fájlt. Ez már fél siker. Az így elindított rendszert leállíthatjuk, majd próbálhatjuk indítani rendesen. Nálam itt dobott mégegy hibát, hogy kell még egy vmsn fájl. Szimpla átnevezés nem jó (akkor arra fog hivatkozni ami előzőleg volt a neve
), kimásoltam a meglévőt, átneveztem és visszamásoltam az eredeti mellé. (Nálam ez annyit jelentett, hogy kelett egy xxxx.Snapshot7.vmsn és xxxx.Snapshot8.vmsn). Ezután örömbódottá, bootol szépen a win, csodás 
Ha akarjuk azt az ACE featuret le is tilthatjuk ezek után.
Kicsit talán kusza, de remélem érthető lesz annak akinek netalán szüksége lesz erre

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Ezután ha megnyitjuk a virtuális gépet, akkor már nem lesz szünetelve, le lesz állítva. Ekkor "Edit virtual machine settings" és ott mostmár át lehet állítani, hogy egy procit akarjon használni.
), majd "Preview in player".