Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Adott egy előre beállított virtuális gép, amit suliban bekonfigoltak és kirakatak netre. Ebben tudunk majd gyakorolni itthon. Egyetlen problémám van vele, hogy duplamagos procira konfigolták és nekem csak 1 magos van, ezért nem tudom "elindítani". (VMware dob egy hibaüzenetet, hogy ez így nem fog menni.) Megtaláltam az opciót, ahol lehetne állítani, hogy 1 vagy 2 mag, de mivel a virtuális gép "suspend"-elve van, azért azt mondja, hogy előbb állítsam le. Leállítani viszont így nem tudom.
Van valami módja, hogy át tudjam állítani 1 procira vagy csak az a megoldás van, hogy kerítek egy 2 magos gépet, azon átállítom és utána tudom használni?
VMware Workstation 6.5-t használok.
Minden segítséget köszönök!
CsodaPOK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Netfone
- Spórolós topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest