- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Adott egy előre beállított virtuális gép, amit suliban bekonfigoltak és kirakatak netre. Ebben tudunk majd gyakorolni itthon. Egyetlen problémám van vele, hogy duplamagos procira konfigolták és nekem csak 1 magos van, ezért nem tudom "elindítani". (VMware dob egy hibaüzenetet, hogy ez így nem fog menni.) Megtaláltam az opciót, ahol lehetne állítani, hogy 1 vagy 2 mag, de mivel a virtuális gép "suspend"-elve van, azért azt mondja, hogy előbb állítsam le. Leállítani viszont így nem tudom.
Van valami módja, hogy át tudjam állítani 1 procira vagy csak az a megoldás van, hogy kerítek egy 2 magos gépet, azon átállítom és utána tudom használni?
VMware Workstation 6.5-t használok.
Minden segítséget köszönök!
CsodaPOK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest