Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
márNemKereső
üzenetére
1. Ez így szerintem logikátlan, figyelembe véve az árakat ráadásul a tesztkörnyezet nem tud 100%-ig valós, környezetet emulálni, OK, én csak játékokkal próbáltam, és azt is vágom, hogy nem erre való, de akkor mégsem tud, nemigaz???
2. zseni is vagyok épp, de most itt nem erről van szó
egyszerűen a telepítés után olyan marha sok lehetőségem nincs ezt-azt állítgatni, esetleg ha a verziók közti különbségeket veszem alapul???? Ilyentén valóban nagy szoftver, bár én a workstation és a player között sem láttam sok különbséget ... (biztos van, különben nem lenne két különböző verzió)Mindegy, nálam okosabbak szerint biztos van értelme, és akkor az úgy is van, én mindenesetre nem találtam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyszerűen a telepítés után olyan marha sok lehetőségem nincs ezt-azt állítgatni, esetleg ha a verziók közti különbségeket veszem alapul???? Ilyentén valóban nagy szoftver, bár én a workstation és a player között sem láttam sok különbséget ... (biztos van, különben nem lenne két különböző verzió)