Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
márNemKereső
üzenetére
1. Ez így szerintem logikátlan, figyelembe véve az árakat ráadásul a tesztkörnyezet nem tud 100%-ig valós, környezetet emulálni, OK, én csak játékokkal próbáltam, és azt is vágom, hogy nem erre való, de akkor mégsem tud, nemigaz???
2. zseni is vagyok épp, de most itt nem erről van szó
egyszerűen a telepítés után olyan marha sok lehetőségem nincs ezt-azt állítgatni, esetleg ha a verziók közti különbségeket veszem alapul???? Ilyentén valóban nagy szoftver, bár én a workstation és a player között sem láttam sok különbséget ... (biztos van, különben nem lenne két különböző verzió)Mindegy, nálam okosabbak szerint biztos van értelme, és akkor az úgy is van, én mindenesetre nem találtam

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Video konvertálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyszerűen a telepítés után olyan marha sok lehetőségem nincs ezt-azt állítgatni, esetleg ha a verziók közti különbségeket veszem alapul???? Ilyentén valóban nagy szoftver, bár én a workstation és a player között sem láttam sok különbséget ... (biztos van, különben nem lenne két különböző verzió)