Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
-
Madn!ght
addikt
válasz hackeeeee #4146 üzenetére
Szia!
A topikban főleg az egyedi vízhűtésekről folyik diskurzus, a Corsair Hídro szériának van saját topikja. Ott talán több hasznos infoval tudnak szolgálni.
Egyébiránt én is Corsair hydro hűtést szerettem vona annak idején. Anno a H100-zal szemezgettem, amiről olyan tapaszalatokat hallottam, hogy már megfelelő hőleadó felülettel rendelkezik, továbbá 4 ventivel megfúvatva, akár izmosabb tuninggal is megbírkózik.
-
tibcsi0407
félisten
válasz hackeeeee #77267 üzenetére
A vízhőfok miatt hasznos igazából, ahhoz is csináltam ventiprofilt a Fancontrolhoz.
Szerintem is a két különálló D5 lenne a megoldás, azért is gondolkodom a tartály nélküli VPP755-ben Hátulra, ahogy skicceltem is.Ha jól láttam Fboldog fórumtárs körbejárta ezt a témát rendesen.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hackeeeee #77278 üzenetére
Nem csak lehet, azért mondom, mert nálam 2db 420-as van benne.
Bár tény, hogy a radik találkozásánál azért "vannak gondok" csatlakozás tekintetében. Azonban ha csak egy radiátorral számolsz, akkor egy 30-as X-flow oda tökéletes.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Pakmara
őstag
válasz hackeeeee #77284 üzenetére
Van hogy jobban jön ki a bekötés ha átellemes oldalon tudod kötni.
tibcsi0407:
Móricka matekkal az egész:
TPU alapján A 6950 341W-ot, a 13900K 118 W-ot kér átlag game alapján. Ez szum 459 W.xtremerigs.net-en nincs 140/45-ös alpha radiról teszt de 60-as és 30-as duálról van. [link] [link] . A 60-as dual push 162 W (P/P 190W), a 30-as 151 W (P/P 177W ) mindezt 10 K deltaT, 750 RPM, 1 GPM mellett.
Neked lesz egy tripla 140/45 P/P-ben. A 45-ös legyen a 30-as és 60 teljesítménye között félúton. Szóval 183,5 W jön ki egy duálra, triplára cca 275 W. Meg alul egy dupla csak push. Ami még 156 W. Szum 431 W, nincs is olyan messze...
Kisebb tartály meg front P/P mellett alulra nrm tud menni P/P?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hackeeeee #77284 üzenetére
Igen, ahogy a linken is látszik, egyik sarokban be, átellenes sarokban ki. Talán könnyebb kicsit a légtelenítése illetve nekem csövezni is kényelmesebb volt, hogy a ház hátuljában felment a cső a radiba és az elejében jött le, ahol amúgy a tartály és a szivattyú (meg a másik radi) is van.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hackeeeee #77290 üzenetére
Felületre nagyjából a 280=360, úgyhogy a 420-as az kb 1,5x nagyobb, de ha befér, akkor van ebből 45-ös is, csak ugye ez szélesebb, nekem ventikkel már csak ez ment bele úgy, hogy ne legyen útban az alaplapnak.
sz: És így is ügyelni kell a szerelési sorrendre, mert ha a radi bent van, akkor már csak telekinézis útján tudom a CPU-power-t bedugni. Illetve az alaplap felől a radiátor csatlakozója csak kifele lehetett, mert különben ütközik az alaplappal.
Kellett eszközölnöm 2 vágást a felső tartólemezen a dugók miatt, egyik a bemeneti pont túloldalán egy hőmérő a másik a légtelenítésben segít.
Szóval volt vele matek.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #77292 üzenetére
De átgondoltam, lehet végül majd összerakom szépen, és megkapja a proci is a blokkot, és bekerül 2 radi majd, csak akkor nem most fogom megcsinálni a build-et, hanem pár hónap múlva.
Velocity 1 mehet 1700-as lefogatóval, igaz? Annó majdnem vettem egyet, de végül mégsem..
Véleményem szubjektív...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #77310 üzenetére
60mm vastag premium EK, biztos jo lesz. Alphacool UT60ra neznek ra egyebkent.
gepben van meg regi 60as EK XTX, az jo cucc. az kb Alphacool minosegben volt, de utobbinal tobb a port.
ha megnezed ilyen minimalis kulonbsegek vannak egyebkent. jo, a Black Ice es az Alphacool Monsta szokott kijonni a tesztek tetejen, de elobbi restriktiv, utobbi meg egy kotegnyi hazba fer el.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mpierre
veterán
válasz hackeeeee #77467 üzenetére
Az egy D5. Így a D5-öt fogadóval tudod összehozni.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Joshi
titán
válasz hackeeeee #77471 üzenetére
Ok, de Shkiz0 azért ajánlotta az ő verzióját, mert amit te szeretnél venni az csak egy adapter, pumpa nélkül. Ha azt vennéd amit Shkiz0 ajánl, akkor a jelenlegi D5 pumpádat el is adhatnád, így gyakorlatilag fele árból ki tudnád hozni a projektet. Vagy csak lenne egy tartalék D5 pumpád.
-
F e Z o
veterán
válasz hackeeeee #77471 üzenetére
Nálam is vpp-655 van és egy adapterrel van rátéve a 250-es tartály. Persze ez nem distro, meg nem csillog-villog, viszont pofonegyszerű vele a feltöltés.
H2O über alles!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #77802 üzenetére
Illetve, lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy a blokknál van olyan rész ami nem ér a blokkhoz, azokat vastag paddal van-e értelme megoldani, hogy esetleg hozzá érjen?
Ezekre a részekre gondolok:
Alapból azokon van a pad, ami a képen iis világos mellette.. de a keretezett részeknél így nincs kontakt, és a gyári borítás rajta volt eredetileg. Padozva.
Véleményem szubjektív...
-
fudi2002
veterán
-
tibcsi0407
félisten
válasz hackeeeee #77997 üzenetére
Én próbáltam ezt a blokkot fejjel lefelé, de nagyon idétlenül nyomta át rajta a vizet, amit nem is értettem, hogy miért nem mindegy neki. Ez egy nagyon restriktív blokk, elég nagy rajta a nyomásvesztése a víznek, így fejjel lefelé valószínűleg még nagyobb.
Ezt már többször is leírtam Fudinak, de ignorálja.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz hackeeeee #78004 üzenetére
Én logikusan azt gondolnám, hogy tök mindegy neki és átnyomja rajta, mint a radiátorokon, annak is mindegy, hogy hogy rakod be. De ezek szerint még sem az.
Én is azért akartam fordítva betenni, mert idegesít, hogy a csövek keresztezik egymást.
De hamarosan úgyis kikerül a front radi és megváltozik a csövezés is.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
nagyúr
-
tibcsi0407
félisten
válasz hackeeeee #78377 üzenetére
Én a Fractalokat kidobtam a házból. A 18-asok rohadt hangosak tudtak lenni, ha felpörögtek, meg a 14-esektől sem ájultam el.
A frontra szerintem 3 db Alphacool (Be Quiet) megy, amit még anno a Hurricane sethez kaptam. Azokban 0 km van. Alulra bedobom a 18-as fractalokat és lefixálom az RPM-et alacsonyra. Jó szellős lesz újra a ház.
Egyetlen radi lesz benne, a hátulján egy 120-as EK amolyan elosztóként a VGA és a proci között.utdetailing.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest