Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaYaK
tag
válasz KAMELOT #77641 üzenetére
Összeraktam egy "vízhűtést" Joshi által linkelt honlapon kérlek írjatok véleményt mi rossz/jó mi felsleges/ mit hagytam ki? Segédlettel csináltam és most jut eszembe áramlás figyelő és vízhőfok érzékelő? és esetleg vezérlés win alól? Ezek is kellenek nem?
Előre is köszönöm!
élni és élni hagyni...
-
KaYaK
tag
válasz KAMELOT #77657 üzenetére
Én meg nem rendeltem meg csak keresem az optimumot!
jahh ez úgy ahogy mondod rohadt drága lett….Azert kérdeztem az alábbiakat:
- Kell ekkora tartály? Van haszna a +200ml-nek?
- Radiból kell ekkora? Van érdemi haszna? Mennyire kell tulmeretezni? Mondjuk ha 350w rá nézem ez meg olyan 377w ír akkor az meg jó lehet vagy volt 427w is radibol?
- 6db ventinek van érdemi haszna 3mal szemben? De ventit kiveszem mert van alapból itthon is….
- Cpu blokkból mind1 hogy plexis vagy fém az egész? Hűtést befolyasolja?
- elrendezésű séma? Mit kell kötni hogyan?
- vezérlés hogy monitoroztok win alatt egy ilyen rendszert? Áramlási sebesség? Vizhofok?
Aguatuningon nem láttam a -20% ot sehol sem…
Amugy mit lehet várni tőle?élni és élni hagyni...
-
gaben22
senior tag
válasz KAMELOT #77798 üzenetére
Ecet + rézzel tök jó kristályokat lehet "növeszteni" . 12 órás EKWB loop cleaner után nekem is a színtelen folyadék türkiz színű lett. Redditen hivatalos EKWB account szerint normális elsőre (ugyanitt még pár hasznos infó tőle), úgyhogy nem aggódtam miatta, HW Labs Nemesis 420GGTX-ből elég sok cucc kijött ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: GPU: Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
-
fudi2002
veterán
válasz KAMELOT #77798 üzenetére
Nos 2x 20p ecetes forró víz, kiöblítettem. Aztán átöblögettem az ecetes cucc után sima desztvízzel kb 4x, rázva, billegtetve, jött is ki aprólék elég sok. Aztán 30pnyi desztvízzel összeépítve blokk nélkül járattam a d5-el, de a tál alján ahonnan és ahova jött-ment a víz, már nem gyűlt össze az alján semmi darabos. A tál felső szegmenséből szívott és az aljába tolt.
Valaki írt korábban olyat, hogy vmi adalékot célszerű önteni a hűtőfolyadékba. Mit javasoltok?
Amúgy Alphacool Ultra Pure Water 1000ml lett.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
válasz KAMELOT #78145 üzenetére
All core 4.7ghz@1.2v hwinfo szerint avx512 tesztek alatt de kb 1-2 másodpercig mivel túlmelegszik. Lehet a loadline tolja megy egy pillanatra azt nem néztem.
Amúgy 250w körül max. 4ghz környékén. 4.5-re lőném be.
Mesh már megvan 3200@1.2v kitesztelve, ramok még nem csak 3200-ig de lehet cserélem mert ez kevés a cél 3600 lenne de nem biztos hogy összejön (8gb-os ecc reg 2666 micron d die)
Alapon beáll 150-160w-ra arra bőven jó a régi léghűtő is. (Szeritnem 165w limited ha minden auto-n van) p1 p2 tdp nem tudom mennyi, húzáskor az az első hogy unlimitedre rakom.
Nem akarom az avx offseteket használni. Azaz avx512nél kénytelen leszek.
De ha már unlocked akkor szeretném kihasználni. Túl sok xeon procim volt most ezt szeretném a lehetőségekhez mérten kimaxolni.Ez még csak avx2 nem is 512
Default clocks, 1.005VID, 275W total
36x100MHz, 1.000VID, 310W total
37x100MHz, 1.030VID, 330W total
38x100MHz, 1.050VID, 350W total
39x100MHz, 1.077VID, 365W total
40x100MHz, 1.100VID, 390W total
41x100MHz, 1.124VID, 415W total
42x100MHz, 1.148VID, 450W total
43x100MHz, 1.175VID, 485W total
44x100MHz, 1.203VID, 525W total
45x100MHz, 1.203VID, 540W total
46x100MHz, 1.203VID, 550W totalDroiDMester
Ismerős adja el használt de dobozos. Lehet blokkom is lesz mert 2011-esre van neki az meg ugyan az mint a 2066.[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
válasz KAMELOT #78524 üzenetére
Biztos hogy igazad van, de jövőhéten nem lesz időm megcsinálni ahogy az elmúlt 1,5 évben ..
talán van itthon valami maradék még.. megpróbálom összehozni ahogy tudom max megszívom és akkor nagyobb lesz a késztetés, hogy megcsináljam és valahogy időt szakítsak rá.. Ha meg sikerül akkor minden happy.Köszönöm az infokat
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
MaxxDamage
félisten
válasz KAMELOT #78537 üzenetére
Igyekeztem, köszi!
Az megy sokszor egész nap és csak a kijelző ami meleg, de ez ilyen (OLED)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
-
Pug
veterán
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #80455 üzenetére
Első merevcsövezés, meg az utolsó is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #80570 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
_Horka_
aktív tag
válasz KAMELOT #80683 üzenetére
Ez igaz, de már rég megvettem (elődje 5800X volt, ugyanilyen gondokkal - egy mag miatt nehezebb hűteni - és ugyanilyen előnyökkel - egy mag miatt nincs a két összetákolt procimag közötti extra késleltetés (azaz nyolc magig gyorsabb)).
STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
senior tag
válasz KAMELOT #80849 üzenetére
Ereszti a vizet. Sajna csak így tudtam lefényképezni, fényviszonyok sem a legjobbak. Ha rázoomolsz akkor valamennyivel jobban látszik (pluszba bekarikáztam, lehet az elején is ezt kellett volna ).
Igazából nem tudok mire gondolni, kétlem hogy szarul rakhattam össze, mert X570 + 3400G társaságában nem volt ilyen gond. Jó mondjuk most egy "szarrá" hajtott i7-4930K meg két HD 5870 van a loopban!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #80846 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #80872 üzenetére
Te egyre hasznosabb tagja vagy a forumnak ahogy oregszel
Hozzal te is valami tesztet a dinnyés procidrol, ha mar villogtatod alairasban"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs