Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- perge666: Egy korszak vége
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy találtam olyan aktív magyar fórumot ahol foglalkoznak még a visual basic-el. Egy kedves, nyugdíjas ismerősömnek szeretnék segíteni, mert már több mint 10 éve a visual basic 6 programról álmodik, hogy szeretne vele programozni. Van is könyve a programról, leírásokkal. S most már számítógépe is van. Gondoltam segítek neki, nem lehet bonyolult.. Én személy szerint nem értek semmit hozzá, én csak beszerezni szeretném neki ezt a programot a számítógépére, de hiába írok be a google-ba bármit, sehol nem lehet se megvenni, se letölteni ( pár iso-t letöltöttem, de lemezre kiírva semmi használható nem volt tehát nem a visual basic 6 volt).
Aztán a visual studio 6 -ra kezdtem rákeresni( ha jól látom a studio része a visual basic), de a studiot sem tudom beszerezni. Így azért írok ide, hogy ha valaki tudna segíteni abban hogy a visual basic 6 -ot, hogy tudom beszerezni, ( cd kulcsunk van), tehát csak a cd tartalmak kellenének( cd1 cd2 , msdn) library), akár csak neten átküldve, s természetesen honorálnánk is! Tehát ha valaki tud segíteni ebben kérem írjon!
Ismerősöm kívánságát szeretném teljesíteni, meg valamennyit már ért a visual basic 6 -hoz régről ezért is ragaszkodik ehhez a verzióhoz ( tudom van már sokkal újabb, de azzal nem boldogulna s a ragaszkodás nagy úr), tehát ezért kell a visual basic 6 vagy visual studio 6 (nem tudom melyik a helyes kifejezés). S igaz hogy a számítógépe windows 8 , lassan win 10 , de az éjszakát azzal töltöttem, hogy utána nézzek, hogy ezt a visual basic 6 -ot hogy lehet feltenni windows 7/8/10 -es gépre, s van rá megoldás! ( Visual Studio 6.0 Installer wizard v.4.5 ), tehát megoldható, így "csak" maga a szóban forgó programmal, a visual basic 6 beszerzésénél akadtam el, s nincs ötletem.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest