Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy találtam olyan aktív magyar fórumot ahol foglalkoznak még a visual basic-el. Egy kedves, nyugdíjas ismerősömnek szeretnék segíteni, mert már több mint 10 éve a visual basic 6 programról álmodik, hogy szeretne vele programozni. Van is könyve a programról, leírásokkal. S most már számítógépe is van. Gondoltam segítek neki, nem lehet bonyolult.. Én személy szerint nem értek semmit hozzá, én csak beszerezni szeretném neki ezt a programot a számítógépére, de hiába írok be a google-ba bármit, sehol nem lehet se megvenni, se letölteni ( pár iso-t letöltöttem, de lemezre kiírva semmi használható nem volt tehát nem a visual basic 6 volt).
Aztán a visual studio 6 -ra kezdtem rákeresni( ha jól látom a studio része a visual basic), de a studiot sem tudom beszerezni. Így azért írok ide, hogy ha valaki tudna segíteni abban hogy a visual basic 6 -ot, hogy tudom beszerezni, ( cd kulcsunk van), tehát csak a cd tartalmak kellenének( cd1 cd2 , msdn) library), akár csak neten átküldve, s természetesen honorálnánk is! Tehát ha valaki tud segíteni ebben kérem írjon!
Ismerősöm kívánságát szeretném teljesíteni, meg valamennyit már ért a visual basic 6 -hoz régről ezért is ragaszkodik ehhez a verzióhoz ( tudom van már sokkal újabb, de azzal nem boldogulna s a ragaszkodás nagy úr), tehát ezért kell a visual basic 6 vagy visual studio 6 (nem tudom melyik a helyes kifejezés). S igaz hogy a számítógépe windows 8 , lassan win 10 , de az éjszakát azzal töltöttem, hogy utána nézzek, hogy ezt a visual basic 6 -ot hogy lehet feltenni windows 7/8/10 -es gépre, s van rá megoldás! ( Visual Studio 6.0 Installer wizard v.4.5 ), tehát megoldható, így "csak" maga a szóban forgó programmal, a visual basic 6 beszerzésénél akadtam el, s nincs ötletem.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Energiaital topic
- Jogász topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest