Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
a sokadik kezdő kérdésem lesz, szóval bocsi azoktól, akik korábban már nem egyet megválaszoltak más topic-ban

egy egyszerű programot szeretnék, ami tartalmaz:
- egy access adatbázist
- egy "azonFind" TextBox-ot, ahová beillesztve egy azonosító számot
- egy "btnFind" gombot, mely segítségével a TextBox-ba beírt azonosítószámot tudom kikeresni
- egy "btnSave" gombot, mellyel hozzá lehet adni az adott azonosítószámot, hogyha még nincs benne az adatbázisbanPublic Class Form1
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Me.Munka1TableAdapter.Fill(Me.AzonositoDataSet.Munka1)
End Sub
Private Sub btnFind_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnFind.Click
Me.Munka1BindingSource.Filter = "[Azonosítószám] = '" & Me.azonFind.Text & " ' "
End Sub
Private Sub btnSave_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnSave.Click
Me.Validate()
Me.Munka1BindingSource.EndEdit()
Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.AzonositoDataSet)
End Sub
End Classeddig meg is vagyok - bár valamiért az adatbázist nem mindig akarja módosítani.....

na de ezekhez az azonosítószámokhoz az adatbázisban tartozik egy checkbox is!
szeretném, ha a program ezek értékeinek megfelelően (true/false) meghatározott szöveget adna vissza.egyébként az ilyesmit Label segítségével szokás kiíratni? (tehát amikor nem MsgBox féle ablakot szeretnénk, hanem csak egy szöveg változót valahova)
remélem nem kérdeztem sok hülyeséget...

köszi erőre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest