Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
a sokadik kezdő kérdésem lesz, szóval bocsi azoktól, akik korábban már nem egyet megválaszoltak más topic-ban

egy egyszerű programot szeretnék, ami tartalmaz:
- egy access adatbázist
- egy "azonFind" TextBox-ot, ahová beillesztve egy azonosító számot
- egy "btnFind" gombot, mely segítségével a TextBox-ba beírt azonosítószámot tudom kikeresni
- egy "btnSave" gombot, mellyel hozzá lehet adni az adott azonosítószámot, hogyha még nincs benne az adatbázisbanPublic Class Form1
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Me.Munka1TableAdapter.Fill(Me.AzonositoDataSet.Munka1)
End Sub
Private Sub btnFind_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnFind.Click
Me.Munka1BindingSource.Filter = "[Azonosítószám] = '" & Me.azonFind.Text & " ' "
End Sub
Private Sub btnSave_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnSave.Click
Me.Validate()
Me.Munka1BindingSource.EndEdit()
Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.AzonositoDataSet)
End Sub
End Classeddig meg is vagyok - bár valamiért az adatbázist nem mindig akarja módosítani.....

na de ezekhez az azonosítószámokhoz az adatbázisban tartozik egy checkbox is!
szeretném, ha a program ezek értékeinek megfelelően (true/false) meghatározott szöveget adna vissza.egyébként az ilyesmit Label segítségével szokás kiíratni? (tehát amikor nem MsgBox féle ablakot szeretnénk, hanem csak egy szöveg változót valahova)
remélem nem kérdeztem sok hülyeséget...

köszi erőre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest