- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
a sokadik kezdő kérdésem lesz, szóval bocsi azoktól, akik korábban már nem egyet megválaszoltak más topic-ban
egy egyszerű programot szeretnék, ami tartalmaz:
- egy access adatbázist
- egy "azonFind" TextBox-ot, ahová beillesztve egy azonosító számot
- egy "btnFind" gombot, mely segítségével a TextBox-ba beírt azonosítószámot tudom kikeresni
- egy "btnSave" gombot, mellyel hozzá lehet adni az adott azonosítószámot, hogyha még nincs benne az adatbázisbanPublic Class Form1
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Me.Munka1TableAdapter.Fill(Me.AzonositoDataSet.Munka1)
End Sub
Private Sub btnFind_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnFind.Click
Me.Munka1BindingSource.Filter = "[Azonosítószám] = '" & Me.azonFind.Text & " ' "
End Sub
Private Sub btnSave_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnSave.Click
Me.Validate()
Me.Munka1BindingSource.EndEdit()
Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.AzonositoDataSet)
End Sub
End Classeddig meg is vagyok - bár valamiért az adatbázist nem mindig akarja módosítani.....
na de ezekhez az azonosítószámokhoz az adatbázisban tartozik egy checkbox is!
szeretném, ha a program ezek értékeinek megfelelően (true/false) meghatározott szöveget adna vissza.egyébként az ilyesmit Label segítségével szokás kiíratni? (tehát amikor nem MsgBox féle ablakot szeretnénk, hanem csak egy szöveg változót valahova)
remélem nem kérdeztem sok hülyeséget...
köszi erőre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest