Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Pedig szerintem a programod megérett arra, hogy ne egy file-ban legyen. Sok út áll előtted, néhány a teljesség igénye nélkül, megoldási komplexitás szerint növekvő sorrendben:
1. adat részét másik excelbe viszed át
2. adat részét adatbázisba viszed át (ez lehet bármilyen adatbázis, akár csak egy sima access-es kis lokális db)
3. a programot fogod és kompletten átírod valamilyen vastag klienses megoldásra.
4. átírod webalkalmazásra, ugyebár böngésző garantáltan minden gépen van, még mobilon és tableten is. Én ezt a megoldást preferálom, bár én webfejlesztő vagyok, szóval részrehajlok. Ez a legmacerásabb, legnagyobb váltás, ugyanakkor ez a legelőremutatóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest