- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Ezt a megoldást már korábban elvetettem.
Meg lehetne így is oldani nem arról van szó, csak mondjuk jelen esetben kb. 13000 sort kellene másolni egyik táblából a másikba. Nem próbáltam ki, hogy ez mennyi ideig tart, de lassabb gépen (amiből itt akad elég) gondolom azért nem egy pillanat alatt megy végbe.
Ha feljebb olvasol egyéb más érveket is felhoztam amiért nem kívánom szétválasztani több fájlra a programot.
Ha már így is lenne, akkor egyszerűbb lenne az ha csinálnék egy segédfájlt és ez indulna először, ebből pedig külső fájlt már (ha jól emlékszem) lehet úgy nyitni, hogy megadom, hogy szerkesztésre vagy olvasásra nyíljon meg.
Ezt a megoldást egy másik programban már alkalmazom, de pont az lenne a lényeg, hogy nem akarok segédfájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óvodások homokozója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs