Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
ArchElf
üzenetére
Üdv!
Úgy tűnik, hogy az automatikus számolás okozza ezt a fölösleges futkározást.
Már csak abban legyetek a segítségemre, hogy magyarázzátok el, hogy ennek a bekapcsolása miért is okozza azt, hogy folyton lefut a change.Volna még egy olyan kérdésem, hogy a userform jobb felső sarkában található "X" gombot le lehet e valahogyan tiltani, mert az terminate-re futtatja a kódot, amin viszont már nem tudok megállítani, meg egyébként is okoz nekem más problémákat.
Van nekem egy másik problémám is, bár könnyen meglehet, hogy nem kapcsolódik szorosan a VBA-hoz.
A probléma a fájl biztonsági beállításoknál van. A már említett programocskát többen is használjuk, de azt szeretném elérni, hogy írásra csak bizonyos felhasználóknak legyen elérhető. Eddig még nincs is gond, csak az a baj, hogy az egyik felhasználó akinek írásra is engedélyezve van a fájl, valahogyan mindig saját tulajdonba veszi a fájlt (mikor ráment) és a biztonsági beállítások elszállnak, aminek egyenes következménye, hogy megint mindenki hozzáfér írásra.Tud nekem ebben valaki segíteni?
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Legion Go 8APU1 2027.06.-ig garancia
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi