- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
ArchElf
üzenetére
Üdv!
Úgy tűnik, hogy az automatikus számolás okozza ezt a fölösleges futkározást.
Már csak abban legyetek a segítségemre, hogy magyarázzátok el, hogy ennek a bekapcsolása miért is okozza azt, hogy folyton lefut a change.Volna még egy olyan kérdésem, hogy a userform jobb felső sarkában található "X" gombot le lehet e valahogyan tiltani, mert az terminate-re futtatja a kódot, amin viszont már nem tudok megállítani, meg egyébként is okoz nekem más problémákat.
Van nekem egy másik problémám is, bár könnyen meglehet, hogy nem kapcsolódik szorosan a VBA-hoz.
A probléma a fájl biztonsági beállításoknál van. A már említett programocskát többen is használjuk, de azt szeretném elérni, hogy írásra csak bizonyos felhasználóknak legyen elérhető. Eddig még nincs is gond, csak az a baj, hogy az egyik felhasználó akinek írásra is engedélyezve van a fájl, valahogyan mindig saját tulajdonba veszi a fájlt (mikor ráment) és a biztonsági beállítások elszállnak, aminek egyenes következménye, hogy megint mindenki hozzáfér írásra.Tud nekem ebben valaki segíteni?
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest