Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Üdv!
Ez akár jó is lehetne, de túl hosszú és ha jól látom akkor minden egyes (keresett) oszlopfejléc szövegre meg kéne írni, ami több fáradtság lenne, mint ha minden egyes változáskor (ami mondjuk ritkán fog változni ha egyszer elkészült az egész) kézzel újraszámozom a megfelelő kódrészletet.
Nincs esetleg valami rövidebb megoldás?
Én gondoltam a vlookup-ra, de aztán elvetettem, minthogy meg kéne adni melyik oszlopban keresse a keresési értéket, de ha ezt tudnám akkor már nem volna szükség az egészre.
Tulajdonképpen nekem az is elég lenne, ha találnánk valami olyan megoldást ami megmondja, hogy a keresett szöveg milyen számú oszlop milyen számú sorában van (persze elég csak az oszlop száma is). Innen már nyert ügyünk lenne.
Egyébként köszönöm az eddigi ötletelést is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest