Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Üdv!
Ez akár jó is lehetne, de túl hosszú és ha jól látom akkor minden egyes (keresett) oszlopfejléc szövegre meg kéne írni, ami több fáradtság lenne, mint ha minden egyes változáskor (ami mondjuk ritkán fog változni ha egyszer elkészült az egész) kézzel újraszámozom a megfelelő kódrészletet.
Nincs esetleg valami rövidebb megoldás?
Én gondoltam a vlookup-ra, de aztán elvetettem, minthogy meg kéne adni melyik oszlopban keresse a keresési értéket, de ha ezt tudnám akkor már nem volna szükség az egészre.
Tulajdonképpen nekem az is elég lenne, ha találnánk valami olyan megoldást ami megmondja, hogy a keresett szöveg milyen számú oszlop milyen számú sorában van (persze elég csak az oszlop száma is). Innen már nyert ügyünk lenne.
Egyébként köszönöm az eddigi ötletelést is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő