Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Üdv!
Ez akár jó is lehetne, de túl hosszú és ha jól látom akkor minden egyes (keresett) oszlopfejléc szövegre meg kéne írni, ami több fáradtság lenne, mint ha minden egyes változáskor (ami mondjuk ritkán fog változni ha egyszer elkészült az egész) kézzel újraszámozom a megfelelő kódrészletet.
Nincs esetleg valami rövidebb megoldás?
Én gondoltam a vlookup-ra, de aztán elvetettem, minthogy meg kéne adni melyik oszlopban keresse a keresési értéket, de ha ezt tudnám akkor már nem volna szükség az egészre.
Tulajdonképpen nekem az is elég lenne, ha találnánk valami olyan megoldást ami megmondja, hogy a keresett szöveg milyen számú oszlop milyen számú sorában van (persze elég csak az oszlop száma is). Innen már nyert ügyünk lenne.
Egyébként köszönöm az eddigi ötletelést is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest