Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ArchElf
üzenetére
ember te nagyon diplomatikus vagy.

Cpt. Flint pedig nem attól hülye, hogy itt mi a rangja, hanem a kérdése minőségétől.
Értsd ha egy programozás fórumban megkérdezed, hogy miért piros a majom feneke, akkor nem azért fognak kiröhögni mert újoncként kérdezed. Sőt egy újoncnak még esetleg jobban el is néznek egy ilyen kérdést.
Devportálon meg prog.hu-n mostanában renike24 nick tud olyanokat kérdezni ASP.Net vonalon, hogy ajánlom mindenki figyelmébe, aki jót akar röhögni. Próbáltam volna rávezetni a megoldásra (tanulás, olvasás), de még én lettem leszólva, hogy miért nem mondom meg a megoldást.
Biztos én vagyok a bunkó, de egyszerűen valami hihetetlen mélységekből jönnek elő ezek a mai fiatalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest