Hirdetés
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Sziasztok.
Mivel nem tudjuk a területi beállításokat állítani minden gépen, ezért valami más megoldásra lenne szükségem.
Próbálkoztam, hogy az én gépemen is átállítom angolra, de nem történt semmi, majd mikor visszaállítottam magyarra, akkor az én gépemen sem ment már a dolog.
Sőt!
Ami eddig ment (másik adatbázisban), az sem megy most már.Van valami alternatív lehetőség, ami területi beállítástól független?
Sajnos ez az alkalmazás több 100 gépen (PC, Terminal, Laptop) fog futni, és nem tudjuk máshogy megoldani.Ha kell, újra építem az egészet, csak mondjátok el hogy mire figyeljek...
Milyen karaktereket ne használjak, vagy mi miatt akadnak ezek össze?ELőre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest