Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Sziasztok.
Mivel nem tudjuk a területi beállításokat állítani minden gépen, ezért valami más megoldásra lenne szükségem.
Próbálkoztam, hogy az én gépemen is átállítom angolra, de nem történt semmi, majd mikor visszaállítottam magyarra, akkor az én gépemen sem ment már a dolog.
Sőt!
Ami eddig ment (másik adatbázisban), az sem megy most már.Van valami alternatív lehetőség, ami területi beállítástól független?
Sajnos ez az alkalmazás több 100 gépen (PC, Terminal, Laptop) fog futni, és nem tudjuk máshogy megoldani.Ha kell, újra építem az egészet, csak mondjátok el hogy mire figyeljek...
Milyen karaktereket ne használjak, vagy mi miatt akadnak ezek össze?ELőre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fujifilm X
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest