Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Sziasztok.
Mivel nem tudjuk a területi beállításokat állítani minden gépen, ezért valami más megoldásra lenne szükségem.
Próbálkoztam, hogy az én gépemen is átállítom angolra, de nem történt semmi, majd mikor visszaállítottam magyarra, akkor az én gépemen sem ment már a dolog.
Sőt!
Ami eddig ment (másik adatbázisban), az sem megy most már.Van valami alternatív lehetőség, ami területi beállítástól független?
Sajnos ez az alkalmazás több 100 gépen (PC, Terminal, Laptop) fog futni, és nem tudjuk máshogy megoldani.Ha kell, újra építem az egészet, csak mondjátok el hogy mire figyeljek...
Milyen karaktereket ne használjak, vagy mi miatt akadnak ezek össze?ELőre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Képregény topik
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- nVidia tulajok OFF topikja
- Tesla topik
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest