Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Sziasztok.
Mivel nem tudjuk a területi beállításokat állítani minden gépen, ezért valami más megoldásra lenne szükségem.
Próbálkoztam, hogy az én gépemen is átállítom angolra, de nem történt semmi, majd mikor visszaállítottam magyarra, akkor az én gépemen sem ment már a dolog.
Sőt!
Ami eddig ment (másik adatbázisban), az sem megy most már.Van valami alternatív lehetőség, ami területi beállítástól független?
Sajnos ez az alkalmazás több 100 gépen (PC, Terminal, Laptop) fog futni, és nem tudjuk máshogy megoldani.Ha kell, újra építem az egészet, csak mondjátok el hogy mire figyeljek...
Milyen karaktereket ne használjak, vagy mi miatt akadnak ezek össze?ELőre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi