Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ArchElf
üzenetére
Nem értitek. A Basic Stamp a mikrovezérlő programnyelve.
Én mondtam, hogy keveredik a szezon a fazonnal
Azaz a Basic Stamp-ben írt program nem a számítógépen fog futni, hanem a mikrovezérlőn.
Csak annyi kell, hogy fel kell telepíteni a Basic Stamp editort (én csak windows-os verziót találtam, úgyhogy ubuntu bukónak látszik), majd USB-n keresztül összekötöd a cuccot a PC-vel, és feltöltöd rá a megírt programot.
Erre mondtam, hogy ebben kb. bárki fog tudni segíteni, akinek van Parallax mikrovezérlős robotja kéznél
Tele van a világ ilyenekkel, nem? 
A programozás rész sem lesz bonyolult, mert ezek a mikrovezérlők nagyon buták.
Ez az LPT, meg soros port buzerálás is valami alapvető félreértés lesz, mivel ezeken a cuccokon USB port van (már egy pár éve), akkor miért kellene már rég nem létező portokkal hülyéskedni?Van egy mérnök informatikus diplomám is
maszekban néha szoktam robotokhoz is programot írni, legutóbb haletető robothoz írtam menedzsment felületet .Net WPF-ben, igaz az txt fájlokkal kommunikált a PC-s adatbázissal. Basic Stamp-pel még életemben nem találkoztam, csak hallottam róla. A többi robotos munkám is mind USB porton keresztül kommunikál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- MSI Claw 8+ AI Ultra 7 258V 32GB RAM 1TB SSD Arany Eladó +tok+1TB M2 SSD-vel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- JBL STAGE 2 9634
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tele van a világ ilyenekkel, nem? 
maszekban néha szoktam robotokhoz is programot írni, legutóbb haletető robothoz írtam menedzsment felületet .Net WPF-ben, igaz az txt fájlokkal kommunikált a PC-s adatbázissal. Basic Stamp-pel még életemben nem találkoztam, csak hallottam róla. A többi robotos munkám is mind USB porton keresztül kommunikál.