- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ArchElf
üzenetére
Nem értitek. A Basic Stamp a mikrovezérlő programnyelve.
Én mondtam, hogy keveredik a szezon a fazonnal
Azaz a Basic Stamp-ben írt program nem a számítógépen fog futni, hanem a mikrovezérlőn.
Csak annyi kell, hogy fel kell telepíteni a Basic Stamp editort (én csak windows-os verziót találtam, úgyhogy ubuntu bukónak látszik), majd USB-n keresztül összekötöd a cuccot a PC-vel, és feltöltöd rá a megírt programot.
Erre mondtam, hogy ebben kb. bárki fog tudni segíteni, akinek van Parallax mikrovezérlős robotja kéznél
Tele van a világ ilyenekkel, nem? 
A programozás rész sem lesz bonyolult, mert ezek a mikrovezérlők nagyon buták.
Ez az LPT, meg soros port buzerálás is valami alapvető félreértés lesz, mivel ezeken a cuccokon USB port van (már egy pár éve), akkor miért kellene már rég nem létező portokkal hülyéskedni?Van egy mérnök informatikus diplomám is
maszekban néha szoktam robotokhoz is programot írni, legutóbb haletető robothoz írtam menedzsment felületet .Net WPF-ben, igaz az txt fájlokkal kommunikált a PC-s adatbázissal. Basic Stamp-pel még életemben nem találkoztam, csak hallottam róla. A többi robotos munkám is mind USB porton keresztül kommunikál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Mesterséges intelligencia topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 GPS midnight aluminium használt eladó
- Gamer Gép - MSI B760M, Intel I9 14900K, 24GB DDR5, RX 6900 XT 16GB, 2 TB M.2 SSD, 750W
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tele van a világ ilyenekkel, nem? 
maszekban néha szoktam robotokhoz is programot írni, legutóbb haletető robothoz írtam menedzsment felületet .Net WPF-ben, igaz az txt fájlokkal kommunikált a PC-s adatbázissal. Basic Stamp-pel még életemben nem találkoztam, csak hallottam róla. A többi robotos munkám is mind USB porton keresztül kommunikál.