- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
martonx #1137 üzenetére
A képernyőkímélő rendesen elindul.Beállítom,mondjuk 10 percre és simán megy.Ez ok.De ,ha beállítom az energia gazdálkodási lehetőségeknél az alvó állapotot mondjuk 10 percre,azt nem hajlandó.Ezért gondoltam,hogy ha elindul a képernyővédő, akkor még azzal együtt elkéne indulnia egy *.bat vagy shell parancsnak ,ami leviszi alvóba a gépet.Egyébként rájöttem közben,hogy miért nem aktiválta : futott a google desktop sidebar és az nem hagyta elindulni.Ha azt kikapcsoltam,akkor már működött is az alvás opció.Viszont ,ha rá lehetne beszélni a windowst,hogy a képernyővédővel együtt végrehajtódjon egy batch file,akkor már nyert ügyem van.Maradhatna az oldalsáv és működne az alvás opció is.Erre ötleted ? Esetleg xp alá egy olyan oldalsáv ,ami nem nyúl bele az alvás opcióba ? A Samurize tudja ezt szerinted ? Ui : előző hozzászólásomban arra utaltam,hogy a bat vagy shell progiban eltárolnám ezt a sort : rundll32.exe PowrProf.dll SetSuspendState és így máris menne alvóba.Vagyis ha egy parancsikont készítek az asztalra amibe ezt írom : rundll32.exe PowrProf.dll SetSuspendState ,akkor rákattintásnál már alszik is a gép.Így már érted ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- Logitech Z906
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest