Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbTamas77
aktív tag
Sziasztok!
Windows 7 operációs rendszerem van arra telepítettem virtualbox-ot majd letöröltem, és utána a hálózatra való csatlakoztatás után kb 5 percel megszakad az internet.
Azt láttam hogy adapternél létrehozott egy virtual box nevűt de eltávolítás után eltűnt.Kábeles internetem van, és modem d-link ADSL2+ dsl360r.
Jelenlegi kapcsolat fülön két kapcsolatot ír ki:
"Szélessávú kapcsolat" - Internetelérés (felhasználónév jelszó)
"Nem azonosított hálózat" - Nincs hálózati hozzáférés
Hálózati központnál adapterbeállítások résznél is két rész van:
"Nem azonosított hálózat" - Nincs hálózati hozzáférés alatta szürkével kiírja, hogy (realtek pcie gbe family controller) -->ez meg micsoda?
"Szélessávú kapcsolat" - Internetelérés
Nem azonosított hálózat-nál az állapotnál Küldött 6 843 752 és Fogadott 111 935 665 körüli értékeket ír.
Ha letiltom "Nem azonosított" rész akkor nem is enged internetre csatlakoztatni.
Mindkettőn egy pad ikon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest