- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Amúgy az kibaszott szánalmas, hogy ha szeretnél letölteni tényleg egyfajta kultúrműsort, én pl. most egy zenei cuccot, akkor nem lehet, mert korlátozott.
Így nem fog terjedni a magyar kultúra, mert a tévéből igenis lehet kultúrálódni, de ha az ilyen műsorok is "tiltva" vannak, akkor ennyi.
A bunkó parasztság és műveletlenség nagyobb probléma annál, minthogy egyesek mit nyerészkednek a szerzői jogokat megkerülve. Ráadásul pont ilyen tartalmak kapcsán.
Egyébként is ezek TÉVÉműsorok, azaz nem tudok bemenni egy xy boltba, hogy akkor én ezt most jól megveszem, sőt webáruházban sem kapható. Szóval nem értem, hogy az ilyeneket miért kell tiltogatni?
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Nem értem mi a probléma. Urlsnooperrel vagy mondjuk Adblock Plusszal lelopod az urlt. Ami az m3u8-at tartalmazza. Vagy szűrsz a playlist szóra. Utána pedig:
livestreamer -o fajlnev.flv (vagy mp4 tök mindegy) "hlsvariant://<a lopott url>" best
Ezen mi nehéz?!
A Jakstát meg felejtsd el, az csak url keresésre jó újabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest