- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
Csúszik a VV5
Igazán elhalaszthatnák... úgy 100 évvel. -
A Való Világ 4-nek már lassan 3 hónapja vége. A Való Világ 5 még sehol nincs (és remélhetőleg ott is marad).
A topikot egy hét múlva (azaz augusztus 7-én) végleg bezárjuk.
-
Ez most komolyan az UFO? Ezek még léteznek?
-
Elfelejtették befizetni a villanyszámlát és kikapcsolták az áramot a villában, így közvetítés sem lesz.
-
A személyeskedést továbbra is legyetek szívesek mellőzni!
-
Jól van, vissza a topik témájához, elég a sok OFF-ból!
-
válasz
koshmar #29501 üzenetére
Valami ilyesmiről van itt szó, jól látod. A moderátorok a Prohardvert képviselik, ezt azt hiszem mindenki tudja.
cyberkind: Vétettél valamit? Most nem. A múltkor is megbeszéltük normálisan, nem tettelek ki.
Elég jószívű vagyok, de ne bízzátok el magatokat és ne játsszátok el a bizalmamat.
-
válasz
runner 125 #29480 üzenetére
Prűd? Egyáltalán nem. Láttál már olyan topikot, ahová ilyen képeket csak úgy be lehet tenni? Említettem már korábban, hogy a Legszebb nők nevű topikban sem lehet ilyet (mellbimbó sem látszódhat), tehát itt sem megengedett.
Igen, van egy 16+-os topik, amibe te is szoktál néha írni, de az ilyenkor zárva van. Amikor a gyerekek már aludni tértek, akkor kérésre kinyitják.
Ez a topik viszont éjjel-nappal nyitva van, eléggé pörög nappal is, kis rendet kell tartani és a hasonló hamburgereket kigyomlálni.
Örülnék neki, ha a rengeteg káromkodás is eltűnne, de nem küldhetek mindenkit pihenőre ezért.
A legjobban annak örülnék, ha vége lenne már ennek a játéknak és végre bezárhatnánk a topikot. Annyit mondhatok, hogy ha lesz VV5, akkor annak nagy valószínűséggel nem lesz topikja itt a PH-n.#29491: Igen, én tudom, de jobbnak láttam tisztázni ismét a dolgokat.
-
Megkérek még egyszer (utoljára) mindenkit, hogy ne indulattól vezérelve fórumozzon!
(Nem foglalkozom a topikkal kapcsolatban érkezett privátokkal.)
-
Ma sem bírjátok ki cigányozás nélkül? Le lehet állni ezzel! Akinek nem tetszik, az ne nézze... Pláne ne írjon a fórumba, ha csak dühöngeni tud.
-
Ezt be kellene fejezni, de sürgősen!
-
Már szóltam korábban, hogy a nem fórumra való jelzőket mellőzzétek. Ez az utolsó figyelmeztetés, innentől kezdve pihenő is jár.
-
válasz
runner 125 #26624 üzenetére
Méghozzá a Micsoda nőt.
-
Megint nagyon elkanászodtatok, nem lesz ez így jó. Ha nem vagyok itt egy-két napig, akkor mér nem is kell betartani a szabályokat?
Megint csak a káromkodás megy és ha jól látom még valami veszekedés is volt.Vagy visszatértek a "normális" kerékvágásba, vagy pár napra bezárjuk a topikot.
-
Megint sokat offoltok (azokra a hozzászólásokra gondolok, amelyek semmilyen formában nem kapcsolódnak a témához)... Próbáljatok meg a topik témájánál maradni!
-
Most legyek gonosz és szedjem ki a képeket?
-
Mintha Karda Bea elszólta volna magát...
Győzike: ...ha Alekosz kikerülne...
Beácska: Nem fog kikerülni.Talán ő fog nyerni?
Alekosz 17 évesen pont ugyanúgy nézett ki, mint most.
MOD: - Szörnyű egyébként ez az egész produkció a "műsorvezetőkkel" és a vendégek többségével együtt.
-
Aha, Laci Anikót emelgeti a gerincsérvével.
-
Kedves Villalakók!
Táncoljatok, különben nem tudunk elég anyagot összevágni!
Motion_Blur: Azaz, csak mire leírtam volna, elfelejtettem... Vicc az egész.
-
Éva: "Jah nem mondom el inkább, itt most kamerák vannak."
Ennyi, tudják mikor van felvétel, időzítve élnek. -
Kamerák és mikroportok nélkül? Észnél vannak ezek?
Tibi: Korábban arról volt szó, hogy csak kamerák nélkül.
l0w: Most olvasta fel Béla, hogy "kamerák és mikroportok nélkül"...
-
Ne menjetek el megint ebbe az irányba, mert nem lesz jó vége!
-
Használjátok azt a fránya Szerkesztés gombot is...
-
-
Az n betűs szó használatát mellőzzétek! A korábbi posztokból kimoderáltam. (baluka26 avatarja kapcsán jött elő a téma)
-
válasz
runner 125 #21679 üzenetére
Kik? Inkább mi. Egy szavazó scriptet ráeresztenek, aztán nyer az igen. Ennyi. Amíg nincs korlátozva az egy IP-ről/gépről leadható szavazatok száma, addig ne is reménykedjetek...
-
Hagyjátok abba a személyeskedést (még csipkelődés szintjén is)!
-
válasz
mdraco #21573 üzenetére
Photoshop - Liquify Tool, Healing Brush, Spot Healing Brush, kb. ezek a legsűrűbben alkalmazott technikák.
-
Látom ma nem voltatok olyan rosszak.
Bármikor lecsaphatok... Minden smiley nélkül, komolyan mondom.
De, de ha nem vagyok itt, akkor utána visszaolvasok, és akkor csapok le.
-
válasz
runner 125 #20825 üzenetére
Kékíteni? Ja, hogy kiemelni (Prohardveren piros)... Még csak az hiányzik. Szó sem lehet róla.
-
dízelracer: Ez nem való ide.
-
válasz
runner 125 #20458 üzenetére
-
Megint szólni kell?
hajtömeg: Szerintem ne erőltesd ezt a témát. Egyszer leírtad róla a véleményed, többekből ellenérzéseket váltott ki, miért kell akkor erőltetni?
-
Akkor ismét egy kis figyelmeztetés:
BÁ Nutrition: Próbálj meg finomabb stílusban fórumozni. A kérdéses részt nem módosítottam, de a jövőben oda kellene figyelni a szóhasználatra.
hajtömeg, darál0w, Sanya595: Szálljatok le egymásról, mert ha egy kicsit is durvábbra fordul a szócsata és átcsap durva személyeskedésbe, akkor mindhárman pihenőt kaptok.
Boxer001: ...és ne is legyen megint felhozva a téma!
Maradjatok a témánál, mellőzzetek mindenféle személyeskedést!
Az ON és OFF használatára is figyeljetek oda, hogy a külső szemlélő számára átláthatóbb legyen a topik! -
3 hozzászólást töröltem, maradjatok a kulturált beszélgetés keretein belül és mellőzzétek a cigányozást. MSI52 1 nap pihenőn az utóbbi miatt.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest